Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
Ülke öyle bir hale geldi ki.Vatansız köpek olup hayal dünyasında yasayıp bunu fiile döktügünü sanmak,laik demokratik devlet yapısna karsı olmak ve bunu acıkca ifade etmek özgürlük,demokratiklik ancak vatanını sevmek,ırkını sevmek faşistlik.Demek ki neymiş,fırsat vermiyeceksin,özgürlük,insan hakları zırvalarına kulak asmıyacaksın.Şu kevasa ugruna tvlerde Atatürk'ü sevmiyorum diyorsa,dini için bu kadar küfür yemeyi göze alıp belki Türkiye'nin %60-70'ni karsısına alıcak kadar öbür tarafa yatırım yaptıgını sanıyorsa.Bizde onu hiç bekletmeden öbür tarafa göndermemiz gerek.İdam bazen ne kadar güzel bir kelime olarak görünüyor degil mi ?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Ülke öyle bir hale geldi ki.Vatansız köpek olup hayal dünyasında yasayıp bunu fiile döktügünü sanmak,laik demokratik devlet yapısna karsı olmak ve bunu acıkca ifade etmek özgürlük,demokratiklik ancak vatanını sevmek,ırkını sevmek faşistlik.Demek ki neymiş,fırsat vermiyeceksin,özgürlük,insan hakları zırvalarına kulak asmıyacaksın.Şu kevasa ugruna tvlerde Atatürk'ü sevmiyorum diyorsa,dini için bu kadar küfür yemeyi göze alıp belki Türkiye'nin %60-70'ni karsısına alıcak kadar öbür tarafa yatırım yaptıgını sanıyorsa.Bizde onu hiç bekletmeden öbür tarafa göndermemiz gerek.İdam bazen ne kadar güzel bir kelime olarak görünüyor degil mi ?
-----------------------------Neticede Bir Başı Yıkanmış Kız Öğrenci, Kaale Alan Fatih Altaylıda Kabahat Görüyorum Şahsen. Her neyse Treasure Yine Klasiğini Estirmiş Sağolsun. :)
BAAL Sevgili Arkadaşım Faşizm ile Vatan Sevgisi Aynı Fikir türü değildir, Gözünü Seviyim, Faşizm Kavramı Aşırı Milliyetçiliğin Tüm İnsanları Küçümser Gözle Görür, Aklını Kaçırmışcasına Ölümüne İnsanlığın Tüm Değerlerini Hiçe Sayarak Saldırı, Ve Yoketme Arzusunun Sadizm Yüklenmiş Şahsiyetlerde Belirginleşmiş Halidir.
Turancılık, Milliyetçilik, Ülkecilik, Halkçılık gibi Düşünce Fikirleri ilede Asla Bir değildir. Vede Türklerde Olmayan Bir Duygudurki Yeni yeni Türkiyede Kök salmakta olan bir kavramdır, Aksini iddia Eden varsa Buyursun Dinlerim. Faşizm Türkiyede Ve Türklerde Yeni Gelen bir kavramdır. Ülkecilik yada Vatanist Yapıyla Alakalı Yada Pantürkizim lede Doğrudan Alakalı bir olgu değildir. Yayılımcı Türkçülükte bile Faşizm Yoktur. Yada Yoktu.
Ülkede Türban Diyenlerin tamamının Derdinin Hümeynicilik Olduğunu, İfşa etmek adına Düzmece Yapılmış, X Güçlerin Tezgahı Pozisyonunda Bir Daha dersen Humeynici Diye Suçlanır Asılırsın Havası estirmeye Yönelik, Tv Programıda olabilir, Düşündüren Sebepler var, Yada Gündemi Değiştirmeye Yönelikte Olabilir.
İlginçtir, Neden Türban Konusunda Bu güne kadar Normal Biri Dinlenmedi, Bundan Sonra Dinlenmeyecekte, Bu Manyak Kızı Çıkarttılar Televizyona. Sadece Düşünmek gerek. ???
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Neticede Bir Başı Yıkanmış Kız Öğrenci, Kaale Alan Fatih Altaylıda Kabahat Görüyorum Şahsen. Her neyse Treasure Yine Klasiğini Estirmiş Sağolsun. :)BAAL Sevgili Arkadaşım Faşizm ile Vatan Sevgisi Aynı Fikir türü değildir, Gözünü Seviyim, Faşizm Kavramı Aşırı Milliyetçiliğin Tüm İnsanları Küçümser Gözle Görür, Aklını Kaçırmışcasına Ölümüne İnsanlığın Tüm Değerlerini Hiçe Sayarak Saldırı, Ve Yoketme Arzusunun Sadizm Yüklenmiş Şahsiyetlerde Belirginleşmiş Halidir.
