Astral Seyahat Yapabilen Varmi
-
ben de 525 i kaçırınca astral olarak gidiyorum:) hoca bu işler öyle kolay olmasa gerek diye biliyorum...
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------
ben de 525 i kaçırınca astral olarak gidiyorum:) hoca bu işler öyle kolay olmasa gerek diye biliyorum...
illaki hacı kolay olsa herkes yapardı :) hatta çoğu kez bilinçsizce oluyor...yapılması belirli tekniklerden sonra kolaydır işin sorunu o teknikleri bilmememiz tabi araştıran buluyor o ayrı mesele...
bunun en kolay yoluda stigma gibi lucid rüyada yapmaktır mesela bende akşam telekinezi yapıyordum rüyamda :) arabaları falan kaldırıyordum.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------astral deneyimim 1 kere oldu dediğim gibi fakat kontrolde zorlanıyorsan sana dünya kadar tavsiye önerebilirim.
ayrıca sakın bundan kurtulma :) bence kurtulmak yerine geliştirmeye bak bende bir ara kafayı yiyecektim astral seyahat alakalı değil halende oluyor sen en azından ne olduğunu çözdün ben halen çözemedim :)
-----------------------------Evet tavsiyelere açığım.. Çünkü kontrolüm dışında gelişen şeyler bazen dayanılmaz olabiliyor..
-
stigma böyle mistik işlerle uğraştığın için mürüvetini kendi ellerinle kovduğunun farkında mısın?böyle uhrevi olaylara fazla kafayı yoran kızlardan korkulur.neden sende her genç türk kızı gibi masa,komidin,buzdolabı,şifonyer ve bilimum çeyizliklerin dantel ve oyalarını yada ne bileyim havlu,tülbent kenarlarını winzipleyip sandığa gömmüyorsun ha niye?
-
Triumph bunu yazdı:
stigma böyle mistik işlerle uğraştığın için mürüvetini kendi ellerinle kovduğunun farkında mısın?böyle uhrevi olaylara fazla kafayı yoran kızlardan korkulur.neden sende her genç türk kızı gibi masa,komidin,buzdolabı,şifonyer ve bilimum çeyizliklerin dantel ve oyalarını yada ne bileyim havlu,tülbent kenarlarını winzipleyip sandığa gömmüyorsun ha niye?
-----------------------------puhhaha bole yorum olurmu yaw. iste her insan farkli olabiliyor.. bence bole devam.. akilli deliye deli akillaya hasret gibi bisey..
-
Triumph bunu yazdı:
hacı niye öyle düşünüyorsun anlamadım bu tür olaylar insanların dünyaya bakış açısını değiştirir...benim için şu son 2 ayda o kadar çok şey değiştiki ömrümde... insanların bu tür işlerle uğraşması çok iyidir.
doktorlar size bişey araştırıyor insan beyninin %97 sini kullanamıyor diyor sizce o %97 lik kısım nedir hiç düşündünmü ? insanda öyle bir potansiyel varki varlık içinde yoksulluk çekiyor diyebiliriz o yüzden psişik güçlerini her insanın geliştirmesi gerekecek ama bizim toplumumuzda bu işlerle uğraşanlara pekte sıcak bakılmıyor öyle bir köreltilmişizki günah diyecek kadar ileri gidiyor toplumumuz :)
ayrıca bencede şansı varken uğraşsın tabiki yine kendi bileceği iş ama dediğine bakılırsa çok büyük bir engeli zaten kendi kendine aşmış durumda sadece kontrol olayı kalıyor geriye oda zamanla olur.
-
bu kadar ciddiye almayın yahu.işten yeni geldim akşam mahmurluğum üzerimde biraz takılıp hem stres atmak hemde ortalığı şenlendirmek istedim.no problemo yani.
-
Triumph bunu yazdı:
bu kadar ciddiye almayın yahu.işten yeni geldim akşam mahmurluğum üzerimde biraz takılıp hem stres atmak hemde ortalığı şenlendirmek istedim.no problemo yani.
estagf. :) sana bir tavsiye stresi yenmek istiyorsan meditasyon öğren :) -
daha onlar için erken hacı. yaş şöyle bir 30lara 40lara dayansın yoga,meditasyon,aikido,dildo hepsini deniycem.
-
Astral seyahat yapabilen varmi ?
hayır arkadaşım yok. en azından şu an dünya üzerinde bilinen fiziğin ötesinde bir şey yapabilen kimse yok. yaptığını iddia edene de 1 milyon dolar ödül vaadeden James Randi adlı bir amcamız var. neden kimse alamadı bu ödülü daha?
telekinezi, telepati, durugörü, astral setahat falan yalan işler...