folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astral Seyahat Yapabilen Varmi

Astral Seyahat Yapabilen Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    tırsmaya gerek yok herşey kontrol altınad emniyet kemerlerinizi baglayın inerken kafa üstü cakılırısnız sonra aleme rezil olursunuz ha :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

Astral seyahat yapabilen varmi ?

hayır arkadaşım yok. en azından şu an dünya üzerinde bilinen fiziğin ötesinde bir şey yapabilen kimse yok. yaptığını iddia edene de 1 milyon dolar ödül vaadeden James Randi adlı bir amcamız var. neden kimse alamadı bu ödülü daha?

telekinezi, telepati, durugörü, astral setahat falan yalan işler...
    ya bizce var. yeni gelişmekte olan bu şey niye bilim dalı oalrak geçiyo (Parapsikoloji)
    Bu arada nickine bayıldım ya :D

bilim dalı olarak geçiyor da kaç bilim adamı bunlara inanıyor :D

madem var kanıtlasın biri de alsın 1 milyon doları. duruyor bakın orada.
    Ya birazda o parayı verek olan adamın davranışlarına ve düşüncelerine bağlı. Ön yargılı olarak yaklaşmasa, önceden hazırladığı kendini haklı çıkaracak büyük bi soru listesi hazırlamasa yani bu gibi olumsuzluklar yapmasa katılan illaki olur. O adamın düşünce tarzı da fark eder. Bence konuşarak anlaşmaya, uzun uzun konuşmaya ve birkaç deneme yapmaya razı olsun illaki katılan olur veya o adam da inanır.

Stigma koş katıl al parayı bizi de gör :D Şahsen biraz daha geliştirsem kendimi ve o adama yakın biyerlerde olsam katılmak isterim.

adamla ne alakası var. bilimsel testlerden geçeceksin o kadar.

sen katılmak istedikten sonra adamla irtibata geç o kendisi aldırır seni  hangi ülkedeyse oraya merak etme. çünkü gözü yemiyor kimsenin o testlere girmeyi.

yapamayınca da bahaneleri hazır.

yok efendim şüpheciler negatif enerji yayıyormuş ondan yapamıyorlarmış, yok efendim neymiş laboratuvar ortamı geriyormuş ondan olmuyormuş. bahane bunlar ya:D
    Yo ben kendimi tam geliştirmedim. Hem adam zahmet etmesin, kocaman adam. Saygıdan dolayı ben giderim :P :D
    o şüphecilerin negatif enerji yayma şeyleri felan niye bahane olsun ki öyledir zaten. Ya neyse işte. O adam verecek o parayı birisine sonunda :F

evet şüphelenen insan negatif enerji yayar ve orada yalnızca buna inanan sen olucaksın seni gözlemliyecek yaptığın herşeyde hile arayacak insanlar olucak bu nedenlede o ortamda yapılması zor.düşünce gücüne mısırlılar çok önem vermişti ve mısırlılar zamanında bunlar çok araştırıldı piramitleri bile düşünce gücüyle yapmış olma ihtimalleri var ama ondan sonra bu kaynaklara değer verilmeyince tekrar başa sardık.james randi gibi kişiler oldukçada sarmaya devam edeceğiz.

Abra Kadabra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    HAYVAN-YASAR bunu yazdı:

Astral seyahat yapabilen varmi ?

hayır arkadaşım yok. en azından şu an dünya üzerinde bilinen fiziğin ötesinde bir şey yapabilen kimse yok. yaptığını iddia edene de 1 milyon dolar ödül vaadeden James Randi adlı bir amcamız var. neden kimse alamadı bu ödülü daha?

telekinezi, telepati, durugörü, astral setahat falan yalan işler...
    ya bizce var. yeni gelişmekte olan bu şey niye bilim dalı oalrak geçiyo (Parapsikoloji)
    Bu arada nickine bayıldım ya :D

bilim dalı olarak geçiyor da kaç bilim adamı bunlara inanıyor :D

madem var kanıtlasın biri de alsın 1 milyon doları. duruyor bakın orada.
    Ya birazda o parayı verek olan adamın davranışlarına ve düşüncelerine bağlı. Ön yargılı olarak yaklaşmasa, önceden hazırladığı kendini haklı çıkaracak büyük bi soru listesi hazırlamasa yani bu gibi olumsuzluklar yapmasa katılan illaki olur. O adamın düşünce tarzı da fark eder. Bence konuşarak anlaşmaya, uzun uzun konuşmaya ve birkaç deneme yapmaya razı olsun illaki katılan olur veya o adam da inanır.