Turancılık, Milliyetçilik, Ülkecilik, Halkçılık gibi Düşünce Fikirleri ilede Asla Bir değildir. Vede Türklerde Olmayan Bir Duygudurki Yeni yeni Türkiyede Kök salmakta olan bir kavramdır, Aksini iddia Eden varsa Buyursun Dinlerim. Faşizm Türkiyede Ve Türklerde Yeni Gelen bir kavramdır. Ülkecilik yada Vatanist Yapıyla Alakalı Yada Pantürkizim lede Doğrudan Alakalı bir olgu değildir. Yayılımcı Türkçülükte bile Faşizm Yoktur. Yada Yoktu.
Ülkede Türban Diyenlerin tamamının Derdinin Hümeynicilik Olduğunu, İfşa etmek adına Düzmece Yapılmış, X Güçlerin Tezgahı Pozisyonunda Bir Daha dersen Humeynici Diye Suçlanır Aılırsın Havası estirmeye Yönelik, Tv Programıda olabilir, Düşündüren Sebepler var.
İlginçtir, Neden Türban Konusunda Bu güne kadar Normal Biri Dinelmedi, Bu Manyak Kızı Çıkarttılar Televizyona. Sadece Düşünmek gerek.
Banane kardeşim faşimzden.Bende her fırsatta anlatıyorum faşimzle bir olmadıgını.Türkçülük-Turancılık bu ülkenin temel direklerinden biridir.İthal ideolojilerin yarattıgı bataklıkta bir hazinedir.Şimdi anlamadıgım nokta neden Faşizmi araya kattıgın.Nerden bu kanıya vardın.Irk bilincinde olmak ile alkası ne ki faşizmin acıklmasını yapma geregi duydun.Yazdıkların çok baska yerlere gidiyor.Bende biliyorum faşizmin kelime kökünü,nerden ve nasıl ortaya çıktıgını.Yok yani bu konu ile ne alakası var.
-
BAAL bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
Neticede Bir Başı Yıkanmış Kız Öğrenci, Kaale Alan Fatih Altaylıda Kabahat Görüyorum Şahsen. Her neyse Treasure Yine Klasiğini Estirmiş Sağolsun. :)BAAL Sevgili Arkadaşım Faşizm ile Vatan Sevgisi Aynı Fikir türü değildir, Gözünü Seviyim, Faşizm Kavramı Aşırı Milliyetçiliğin Tüm İnsanları Küçümser Gözle Görür, Aklını Kaçırmışcasına Ölümüne İnsanlığın Tüm Değerlerini Hiçe Sayarak Saldırı, Ve Yoketme Arzusunun Sadizm Yüklenmiş Şahsiyetlerde Belirginleşmiş Halidir.
Ülkede Türban Diyenlerin tamamının Derdinin Hümeynicilik Olduğunu, İfşa etmek adına Düzmece Yapılmış, X Güçlerin Tezgahı Pozisyonunda Bir Daha dersen Humeynici Diye Suçlanır Aılırsın Havası estirmeye Yönelik, Tv Programıda olabilir, Düşündüren Sebepler var.
İlginçtir, Neden Türban Konusunda Bu güne kadar Normal Biri Dinelmedi, Bu Manyak Kızı Çıkarttılar Televizyona. Sadece Düşünmek gerek.
Banane kardeşim faşimzden.Bende her fırsatta anlatıyorum faşimzle bir olmadıgını.Türkçülük-Turancılık bu ülkenin temel direklerinden biridir.İthal ideolojilerin yarattıgı bataklıkta bir hazinedir.Şimdi anlamadıgım nokta neden Faşizmi araya kattıgın.Nerden bu kanıya vardın.Irk bilincinde olmak ile alkası ne ki faşizmin acıklmasını yapma geregi duydun.Yazdıkların çok baska yerlere gidiyor.Bende biliyorum faşizmin kelime kökünü,nerden ve nasıl ortaya çıktıgını.Yok yani bu konu ile ne alakası var.
-----------------------------"ırkını sevmek faşistlik" Oradaki Cümlende Faşizmi Savunduğunu Sandım, O Halde Özür Dilerim. Bu Akşam Biraz Gerginsin Her halde, Öyle Hissettim. Hayırola.
