Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------genel olarak burada bi yanlış anlaşılma var bahsettiğin durum lucid dream dir astral seyahatla alakası yoktur.lucid dream i yılda 1 2
kez yaşar her insan ama isterseniz küçük alıştımalarla bunu ayda bir veya haftada bire kadar indirebilirsiniz bu basit bir olaydır fakat haftada
birden fazlaya çıktığı anda tehlikeli duruma geliniri çünkü kişi psikolojik olarak dünyadan kopar ve yalnızca lucid dream aleminde
yaşamayı seçer.
-----------------------------Oncelikle ayrım yapamadıgım icin uzgunum ama dedigim gibi olayın ismini bile biraz once ogrendim, simdi konuya geleyim. Hocam ben bunu
ozellikle dusme yuvarlanma durumunu hafta minimum 3 kere yasıyorum. Nerdeyse her gece uykumda dialoglarım vardır. Simdi bu duruma bakarak,
(sanırım piskoloji ile alakalısın) tehlikeli hale gelen durumu biraz acar mısın?
-----------------------------yok sorun değil sadece bilgilendirme amaçlı söyledim yanlış bişey söylemişsem özür dilerim.şöyleki öncelikle lucid dreamde herşeyi
yapabilirsin bunu bilmen yeter mesela lucid dream deneylerinde ilk yapılan şey bir bina hayal edip binaya tırmanmaktır ve
arasıra binadan kendini yere atmaktır acı hissetmiyosun ve en son zirveye çıkıyosun kendini boşluğa bırakıyosun ve hala kontrole
sahipsen uçmayı istemen yeterli.gerçek dünyanın yanında gayet güzel gibi görünüyo dimi :)lucid dream mantığı bir anda beyne yerleşir
ve kalır her rüya gördüğünde lucid dream haline getirebilirsin ve bu mutluluğa kapılırsan günde yalnızca 2 3 saat uyanık kalmayı tercih
edersin yemek içmek tuvalet gibi ihtiyaçlarını karşılamak için.tehlikeli yanı budurbu dereceye gelen çoğu kişi tedavi almayı
seçmiştir ama seçmeyenlerde var tabi ki...
-
Neyse tesekkuler, yarın daha detaylı araştırırım
-
ben lucid dreami yapabılıorum artık :D
cok guzel bişey. gecen hafta 2 kere ruyanın ortasında frkttım kontrol ettim bu hftada 1 kere oldu.2 hafta urastım bunu yapmak için kolay oldu =)
ama bi kötülüğü eger kendın için cok guzel bişey yapıyosan butun gun o ruyanın etkısınde kalıosun bana ole oldu .uyumadan önce dusunuorum ruya gorucem ve bunu kontrol altında tutabılırım dıye oluyosa oluyo olmuyosa sabah kalktgımda ruya htrlamıorum zaten=)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ya zaten bana kalırsa bu astral seyahat dediğimiz olay kendi beyin sınırlarımız dahilinde gerçekleşiyor.. Yani beynimizin izin verdiği ölçüde..
Yoksa öle ben ruhumun gerçekten bedenimden ayrıldığına ya da ruhun bedene geri dönememe gibi bi şeyler olacağna inanmıyorum.. Sadece bir aldatmaca.. Ama güzel bi olay :)..
Kurtulmak istememin sebebi de uykumun içine etti bu durum (:
-----------------------------
yav iyide neden kurtulmak istiyorsun milletin arayıpta bulamadığı bişey hatta çoğu insanın bilmediği bişey :)ayrıca astrale geçince ne kadar uzaklıklara gidebiliyorsun ? senin yerinde olsam gezmedik yer bırakmazdım biraz tecrübeni anlatırmısın bize ayrıca rüya olmadığına eminsin değilmi ? eğer rüya değilse çok güzel astral gerçekten bazı insanlarda kolay bazılarında çok zor oluyor bende 1 kere yaptım bilinçli değil fakat inanılmaz derecede güzeldi.
