Barzani’Den Kürt Tehditi
-
onlar benimkini yesinler afedersiniz haberlerde duydum aynen böyle dedim.Şerefsizler dün boktular bu gün koktular sen kimsin?.Biz türküz dünya devirememiş bizi3 5 çapulcunun hırlamasıylamı tırscaz
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------"öyle demeyin akp çalışıyo.akpnin suçu ne"
biri gelip birazdan bunu söleyecek amk
-----------------------------kardeş çok doğru söylüyosun Akp çalışıyor satış memuru olarak (p**ven*k) ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
-
arkadaşlar biraz sabır bu adi insanın arkasında abd olduğunu biliyoruz tıpkı zamanında saddam gibi
istediğini söylesin bizi tahrik etmek amaçları biz kerküğe gireriz zaten sorun değil ama sorun şu biz kerküğe girersek kürtlerle çatışacağız
bu çatışmayı en çok isteyen de israil biz çatışınca yara alacaz barzani talabani vesaire yıkılacak ve yeri israile kalacak az daha sabretmeliyiz
kerkük bizimdir(size taihten bir not göstereyim) ;
atatürk 1. dünya savaşı sonunda antlaşmalarla istanbuldan diyarbakıra gitmişti askeri birlikle o zamanda şeyh sait denen(pkk yanlısı oldu şimdi torunları)
bu adam biz kerküğü alacaktıkki ilk isyanı çıkardı din elden gidiyor bahanesiyle düzenli ordu isyanı bastırdı ancak kerküğü o zamanda ingilizler aldı sonrasında ıraka kaldı ama olan bize oldu şimdi aynısını yapmak istiyorlar barzani şeyh sait denen gerizekalı israil ingilizler aynısı farkeden birşey yok
biz türk olarak askeri orduyla kerküğe gideceğiz 2 günde alacağız ama planlı bir şekilde bu vatan için kanımızı dökmeye hazırız kerküğü almak içinde kanımızı dökeriz ki toprak üstünde kan varsa vatandır biliyoruz az daha sabır derim Eyv.
-
barzaninin a.q size bişi olmasın.yakında gidiyorum yanına a.q cocuğunun
-
ahaha komedi yaw:D film lik bu adam bu adamın bebeklerini yapcakasın action man gibi insanlara daıtcaksın böle bastınmı tuşuna konuşcak falan maksat çocuklar eğlensin:D
-
bu arada dikkat etmemişim 30 milyon kürt nerde var a.q
-
bush bunu pohpohluyo alttan bi ırağa girecez amarikayla karşı karşıya gelecez sonra abde bize savaş açacak sonra abde türkiyeye girecek bi sürü insan ölecek abde bi sürü kayıp verecek tabi bizde verecez kayıp sonra savaş bitecek bi bakacaz türkiyenin sınırları genişlemiş...
-
o.ç. ilk duyduğumda iyi sövemedim babam vardı yanımda.İyice haddini aştı.amerikalı bir general de destek verir nitelikte açıklama yapmış.Aklıma Atatürk'ün italyan lideri sanırım mussolini ile arasında geçen dialog geldi.Eminim bizim askerler de dellenmiştir,sınır ötesi şart oldu bu şerefsizlere.
-
karanlığa küfredeceğine bir mum yak demiş herifin teki kim demiş bilmiyorum. o kadar biliyorsanız kaldırın kıçınızı da birşeyler yapın. klavyelerin başında sözde süslü paragraflar yazarak olmuyor bu işler!
-
kürdom kurtuluş savaşı verdiler de gitmedik mi?Devlet liderleri bile böyle konuşmaya cesaret edemez barzani köpeğine noluyor,nerden buluyor bu cesareti?Türkiye caydırıcılığını ne derece kullanıyor?