Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
Vatana İhanet kanununu kapsamını genişleterek yürürlüğe koyacaksın. Bak bakalım bi daha böyle konuşabiliyorlar mı! Böyle konuşurlarsa sallandırılıyorlar mı , sallandırılmıyorlar mı . . .
-
ah ulan ben bu karıya bi ADSL bağlasam varya off
-
pşşt nazım'ı sevmeyenler zıplayın bakim konuya..
Abi bunları alıp çarmığa gerip sex işkencesi yapacaksın ki görsünler o zaman baskı nasılmış?
Şerefsiz bunlar ben bi bölümünü izledim dün gece ama bu bölümü kaçırmışım.. Hepsi kaşar amk. Zaten biri kanada'da biri brüksel'de falan. Şerefsizler
-
sen bu kızları köprüaltındagörecen müşterileri heryanın açık bi başın kapalı diye sorunca günah derloer bunlar bildiğin köprü altı gillerden bunların yaşamlarına fikirlerine düzenlerine ağızlarına ve kalan heryerlerine... küfür yasak ama anladınız siz onu
-
Bu kız kuru. Yaş müslümanları yakmak için tutuşturmuş Fatih amca bunu. Ama yemezsiniz siz, akıllı çocuklarsınız.
-
-
İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@
Orospunun dölleri sktirin gidin o çok sevdiğiniz şeriat rejiminde ot gibi yaşayın amq.ATATÜRK size şu anda bu itliği yapma hakkını bile vermiş!Böyle bi adamı sen zaten bu düşünceyle sevme.Ulan inş. vururlar bu kaşarlarıda ve bunun gibileride şu dünya biraz olsun daha temiz olur belki...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@
Orospunun dölleri sktirin gidin o çok sevdiğiniz şeriat rejiminde ot gibi yaşayın amq.ATATÜRK size şu anda bu itliği yapma hakkını bile vermiş!Böyle bi adamı sen zaten bu düşünceyle sevme.Ulan inş. vururlar bu kaşarlarıda ve bunun gibileride şu dünya biraz olsun daha temiz olur belki...
-----------------------------
muhauhauhauha wasd höst -
hp32 bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@
muhauhauhauha wasd höst
-----------------------------Ne diyim daha yanlışmıyım ama? lan sinirlerim bozuldu amq :D ulan ingilizler fransızlar bile korkudan bile olsa Atatürke bi saygı duyar bu şerefsizler ne diyo :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------:) ingilizin amerikalinin verdigi ozgurlugu irak ta gorduk
bunu dusunemeyecek kadar beyinsiz mi bu bagyan
demekki öyle biladerim yoksa humeyniyi sewiom o müslüman ötekiler değil falan filan. amk salak salak konmuşmuşlar daha kurtuluş savaşının nene hatun olayını bilmiyo kalkmış başörtüsünü ordan savunmaya çalışıo mal ya.