-
Hoca,ırkını sevene faşist damgası vuruluyor demek istedim yanlıs anlamıssın.Bu tarz konularda hep aynı şeylerle karsılasınca biraz hassaslasıyor insan.Gerginligim bundan kaynaklıdır.Sana cevabımı öfke ile yazmadım.Yanlıs anlasılmasın.
-
BAAL bunu yazdı:
Hoca,ırkını sevene faşist damgası vuruluyor demek istedim yanlıs anlamıssın.Bu tarz konularda hep aynı şeylerle karsılasınca biraz hassaslasıyor insan.Gerginligim bundan kaynaklıdır.Sana cevabımı öfke ile yazmadım.Yanlıs anlasılmasın.
-----------------------------Yok olabilir Hocam İnsanız Neticede Gerilebiliriz, tabiki Bana karşı değil ama gerginde olsan gerilme sebebin ben olmayacaktım, Vede gergin bile olsan Anlayışlı olmak adına, Seni anlar, idim Gergin olmamana Sevindim bu arada.
Ayrıca senden bir hususta daha hakkını helal etmeni rica edecem, uzun bir zamandan berdir Seni Faşist Zannediyordum, Kusuruma bakma, Seni çok iyi anladım bu gece, Aynı Fikirdeymişizde haberim yokmuş. :)
-
Şimdi bu sürtüklerden birkaçını temizlesem, cinayetmi işlemiş olacağım???
-
karabudun bunu yazdı:
Şimdi bu sürtüklerden birkaçını temizlesem, cinayetmi işlemiş olacağım???
-----------------------------Evet Tahriklere Gelmeye gerek yok, Merak etme Bu Ülkeyi bir Sürtük yıkamaz. Rahat olun yahu Alt tarafı bir Tv Programı. :D
-
Fatih Altaylı güzel bi konuk seçmiş..
Oyuna gelmemek adına düzmece bir program oldugunu belirtmekte fayda var fakat ülkemizde ne yazıkki böyle Beyinsizlerde yok değil.
Nene Hatun u Maraşla karıştıran , Humeyni yi ATATÜRK ten daha çok seven , İngiliz Fransız olsaydı daha özgür olurdum diyebilen saçmalık abideleri malesefki bu içgüdülerini ( Fikir diyemicem ) bağıra bağıra söylemeyi demokratik toplum , İfade ve düşünce özgürlüğü sanıyorlar..
Herkesin görüşüne saygı göstermek lazım fakat gerçeklerden bu kadar uzak olan şeylere görüş diyemiyorum.
Kendimi küfür etmekten alıkoyamıyor '' Humeyniyi ,Britanya topraklarında, kafasına türban geçirip Ananı s*ktgm pozisyonda s*kiim! '' diyorum ama içimden.
( lütfen ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirip mazur görünüz )
-
Atatürk ün sevilmemesinin nedeni bu ülkeyi kurduktan sonra kimseye peşkekş çekmemesidir.
o zmanın ve hatta bu zamanda bile adamın başarmış olduklarını devletler okul kitaplarında okutup
onun gibi olmalarını sağlamaya çalışmaktadır. bizze onu sadece rejimi korumak adına ona şikayet etmekte kullanıyoruz
zamanın ABD BAŞKANI sovyetlere bir teklifte bulunuyor aralarındaki husumeti bitirmek adına bir hakem ilan ederek
iki ülke arasındaki görüşmelerini izleyecek onlara doğru yolu göstecek bir adam olsun diyor
sowyet dış işleri baknının cevabı böle muhteşem güvenilir yol gösterici bir devlet adamının avrupada, amerikada veya sowyetlerin arasında olmadığını doru adamın ankaranın çankaya adlı bir semtinde ülke yönetiğini söylüyor....
aslında bizim ülkede bile bu adamı sadece okul kitapalrında zorunlu olarak okuyup ben Atatürkçüyüm diyenler var ki hatta bu sitede birisi yunan kökenli olduğunu falan yazmış... :)))) "karamanın koyunu sonra çıkar oyunu"
her akşam Yasin Suresini okuyup bu millet için dua eden, ezan sesi duyunca herşeyi susturup ezanı dinlerken ağlayıp
bu milletin üstünden ezan sesini susturmayan Rab' ına du eden bir insana hepiniz saygı duymalısınız.
dünyada kimse bu adamı sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda dır.