-
bir arkadasmn basina geldi bu astral olayi. annesiyle birlikte anlattilardida cok sasirmistim. uyuyordm dedi. kalktim su vardi ictim suyu demis. snra geri yatmak icin dondum arkami yataga gidiyordm demis. kendimi gorunce yatakta fena oldum bagirip uyanmis o anda. snra annesi geliyor tabi bagirtiya bi bakiyor su icilmis. annesi suyu kendine doldurmus bu bizim elemanda astral olarak icmis suyu. yani gercekmidir degilmidir bilmiyorum. fakat anlatilan olan 6 senelik mevzu ve icinde yanildigim yada yanlis hatirladigim bi durum olabilir. su belgeyi indirdimde bi okuyayim bakalim astral eksikti bi hayatmda onuda deneyeym :)
-
cok sevdigim bir kiz vardi..Coook uzaklarda taa malta da yasiyor..Son kere konusurmus gibi yazistik msnde ve o benim icin istanbula gelmisti bende oraya gitmistim... Msnde konusurken ona dedimki bu gece yaninda olacagim sadece düsünerek uyu dedim.. İster inanin isterseniz inanmayin o gece gercek ile rüya arasinda oradaydim o kadar kasilmistimki kitlendim resmen.. Odasina gidip yani basinda oturuyordum oradaydi uyuyordu.. Saclarini oksadim ve öptüm onu..Ertesi gun msnde bana kendisinin saclarini oksadigimi ve optugumu hissettigini söyledi.. Ben bile cok sasirdim bu duruma.. Bunun adina ne denirse iste bunu yasadim..
-
Aslında herkes astral seyahate çıkar. Uyurken ruh(aslında ruhun bu olmadıgını söylerler) fiziksel bedenden 1,2 metre uzaklaşır.
Bu tam uyuma ile uyanıklık arasındayken gerçekleşir. Uyumak için gereklidir. Ama birçok kişi bu konuda ciddi deneyimler yaşamıştır.
Mesela gece uyurken yataktan kalkıp evin içini geziyorsanız ve bu bir anda değil gerçek zamanlı gibi ve gerçekçi ise ve gerçekten
ev sizin evin o anki hali ise ve odalarda uyuyan diğer aile fertlerini görüyorsanız bu rüya değildir. Rüyalar böyle işlemez. Ancak
ruhunuz bedene gümüş kordonla bağlıdır ve herkeste çok uzağa gidemez. Birçok kişi uyurken evini gezmiştir. böyle bir durumde saatin
olduğu odaya geçerseniz saatin gerçekten o anki saat olduğu kesindir. ve bu deneyim rüyaya göre çok daha gerçekçidir. yani
çok etkileyici bir rüyayı bile unutursunuz ama basitçe evi gezdiğiniz bir astral seyahat deneyimini 50 yıl sonra bile hatırlarsınız.
Bence en etkili astral seyahat yöntemi birşeyi uyanıkken çok istemektir.Mesela ailenizden uzaktaysanız onları görmek.
Astral seyahatin rüyadan farkı gezerken yalnız olmanızdır ve o anda gece ise ailenizi görürsünüz ama muhtemelen uyuyorlardır.
Astral seyahat temel olarak insanın vücudundaki enerjinin (belki ruh) yolculuk yapmasıdır. Bir radar gibi cisimleri tarar ama biz beyn-
imizde bunu gözümüzle görmüş gibi hissederiz. Yani eğer astral seyahat yapmak istiyorsanız önce bundan korkmayın sonra
buna %100 inanmalısınız. Sonrası istemek.
-
Walla tam bilmiom ama:D Ne zaman rüya görsem , o an mesela oyun oynar gibi şu olsun bu olsun istiyorum ve gerçekleşiyor:D
Bide şöyle bişi oluyor.Mesela bi rüya goruyorum.Rüyanın rüya oldugunu anlıyorum ve bitmesini düşündüğüm anda gözlerim açılıyor uyanıyom:) Süper bişi:D
Ama öyle bedenimden çıkıp kendime bakamadım ki şahsen öyle bişi olsa...
