Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı.
Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.
bi ingilizler olsaydı görürdüm şimdi başının örtüsünü bırak hala bakire kalabiliyomuydun gerçi neyse töbe töbe.
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı.
Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.
bi ingilizler olsaydı görürdüm şimdi başının örtüsünü bırak hala bakire kalabiliyomuydun gerçi neyse töbe töbe.
-----------------------------
ingilizler olaydı bu döl yatağına düşmezdi bile. düşürtmezlerdi -
Atatürk'e laf edebilyor ha! Evet yasak lan, eğer böyleleri türban takacaksa o türbanı alır onun g*tune sokarız...
-
hp32 bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@
Orospunun dölleri sktirin gidin o çok sevdiğiniz şeriat rejiminde ot gibi yaşayın amq.ATATÜRK size şu anda bu itliği yapma hakkını bile vermiş!Böyle bi adamı sen zaten bu düşünceyle sevme.Ulan inş. vururlar bu kaşarlarıda ve bunun gibileride şu dünya biraz olsun daha temiz olur belki...
muhauhauhauha wasd höst
-----------------------------Ne diyim daha yanlışmıyım ama? lan sinirlerim bozuldu amq :D ulan ingilizler fransızlar bile korkudan bile olsa Atatürke bi saygı duyar bu şerefsizler ne diyo :D
treasure nin kız versiyonu olm taşak için çıkıyo işte tv ye
-----------------------------:D fasulye en azından Atatürkü seviyo lan :|
-
öyle kazığa,böyle boru... :)
hımmm....
reklam kokan hareketler bunlar mayk !
kumdan kale yapmış oynuyorlar..
bırak oynasınlar bro.dalga o kaleyi alır onların .... sokar .
eyw bro :)
-
kanı bozuk şerefsiz.dil uzattıgı Atatürk olmasaydı suan kendisinin anası bir babası bin olcakdı haberi yok.
-
Böylelerinin Allah belasını veriyor. Müslümanı gavura satanların başına bombalar yağıyor. Ağzıma gelen her türlü küfürü saymamak için daha fazla yorum yapmıyorum.
-
Atatürkü Tabiki sevmez...Nedenmi Çünkü Atatürk Onun Ailesini Annesini Ablasını Kurtardı Anası.. O...Pu olsaydı O zaman atatürk ülkeyi kurtarmasaydı kim bilir Ya ABD ni,n Ya İngilizin Yada Fransızın Kucağında olacaktı..Yine Doğacaktı Ama babası kimdi bilemeyecekti..
Böyle Televizyona Çıkıpta atatürkkü sevmiyorum Çünkü O Yok İmanı yok yok dini yok diyen varya onlara bir tek cümle ile Sesleniyorum..
Sizin Ve sizin gibilerin Bir Bacağını AYA Diğer BACAĞINI MArsa Koyar Ortasına Dünyayı sokarım Yetmezse Metoor Yağdırıırm.
http://www.ozercanses.com/resimler/durzu.jpg Bu kadar..
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------bu resmi profilime koyacam .
nasılda konuşmaya başladılar nasılllll... hiç sesleri çıkıyo muydu, hayır. yüz bulunca, biraz yol bulunca nası da ..kleri kalkıo nası da konuşmaya başladılar.
ah ulan ahhh.
-
ifade gayet net ve açık
fatih hoca bilerek soruyo ama hümeyni şii diyor :D cevap belli farketmez biz direk rejim düşmanıyız atatürk düşmanıyız sonrada
yok bizim hakkımız çalınıyore şey oluyoree ılımlı islam devletimiz yoke :D yani ne denilebilirki bu duruma işte