Atatürk"Ü Sevmiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye  Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı,  Fransızlar vardı.

Nuray Bezirgan:  Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.

bi ingilizler olsaydı görürdüm şimdi başının örtüsünü bırak hala bakire kalabiliyomuydun gerçi neyse töbe töbe.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye  Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı,  Fransızlar vardı.

Nuray Bezirgan:  Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.

bi ingilizler olsaydı görürdüm şimdi başının örtüsünü bırak hala bakire kalabiliyomuydun gerçi neyse töbe töbe.

ingilizler olaydı bu döl yatağına düşmezdi bile. düşürtmezlerdi

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Atatürk'e laf edebilyor ha! Evet yasak lan, eğer böyleleri türban takacaksa o türbanı alır  onun g*tune sokarız... 

Long Live Turkey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    wasd bunu yazdı:
    hp32 bunu yazdı:
    wasd bunu yazdı:

İster banlayın,ister basın küfrü istediğiniz yapın ama bunları yazmazsam içim rahat edemicek :@

Orospunun dölleri sktirin gidin o çok sevdiğiniz şeriat rejiminde ot gibi yaşayın amq.ATATÜRK size şu anda bu itliği yapma hakkını bile vermiş!Böyle bi adamı sen zaten bu düşünceyle sevme.Ulan inş. vururlar bu kaşarlarıda ve bunun gibileride şu dünya biraz olsun daha temiz olur belki...

muhauhauhauha wasd höst

Ne diyim daha yanlışmıyım ama? lan sinirlerim bozuldu amq :D ulan ingilizler fransızlar bile korkudan bile olsa Atatürke bi saygı duyar bu şerefsizler ne diyo :D

treasure nin kız versiyonu olm taşak için çıkıyo işte tv ye

:D fasulye en azından Atatürkü seviyo lan :| 

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

öyle kazığa,böyle boru... :)

hımmm....

reklam kokan hareketler bunlar mayk ! 

kumdan kale yapmış oynuyorlar..

bırak oynasınlar bro.dalga o kaleyi alır onların .... sokar .

eyw bro :) 

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

kanı bozuk şerefsiz.dil uzattıgı Atatürk olmasaydı suan kendisinin anası bir babası bin olcakdı haberi yok.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böylelerinin Allah belasını veriyor. Müslümanı gavura satanların başına bombalar yağıyor. Ağzıma gelen her türlü küfürü saymamak için daha fazla yorum yapmıyorum.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Atatürkü Tabiki sevmez...Nedenmi Çünkü Atatürk Onun Ailesini Annesini Ablasını Kurtardı  Anası.. O...Pu olsaydı  O zaman atatürk ülkeyi kurtarmasaydı kim bilir  Ya ABD ni,n Ya İngilizin Yada Fransızın  Kucağında olacaktı..Yine Doğacaktı Ama babası kimdi bilemeyecekti..

Böyle Televizyona Çıkıpta atatürkkü sevmiyorum Çünkü O Yok İmanı yok yok dini yok diyen varya onlara bir tek cümle ile Sesleniyorum..

Sizin Ve sizin gibilerin  Bir Bacağını  AYA  Diğer  BACAĞINI  MArsa Koyar Ortasına  Dünyayı sokarım  Yetmezse Metoor Yağdırıırm.

http://www.ozercanses.com/resimler/durzu.jpg    Bu kadar..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:

bu resmi profilime koyacam .

nasılda konuşmaya başladılar nasılllll... hiç sesleri çıkıyo muydu, hayır. yüz bulunca, biraz yol bulunca nası da ..kleri kalkıo nası da konuşmaya başladılar.

ah ulan ahhh. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    ifade gayet net ve açık
    fatih hoca bilerek soruyo ama hümeyni şii diyor :D cevap belli farketmez biz direk rejim düşmanıyız atatürk düşmanıyız sonrada
    yok bizim hakkımız çalınıyore şey oluyoree ılımlı islam devletimiz yoke :D yani ne denilebilirki bu duruma işte

sırıtma la.
Toplam Hit: 22385 Toplam Mesaj: 106