-
2-3 yil once , kendimi boyle doga ustu olaylara vermeye basladim.Telekinezi falan hosuma gitmedi.Astral seyahatla tanistim.Tabi sonra ilk deneme falan basarisiz oldum iyice arastirdim. www.astralseyahat.com sitesi cok isime yaradi o zamanlar. ufonet.be siteside oldukca iyi bilgiler iceriyor. Neyse ben sabah 4-5 gibi astral denemesi yaptim ve basarili oldum.Ancak soyle bir durum var , astral demek bilincli ruya gormekten birkac adim farklidir.cunku bilincli ruya gorurken korkularinizla yuzlesemezsiniz.Ama astral a ciktiginiz anda tanimlayamadiginiz golge gibi yaratiklar,sesler duyarsiniz.Kapilarin ustunde pencerelerin ustunde bu tip mahlukatlar gorursunuz.Astral in guzelligini yasamak icin once bu golge gibi seyleri yenmeniz gerekir.Aslinda bu golge gibi olan igrenc ses cikarip sizi korkutarak astral seyahatinizi sona erdiren seyler sizin gercek hayatta korkunuzdur.Yuksek korkusu,kopekten korkma,kediden,fareden vs gibi korkularinizin yansimasidir o golgeler.daha dogrusu siyah duman gibi 1metre ebaylarinda yuvarlagimsi seyler....
Neyse hacilar astral a ciktiginizda bu korkularinizi yenerseniz muthis bir olayla karsi karsiya kalirsiniz.Diyelim evinizden cikip(adana) istanbul u gezmek istiyorsunuz pat istanbuldasiniz.Ama bu hemen olacak bir durum degil.Oncelikle kendinizi gelistirmeniz surekli pratik yapmaniz gerek.Once odanizin disinda , sonra evinizin diger odalarini,evinizin disini,kendi sehrinizi,sonra diger iller,diger ulkeler gibi kalitim seklinde bir seyahat plani yapmalisiniz.Yoksa astral dan cikarsiniz.
Ayrica soyle bir bilgi vereyim.Osmanli padisahlari hic Kabeyi ziyaret etmemis, yani Mekkeye hic gitmemistir.Eski bir kaynak adini tam hatirlamiyorum , kutuphaneden bulup okumustum.Orada soyle birsey yaziyordu. "Onlar(padisahlar) her gun Kabeyi ziyaret ediyorlar..." osmanli padisahlari astral seyahat yaparak kabeye gidiyorlarmis.Bununla ilgili eski kaynak cok.Dini bircok kitaptada buna yer verilir. Zaten astral seyahat Islamiyetinde mumkun kildigi , islami bilginlerin astral seyahatin Allahin insanlara vermis oldugu bir ozellik oldugunu soylerler.
Iste astral seyahat boyle birsey.Ama gercek hayata mudahele edemezsiniz.Yani gidip sayisal loto sonuclarini gormek,gidip oss sorularini gormek boyle bos hayallere kapilmayin.Eger boyle birsey olsaydi dershaneler yerine astral seyahat kurslari acilirdi :D
Birde astral a cikma teknikleri var,benim kendi gelistirdigim guzel tekniklerimde var...kahvalti yapayimda anlatirim.
-
bende (orta okul yıllarında) uyurken gece yarısı dışarı çıkıp gezerdim ve evimiz bahçeli ormanın kenarında bi evdi, gece olmasına rağmen her yer aydınlıktı ve çok net herşeyi görüyordum, uyurken yataktan çıkarken sanki dışarda bi işim varmış onu halletmeye çıkıyormuşum gibi bi düşünce oluyordu içimde ve bahçeye veya çatıya çıktığım vakit o işi yaptığımı düşünüp eve geri dönerdim kapının zilini çalardım annemler şaşkınlıkla açarlardı, onların tepkileri hiç duymadan geri yatağıma yatardım ve sabah bana birisi olayları anlatıncaya kadar aklıma bile gelmezdi.. ve biz buna ailece uyur-gezerlik ismini takmıştık, bunun astral seyahatla herhangi bi ilgisi varmı yada nedir ne değildir? zamanında yaşanmış bitmiş bi durummu yada bu tip bi özellik ve/veya rahatsızlık belki kontrolle faydalı işler yapmaya yarayabilirmi?