folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Barzani’Den Kürt Tehditi

Barzani’Den Kürt Tehditi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    SpinozA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fincan bunu yazdı:
    Kahraman bunu yazdı:

30 milyon kürt mü ? durup düsünmek lazım 30 milyon kürt olsaydı simdiye 30 defa kürdistanı kurmuslardı ancak benim küskümü tutar onlar..

arkadasim 2006 yilinin yanlis hatirlamiyosam aralik veya ocak ayiydi abc televizyonunda spelling bee diye bi yarisma vardi..orada kilim 'i sormuslardi..ulkeryi de Turliye kurdistan bide baska bi ulke yazmislardi hatirlamiyorum..yani sonuc olarak Tukiyeden baska hemen hemen cogu ulke kurdistan adini kullaniyo..+ bu aksam Sentinel adli filmi seyterrtim ordada kursitan diyolar..bu a. kodumunun recebi yuzunden oldu..iki eliyle bi sik dogrultamayan adam..

2 Eliyle Sikini Doğrultamaz Diosun Amaaa..5 Sene Önceki Türkiyeyle şimdiki Türkiye Bir Değil..yaw NEyse Biz Ne Anlarız Siyasetten Bilmedigimiz Neler War Daha..Böle MEvzuları derinlemesine İnmesek Daha iyi..:)

ya birakin artik su adamini savunmayi..ee hani bi soz var ne kadar sikersen o kadar sevilirsin ne kadar sikilirsen o kadar seversin diye..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

galus bunu yazdı:
    barzani takla atıp kendine sakso yapsın . Turkiyede o kadar kürt yok olan zaten türkiye cumhuriyetri vatandaşı olmayanı da dağda komando sikiyor yakında da barzaninin ebesine çökecez siz içinizi rahat tutun kerkük bizimdir çünküo ALLAH'ın emridir.

Türkiyede Denilen Rakam kadar Kürt var ama hepside Türktür, Buraya kadar doğru, ötekileri Dağda Komando sikiyorda ne biçim laftır, Forum ortamı terbiyesi takınmanı rica ediyorum senden.

Vede acizliğin en büyüğü lafla sataşmaktır, ona baksan dağdakilermi Komandoyu şey ediyor, Komandomu Onları Şey Ediyor henüz belli değil.

Tek Dileğim bu Şey etme Merakından Yıkılmadan Bu karmaşa ortamını terketmemiz, Bu arada Türkiyede olan Türklüğü benliğine almış Kürtleride incitmeyin arkadaşlar o namussuzlara kızıyorda olsanız bunu mümkün oldukça Kürt adı kullanmadan yapın Pkk diyin mesela. Gurur kırıcı tavırlar takınmayalım. Yurdumuzdaki Kürtler bu durumlardan Bihaberdir. Sadece Ricam Cümle Üslubuna dikkat.

Zaten Pkk Kadrosunda olanların tamamınında Kürt olmadığıda Aşikardır. bilinen bir gerçektir, yahu Kürt adını sokmayın bu tartışmalara arkadaşlar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Vede acizliğin en büyüğü lafla sataşmaktır, ona baksan dağdakilermi Komandoyu şey ediyor, Komandomu Onları Şey Ediyor henüz belli değil.

Ne demek istedin sen burada ? Açıkla bakayım

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üstat demek istedimki, yıllardır bu savaş sürüyor, Acı çeken hep biziz birbirimize yüklenmesek, çok daha iyi olur, çünkü Bu Vatan Hepimizin Çıkıpta Kürt Şöyle Kürt Böyle demeleri beni derinden incitiyor. Dağdakilermi bizimkilermi derken arkadaşın kürt adını uygunsuz kullanımına kızdım özür diliyorum cümle hatalı idi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Walla öyle bir demişsinki , pkk Orduyu şey ediyor vari. Densiz herif Ordumuz pkk yı Sikiyor. Varmı ötesi ? Neyi savunuyorsun pkk yı mı savunuyorsun , pkk nın A.K. Ne güzel sikioz pkk yı ohhh operasyon üstüne operasyon.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DecameroN Üstadım, ne güzel kullandın cümleyi, bak rencide olacak bişey yok. Kürt adını kullanmadın çünkü sende biliyorsunki türkiyedeki Kürtlerde Türktür. Arkadaşlarımızın Cümlelerine dikkat etmesini rica ettim Lütfen Yanlış anlaşıma olmasın. T.B.T. deki her kes Benim Kardeşimdir, Büyüklerde Abimdir.

Ve Kullandığım cümlede her hangi bir densizlik yoktur, hocam bitirilecekse bitirilsin, bu tartışmaları güzelleme yapmak için yapıyorsak anlamı nedir. akşama kadar güzelleme yapalım ne değişir, gerçek değilmidir.

20 yıldır bu savaş var bi biz öldürüyoruz onları bi onlar öldürüyor bizi, cümlem hoş değildi kabul diyor vede özür diliyorum ama açılımında gerçekçi olmak gerekirse yatan gerçek budur.

Benim önerim Paşa başlasın biz bitirelimdir, her daim bitirdiğimiz gibi, vede çekinecek her hangi bir durumda yoktur, Amerikan Askeri ile karşılacakmışız, Amerikan Askeri ile karşılaşsak ne olur, onlar bizimle karşılaşmak istmemelidir bence. Bunun yoluda Kararlık ise ciddi bir kararlılıktan geçer. Saygılar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    amına koduğumun şerefsizleri, nereye kerkük sizin oluyor lan Barzani emrederse sike sike sizi kendi ülkenizden atarız..z ölümünüze susamayın akıllı olun!!!!!!!!!!!!!

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    orospu çocuu olduunu belli etme otur aşşa..amk evladı..seni anayı doğuranı sikerim :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    attack bunu yazdı:
    orospu çocuu olduunu belli etme otur aşşa..amk evladı..seni anayı doğuranı sikerim :D
    O it Banlandı Kardeş sanırım yazdıklarını okuyamaz, sıkma canını. ;) Vede Kerkük Osmanlı imparatorluğu sınırları içerisindeydi, Türkiyenin yanlışsam düzeltin arkadaşlar Kerkük' ü İlhak etme hakkı vardır bence. bu hakkı saklıdır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Irak (Mezopotamya) zaten Kurtlerin aslen vatanidir.. neyse ben siyasi muhabbetlere girmeyeyim simdi bos seyler yazarlar. Inkarcilar var tabi aramizda..

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
Toplam Hit: 14328 Toplam Mesaj: 93