Atatürk"Ü Sevmiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    humeyninin bu insanalra ne faydası olmuş anlamış değilim..ya biizm milletmz kadar kendi geçmişini tekmeleyen başkalarına hayran olan bi milelt daha yok.Aslında o kıza yazılcak o kadar şey warki..Acaba ATatürk olmasaydı O türbanlı arkdaş Acaba hangi kilisede çan salıyo olacaktı:)bunun farkında nasıl değilelr??bunların yüzünden ülkede türbana bakış değişti iç savaş çıkaraıcaklar a.q..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    BUNLARI NASIL İDAMLARI İNRET OLSUN DİYE TAHRAN MEYDANINDA YAPIYORLARYA BUNLARIDA AYNI ŞEKİLDE TAHRAN MEYDANINDA CENEBET İNGİLİZLERE SİKTİRMEK LAZIM....  IRZI KIRIK  BAŞI ÖRTÜK DİNİ YARIM ORZPULAR BUNLAR

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musti744
    musti744's avatar
    Erkek
    bende sevmiyorum atatürkü bu yobazların kökünü kazıyamadı için bunların hepsini kazıklı voyvoda gibi kaza oturtucan sonra atatürkü sorucan çünkü atam olmasa bu dedimi ingilizler fransızlar italyan ve yunanlılar yapçaktı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    vayy amk un salağa dinledim bunu!İşte akp nin gölgesi düşüyor artık ekranlara götleri kalktıkça kalkıyor..Hadi inkar edin bunun akp ile ilgisi yok deyin..Humeyni s.ksin seni a.. k... kaltağa....

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 22337 Toplam Mesaj: 106