Barzani’Den Kürt Tehditi
-
Bu Adamı Doğramak İstiyorum
-
Arkadaşlar boşuna konuşmayın... TR nin musul ve Kerkük üzerindeki hakkı 0 dır... Çüünkü burayı kurtuluş savaşı sonrası yıllarda yaptıgımız görüşmeler sonucu İngiltereye bırakmışız. bize tek yararı 25 yıl boyunca petrol fiyatından %10 geliri bize vermeleridir. onuda almamışız 500.000 pound a bütün haklardan vazgeçmişiz... musul veya kerkük için bu kadar konuşan arkadaşlar batum için oniki ada için neden konuşmuyolar bu kadar. Onlarda Misak - ı Milli sınırları içerisindeydi ve taviz verilerek oralarda diger devletlere bırakıldı... Çünkü Atatürk mecburdu. Lozanda Nice başarı kazanmıştı ama her alanda eksiksiz başarı kazanmasıda mümkün degil oda insan...yani kısacası adam karışma sanane derse sonuna kadar haklı... Barzani şerefsizini kastetmiyorum tabi bunu derken Irak c.başkanı falan derse yani... Barzani de itin önde gidenidir o ayrı...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar boşuna konuşmayın... TR nin musul ve Kerkük üzerindeki hakkı 0 dır... Çüünkü burayı kurtuluş savaşı sonrası yıllarda yaptıgımız görüşmeler sonucu İngiltereye bırakmışız. bize tek yararı 25 yıl boyunca petrol fiyatından %10 geliri bize vermeleridir. onuda almamışız 500.000 pound a bütün haklardan vazgeçmişiz... musul veya kerkük için bu kadar konuşan arkadaşlar batum için oniki ada için neden konuşmuyolar bu kadar. Onlarda Misak - ı Milli sınırları içerisindeydi ve taviz verilerek oralarda diger devletlere bırakıldı... Çünkü Atatürk mecburdu. Lozanda Nice başarı kazanmıştı ama her alanda eksiksiz başarı kazanmasıda mümkün degil oda insan...yani kısacası adam karışma sanane derse sonuna kadar haklı... Barzani şerefsizini kastetmiyorum tabi bunu derken Irak c.başkanı falan derse yani... Barzani de itin önde gidenidir o ayrı...
-----------------------------le misaki milli deil konu anlasana.... anasını sattıgın kürtler seni tehdit edio beaaa.. beynini calıstır az gozunu seveyim. tehdit diorum, kürtler senin ülkeni tehdit edio diorum. türksün olum sen, türk....
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar boşuna konuşmayın... TR nin musul ve Kerkük üzerindeki hakkı 0 dır... Çüünkü burayı kurtuluş savaşı sonrası yıllarda yaptıgımız görüşmeler sonucu İngiltereye bırakmışız. bize tek yararı 25 yıl boyunca petrol fiyatından %10 geliri bize vermeleridir. onuda almamışız 500.000 pound a bütün haklardan vazgeçmişiz... musul veya kerkük için bu kadar konuşan arkadaşlar batum için oniki ada için neden konuşmuyolar bu kadar. Onlarda Misak - ı Milli sınırları içerisindeydi ve taviz verilerek oralarda diger devletlere bırakıldı... Çünkü Atatürk mecburdu. Lozanda Nice başarı kazanmıştı ama her alanda eksiksiz başarı kazanmasıda mümkün degil oda insan...yani kısacası adam karışma sanane derse sonuna kadar haklı... Barzani şerefsizini kastetmiyorum tabi bunu derken Irak c.başkanı falan derse yani... Barzani de itin önde gidenidir o ayrı...
-----------------------------durum farklı hocam. kuzey ıraktaki olay baskadır. orada türkmenler var. bizim amacımız onları korumak yoksa yemisim musulu kerkuku daha onemli meseleleri var bu milletin. ancak soz konusu olan bizim insanımızsa dunyalar kavussa insanlarımızı ite cakala madara etmeyiz serefiyle oynatmayız. elbet birseyler yapılacak. barzani dürzüsüne gelince, hangi 30milyondan bahsediyo bu. daha dun Türkiyenin verdigi pasaportla geziniyolardı simdi bize kafa tutuyo dingiller. 3-5 pesmergesinemi guveniyo napıyo anlamıs degilim. F16 lara mauser le ates ederler artık yapacakları baska bisey yok sonunda olacagı bu.
-
Orayı koruyamasakta Türkiye bu şerefsizlere boyun eğmemeli.
-
yakında asker el koyarsa görür tehtidi ozaman ne yapacak eskeriyede taviz he tölerans yoktur
-
yannız beyler bu sabah gazetelerde okudum abd de benzer bi tehdit savurmuş k. ıraka girerseniz abd askeriyle karşılaşırsınız die
ha tabe barzaninin a... konmalı mı, tabii ki ewt ama abdyle de savaş olmasını da pek istemem
-
ASKERDEYİM UZUN ZAMANDIR MERAK . PKK YERİN DİBİNE SOKMAYA YEMİN ETMİŞ YÜZBİNLERCE ASKER VAR BURDA : )
-
vay at büzüğü vay.......başımızda a.q erdoğanı gibi adamlar olmaya devam ederse millet açıklamada yapar tehdit eder her poku yer erdoğanın karısı zaten kürt a.q....ordunun barzaninin kulağından tutup Türkiye ye gelmesi lazım köpekler fazla havlamaya başladı bunların aşı ve kısırlaşma zamanı yaklaşıyor...
-
yaw arkadaşım madem o kadar önemli şöyle böyle diyorsunuz Gürcistanda mı ne yanlış hatırlıyo olabilirim yerini ama geçenlerde Türk işçilerini linç ettiler... Sesini çıkardınmı? bişey yaptınmı ? Yok diyosan onlar 3-5 kişi merak etme Yurtdışında rahat bırakılan Türk yok... uzak dogudaki Türklerin terörist olarak kabul edildigi bi anlaşma bile vardı bizimkiler imzalamış bulablirsem onuda gösteririm... Türk dedigin sadece Irak ' ta degil... Ama bu götüne kodum barzanisi sadece tahrik amaçlı yapıyor bunları... Nereden biliyorsunuz Türk askerinin ıraktaki kaosun içine çekilmeye çalışılmadıgını ? Yıpratmak istiyorlar belki Türk ordusunu...aaa orda Türkmen var asarım keserim dersen seni asarlar keserler...
ayrıcana başımızdakilerde bu konuda çok hatalı davranıyolar... utanmasa boyun egecek...