Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
olabilir sevmek zorunda değil ki ben de masonları sevmiyorum
-
ya bi sittir git ya şerefsiz
-
kapatın konuyu bence...
-
yav allah aşına kadan bildiğiniz provakatör en başınuı bir seyredin paso humeyni seviyorum diyo ezberlemiş adam soru soruyor kadın seviyorum diyor başka bişi demiyor. :@
gelmeyin a.q böyle oyunlara devleti karıştırmak istiyorlar.
-
İran'a uçak bileti kazananlar belli oldu...Yalnız başlık bana sinir krizleri geçirtti
-
sığır diye tabir ettiğimiz sınıfın insanı arkadaş bunlar
gidin fetoşun ablalarına onlar da mesela Atatürkü toprak kabul etmedi tabutla gömüldü diyolar
yani Humeyni'yi niye öküzce felsefesine karıştırıyosa orayı da anlamıyorum
şii birisi olarak ben bu karıya sadece sığır diyorum arkadaş ...
-
Bu Konuyu Açan Salakda Kim O En Baş Sayfada ilk Yazı Kime Ait Ulean Citroenleri nereye soktunuz kapatın şu konuyu isteyen sever isteyen sevmez :)))
sizene ulean milletin sevgisinden herkes kendi annesini babasını sevsin gerisinin taa ãmına koyim
-
sevme sürtük sevme
ATATÜRK'ümüzün senin gibi orospuların sevgisine ihtiyacı yok
sizin gibi sürtükler sevse ne sevmese ne
atatürk yaşasaydı eger
sana cok güzel bir cevap verirdi
cünkü o efendi bi insandı
sizin gibi YOBAZ deildi amk sürtügü
ben bu kızı skerim arkada$ kendimi şeriatci die gösteririm gece gündüz gecerim üstünden bende bi ekliyim feysbukla bakayım isticem şeriatcıyım dicem vercekmi...
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
ah ulan ben bu karıya bi ADSL bağlasam varya off
-----------------------------arkadasım yedigin ban seni mutlu etmedimi ?
hala eydiesel eydiesel die dolasıosun ortalıkta ?
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------http://www.haberturk.com/haber.asp?id=79620&cat=140&dt=2008/06/10
[Hacilar bas ortusu , din konusunda sapitan kufurler var , onlari yemekten hemen sonra temizleyecegim,bu uyaridan sonra isin bokunu cikaran,manevi degerlere hakaret noktasinda yorumlar yapmayin-compi]
-----------------------------Bırakın itler havlasın