Atatürk"Ü Sevmiyorum !
-
ka$aaaaaar :|
-
ahmedinejad amcan seni çağırıyooo
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Neyzenin dizeleri geliyor aklima...
"sen anandan yine cikardin ama , baban kimdi bilemezdin SEREFSIZ"
-----------------------------
klavyenin tuşlarına gurban compu -
madem o kadar cok seviyorsun
neden iran a gidip rahat rahat yasamazsin ki
kesilikle katılıyorum.bu ve bunun gibiler hiç durmasınlar.defolup gidip iranda yaşasınlar..
-
:) ingilizin amerikalinin verdigi ozgurlugu irak ta gorduk
bunu dusunemeyecek kadar beyinsiz mi bu bagyan
-
facebook'a ekldim bakalım kabul etcekmi :|kevser çakır yazdım bi sürü çıktı :D bende hepsini ekledim :D tek tek sorcam senmisin die :D bende senin gibi düşünüyorum falan dicem sonra'da anladınız siz onu :M :M
-
5 dk lığına humeyni olsam şunu bi sksem.
-
lordvader89 bunu yazdı:
facebook'a ekldim bakalım kabul etcekmi :|kevser çakır yazdım bi sürü çıktı :D bende hepsini ekledim :D tek tek sorcam senmisin die :D bende senin gibi düşünüyorum falan dicem sonra'da anladınız siz onu :M :M
feysbuk unda Humeyni resimleri olanlara bak daha çabuk bulursun -
kimse kimseyi sevmek zorunda değil.ama türbanlı bir kız söyledi mi + küfür eder gibide humeyniyi seviyorum demesi şerefsizliktir.humeyninin altına mı yattın kaşar! ben humeyni olsam bu gibi kızları haremime alıp bondage,bdsm,orgy,fetish vs..her türlü atraksiyonu denerim..gerçi bu kızda aysun kayacı zekası var kaale almaya değmez.
-
bulanik bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
feysbuk unda Humeyni resimleri olanlara bak daha çabuk bulursun
önce eklemesi gerekiyo bekliyorum bakalım :D durum nolcak :D
Toplam Hit: 23320 Toplam Mesaj: 106