folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Barzani’Den Kürt Tehditi

Barzani’Den Kürt Tehditi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    onlara elektrik su bizden gidiyor keseriz elektriklerini o kadar

Üstelik adamlara da kendimizden ucuz elektrik veriyoruz...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    ya bırakın piçi kendi haline, godumunun dönmesi,yahudisi, öküzü, danası,hödüğüüüü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gece çok düşündüm yokmu şu dünyada bir türk evladı o caninin odasına girip öldürecek ah ah ben bir öldürsem diyorum ama nasıl?

bi istihbahrata katılıp uçuracaksın kellesini ama nasıl atacaksın bi bomba görecek o zaman doğru tahtalıköye

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    onlara elektrik su bizden gidiyor keseriz elektriklerini o kadar

Şimdi Sana 2005 yılında Devlet tarafından başlatılan Köylere Alt Yapı Desteği projesi olan ve 3 seneden beri devam eden KÖYDES Projesi 

ve ödeneğinden bahsedeyim biraz.

2006 yılı KÖYDES projesi gereği en çok ödenek ayrılan İl DİYARBAKIR  onu takib eden 2.3.4. iller gene doğu illeri peki neden bu illere yapılıyor en çok yardım

kanalizasyon, yol, içme suyu yapılsın diye

şimdi birde geçen gün Savaş Ay'ın programında ARDAHAN'da bi okulu konu alıyorlar

okullarının tuvaletleri han gibi tuvalette kocaman bi kuyu millet oraya dolduruyor felan filan ben sorarım arkadaş o bölgelere o kadar yardım yapılıyoda nereye gidiyo diye..?

Bi Yol yapılmaya kalksa greyderler, vinçler bombalanıyor çokmu istiyorlar sizce oraların gelişmesini oralar metropol olsa Kodumun peşmergeleri ovada dağda bayırda çakal yuvası kuramayacaklar it pususu kuramayacaklar..

sen elektriğini keseriz diyosun anlattığım gibi biz o bölgeye kesmeye değil vermeye çalışıyoruz ama paraların nerelere gittiği mechul zira valisi kim bu illerin

belediye başkanı kim , meclis başkanı kim ki bunlara güvenip ellerine %100 harcama yetkisi veriliyor..diyecem oki haini dışarda aramanıza gerek yok Hain içimizde.. 

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    Kahraman bunu yazdı:

30 milyon kürt mü ? durup düsünmek lazım 30 milyon kürt olsaydı simdiye 30 defa kürdistanı kurmuslardı ancak benim küskümü tutar onlar..

arkadasim 2006 yilinin yanlis hatirlamiyosam aralik veya ocak ayiydi abc televizyonunda spelling bee diye bi yarisma vardi..orada kilim 'i sormuslardi..ulkeryi de Turliye kurdistan bide baska bi ulke yazmislardi hatirlamiyorum..yani sonuc olarak Tukiyeden baska hemen hemen cogu ulke kurdistan adini kullaniyo..+ bu aksam Sentinel adli filmi seyterrtim ordada kursitan diyolar..bu a. kodumunun recebi yuzunden oldu..iki eliyle bi sik dogrultamayan adam..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadir04
    kadir04's avatar
    Erkek
    türkiye türklerindir başkasına olmaz nemutlu türküm diyene
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadir04
    kadir04's avatar
    Erkek
    türkiye türklerindir başkasına olmaz nemutlu türküm diyene
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    yaw BUnda Akp nin Sucu Ne Anlamadım Hade Kerkuk e girdik Dielim ABD Boşuna mı ıraka Silah Temin Ediyor Boşuna Kuzey Irak ta Okullar Acıyor..Türkiye abd nin rızası Olmadan Kerkukte kıcını Bile Kıpırdatamaz Walla...E Akp Ne  yapsın?

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    Fincan bunu yazdı:
    Kahraman bunu yazdı:

30 milyon kürt mü ? durup düsünmek lazım 30 milyon kürt olsaydı simdiye 30 defa kürdistanı kurmuslardı ancak benim küskümü tutar onlar..

arkadasim 2006 yilinin yanlis hatirlamiyosam aralik veya ocak ayiydi abc televizyonunda spelling bee diye bi yarisma vardi..orada kilim 'i sormuslardi..ulkeryi de Turliye kurdistan bide baska bi ulke yazmislardi hatirlamiyorum..yani sonuc olarak Tukiyeden baska hemen hemen cogu ulke kurdistan adini kullaniyo..+ bu aksam Sentinel adli filmi seyterrtim ordada kursitan diyolar..bu a. kodumunun recebi yuzunden oldu..iki eliyle bi sik dogrultamayan adam..

2 Eliyle Sikini Doğrultamaz Diosun Amaaa..5 Sene Önceki Türkiyeyle şimdiki Türkiye Bir Değil..yaw NEyse Biz Ne Anlarız Siyasetten Bilmedigimiz Neler War Daha..Böle MEvzuları derinlemesine İnmesek Daha iyi..:)

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    galus
    galus's avatar
    Erkek
    barzani takla atıp kendine sakso yapsın . Turkiyede o kadar kürt yok olan zaten türkiye cumhuriyetri vatandaşı olmayanı da dağda komando sikiyor yakında da barzaninin ebesine çökecez siz içinizi rahat tutun kerkük bizimdir çünküo ALLAH'ın emridir.

HOŞTUR BANA SENDEN GELEN YA HİLATU YAHUT KEFEN YA DESTE GÜL YAHUT DİKEN KAHRIN DA HOŞ LUTFUN DA HOŞ
Toplam Hit: 14332 Toplam Mesaj: 93