Atatürk"Ü Sevmiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Beton Kemal, bilindiği gibi çeşitli uç cemaat/tarikat müridlerinin Atatürk'ü zulmeden birisi olarak görmelerinden dolayı, ona taktıkları bir 'nickname'dir. Tabi, bu kesme dahil olan insanlar da kendi aralarında yer yer heterojen gruplar halinde bulunurlar. Kimisi Said'i Nursi/Padişah yanlısı, kimi de sade Said'i Nursi vs. Atatürk olarak taraf tutarlar. Tabi bu taraf tutmanın veya 'tutturulmanın' etkisiyle, bahsi geçen tarihi kişiliklerin de mantık ilkelerini benimsemiş olurlar. 'Padişah aslında ona rejimi yıksın diye yetki vermedi..' ya da 'İngilizler bizleri daha serbest bırakırdı...' gibi sözleri de bu mantığın ürünleridir. Yeni yeni hortlamış fikirler değildir buna bağlı olarak, yüz yıllık bir birikimi olabiliyor bunlardan bazılarının. Fakat bu güne kadar bu fikirlerin ifadesi bu kadar net olmamıştı heralde, bu yüzden o bayana teşekkür etmek istiyorum. En azından bir insanı tanımış olduk değil mi?

"beton kemal" nerden geliyo diyodum buymuş meğer

programı ben de izledim ki bayan bunları söylerken kuzenm tarikattan biriyle konuşmaya başladı hafften tartışmşlarda sora bna gelip galiba arkadaş seni engelledi ecem dedi

ki gece bilmm kaça kadar konştuk bu mal karı yüzünden :l

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Simdi bu mal, o televizyona da Ataturk sayesinde cıkabildigini, Kocasının yanına 2 tane daha getirip canım cektikte canımın cektigini diyememesini, basit bi durum da siktir git anlamına gelen bos ol muhabbet ile sokaga bırakılmamasını ve de en nemlisi bir birey olarak tanınıp, geleneksel islamın getirdigi itilmişlikten, carsaflara yada pecelere sarılıp soyutlanmaktan kurtuldugunu anlamıyor mu? Yoksa anlıyor da, bizde genel olan sevenin/sayanın degil de s.kenin tarafında olma gerzekligi mi???

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    Simdi bu mal, o televizyona da Ataturk sayesinde cıkabildigini, Kocasının yanına 2 tane daha getirip canım cektikte canımın cektigini diyememesini, basit bi durum da siktir git anlamına gelen bos ol muhabbet ile sokaga bırakılmamasını ve de en nemlisi bir birey olarak tanınıp, geleneksel islamın getirdigi itilmişlikten, carsaflara yada pecelere sarılıp soyutlanmaktan kurtuldugunu anlamıyor mu? Yoksa anlıyor da, bizde genel olan sevenin/sayanın degil de s.kenin tarafında olma gerzekligi mi???

Hocam Yorumlarını Gayet Güzel Buluyorum, Bu yorumunda Güzel ancak, Az daha Toparlak olursa, Konuya giriş Anlatım ve Sonuç olarak Kompozisyon düzeni verebilirsen muhteşem olacak. ;)

Gayet Mantıklı bir Cümle, Ancak Özgürlük dendiğinde Anlaşılan şeyin bu olmadığını Zaten Millet olarak bir çoğumuz Bilmektedir. Gel gelelim, Aramızda malesef Böyle bedbahtlarda vardır. Tahriklere Pabuç bırakmamak Bunları Görerek bile prim vermemekde Bizim erdemimiz olmalıdır.

Şayet Yasal Bir suç işlenmiş ise Bırakalım Devlet Cezasını versin Düşünceside Uygundur bence, Amma Velakin Adalet sistemine Güvenilirmi orasını ben bilemem, Güvenilmesi gereken Adalet sistemi kurumunun Güvenilmez Hallere Getirildiği Ülkemizde, Bu Yaşanılanlarında Tesadüf olduğuna Şahsım inanmamaktadır. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Kara Beyinler Yıkanmış Zihinler Karanlık Dünyanızı gidin karanlık ülkelerde yaşayın o halde.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

türbana karşı değilim.

ama şu salağın çıkıp da ingilizler fransızlar olsaydı daha özgür olurduk demesi deli etti beni

üstüste koyup .ikmek lazım bunları...

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Abi bak olay bilgisizlik olay kulaktan dolma

gidip hristiyana sorarsan müslümanları sevmiyorum der ama hiç kuran okumamıştır hiç bilgisi yoktur kulaktan dolma şeylerle

şimdi bu konudada küçüklükten Atatürk böyle kötü şöyle kötü bilmem ne diye şişiriyolar bunları o salakta tutup araştırmıyor neyin ne olduğunu Ondan sonra Atatürk kötü

ULAN GERİ ZEKALI ATATÜRK OLMASA SENİN BABANIN İSMİ KARAMANNIS OLACAKTI

Yeterince açık :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

facebook ta Nuray Bezirgan ve tüm kardeşlerimize DESTEK diye bi grup kurulmuş. facebook ta şikayet kısmı nerede toplu şikayet edelim kapatsınlar şu gurubu. grupta açıklama kısmında bunlar yazyor:

Fatih Altaylı'nın programında duygularını Atatürk'ü sevmiyorum diyerek yürekli bir şekilde ifade eden Nuray Bezirgan ve arkadaşlarına destek verenler... Burada bekleniyorsunuz. Mücahidelere destek verin. Onlar cihadın hanımefendi bireyleri olarak seslerini duyurmaktadırlar.

Grup linki: http://www.facebook.com/group.php?gid=19751565825

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel bir provakasyon , Fatih altaylıya yakışacak cnisten

Başörtülü kişileirn mağdur olduğu dönemde , çıkartırsın böyle birisini , ondan sonrada  mağdur olan başörtülülerin magduriyeti unutturulur , meclisin büyük bir çoğunluğunun aldığı kararın yargı tarafından hiçe sayılması unutturulur.

çok akıllıca tezgahlanmış bir provakasyon.Şimdi forumda kişileirn küfretmek için bahaneleride var. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Konu başka yerlere kaymış compü de bi not düşmüş zaten ilk mesaja...

Türbanlıların arsında böyle malların bulunmasından dolayı tüm türbanlılara küfür ediosunuz...

Ki türbana karşı olanların arasında Önder Sav gibi Peygamber Efendimiz(S.A.S)'e hakaret eden pezevenkler de var ben de bundan dolayı türbana karşı olanların hepsinin a.q gibi bi cümle kurmam gerekio o zaman... Ama çok salakça hareketler bunlar... Ayrıca Fatih Altaylı bile bazı şeyleri bilio diyo ki Humeyni Şii ama... Kadın da olsun o da Müslüman dio... A.q o kızın provokatör bu kadın yaa...

Ve Treasure'u kutlarım bi gelio pir gelio yani :D

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bu tip insanlar hakkında ne yorum yapılmalı nede bu sahislarla konuşulmalıdır.

Taksim Meydanına kazıkları dikin canlı canlı yağsız kazığa dikcez İBRET-i ALEM olsun ! 

Toplam Hit: 22384 Toplam Mesaj: 106