Stigma koş katıl al parayı bizi de gör :D Şahsen biraz daha geliştirsem kendimi ve o adama yakın biyerlerde olsam katılmak isterim.

adamla ne alakası var. bilimsel testlerden geçeceksin o kadar.

sen katılmak istedikten sonra adamla irtibata geç o kendisi aldırır seni  hangi ülkedeyse oraya merak etme. çünkü gözü yemiyor kimsenin o testlere girmeyi.

yapamayınca da bahaneleri hazır.

yok efendim şüpheciler negatif enerji yayıyormuş ondan yapamıyorlarmış, yok efendim neymiş laboratuvar ortamı geriyormuş ondan olmuyormuş. bahane bunlar ya:D
    Yo ben kendimi tam geliştirmedim. Hem adam zahmet etmesin, kocaman adam. Saygıdan dolayı ben giderim :P :D
    o şüphecilerin negatif enerji yayma şeyleri felan niye bahane olsun ki öyledir zaten. Ya neyse işte. O adam verecek o parayı birisine sonunda :F

evet şüphelenen insan negatif enerji yayar ve orada yalnızca buna inanan sen olucaksın seni gözlemliyecek yaptığın herşeyde hile arayacak insanlar olucak bu nedenlede o ortamda yapılması zor.düşünce gücüne mısırlılar çok önem vermişti ve mısırlılar zamanında bunlar çok araştırıldı piramitleri bile düşünce gücüyle yapmış olma ihtimalleri var ama ondan sonra bu kaynaklara değer verilmeyince tekrar başa sardık.james randi gibi kişiler oldukçada sarmaya devam edeceğiz.
    negatif enerjiyi kim bulduysa çok güzel uydurmuş vallaha her bahaneye geliyor bu negatif enerji :D

ne çeşit bir enerji bu kim nerede ölçmüş anlamıyorum.

hıı evet düşünce gücüyle piramit yaptılar. evet evet :D

james randi harika bir şüphecidir. asıl onun gibiler olmasaydı şimdiye kadar uri geller vb şarlatanlar kendi tarikatlarını ve hatta dinlerini kurmuştu...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    mesela ben bu durumda olsam birisinitecavüz edebilirmiyim :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

alıntı yapmadan cevap veriyorum sayfa kayıyo

inanmak veya inanmamak senin elinde olan bişey fakat inananların fikirlerinede saygılı ol lütfen herhangi bi deneyimin olmadan kestirip atamazsın.

Abra Kadabra
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:

inanmak veya inanmamak senin elinde olan bişey fakat inananların fikirlerinede saygılı ol lütfen herhangi bi deneyimin olmadan kestirip atamazsın.

"inanmak veya inanmamak senin elinde olan bişey fakat inananların fikirlerinede saygılı ol lütfen"

herhangi bir saygısızlık yaptığımı sanmıyorum. zamanında ben de inanırdım böyle şeylere. sonra ünlü kuşkucu Michael Shermer'ın İnsanlar Neden Saçma Şeylere İnanır adlı kitabını okudum ve saçmalığını anladım bu inanışların.

altın bilek yayınlarından çıktı kitap tavsiye ederim. Ayrıca Carl Sagan'ın  Karanlık Bir Dünyada Bilimin Mumışığı adlı kitabını da tavsiye ederim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Memorial bunu yazdı:

evet haklısın + Michael Shermer adlı adam bir gay :|

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:
    stigma böyle mistik işlerle uğraştığın için mürüvetini kendi ellerinle kovduğunun farkında mısın?böyle uhrevi olaylara fazla kafayı yoran kızlardan korkulur.neden sende her genç türk kızı gibi masa,komidin,buzdolabı,şifonyer ve bilimum çeyizliklerin dantel ve oyalarını yada ne bileyim havlu,tülbent kenarlarını winzipleyip sandığa gömmüyorsun ha niye?

puhhaha bole yorum olurmu yaw. iste her insan farkli olabiliyor.. bence bole devam.. akilli deliye deli akillaya hasret gibi bisey..  

Cünqü o tbt üyesi :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    Memorial bunu yazdı:

evet haklısın + Michael Shermer adlı adam bir gay :|

gay olunca insan yalancı veya aptal mı oluyor?

o adamın kitabında bahsettiği bir şey bu zaten. "bir fikrin aksini kanıtlayamayınca fikir sahibini kötülemek".

yani darwine ateist, satanist, türk düşmanı falan deniyor ya opnun gibi. adam ne olursa olsun sana ne? fikirlerine bakacaksın adamın...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    görüntü kalitesi nasıl rüyada :)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 30854 Toplam Mesaj: 185