folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Barzani’Den Kürt Tehditi



Barzani’Den Kürt Tehditi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek

    30 milyon kürt mü ? durup düsünmek lazım 30 milyon kürt olsaydı simdiye 30 defa kürdistanı kurmuslardı ancak benim küskümü tutar onlar..


    Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    oha aq. 30 milyonmuş yakında Türkiye kürt ülkesidir Türkler azınlıktır der bu sıçtığım bok

    uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Barzani: Kürt devleti 10 yıl içinde kurulabilir

    Kuzey Irak’taki Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Kürtlerin her ulus gibi devlet kurma haklarının olduğunu savundu

    Mesut Barzani, çeşitli öğrenci örgütlerinin katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, “Kürdistan devletinin kurulmasından korkmamak gerektiğini ve bunun her ulus gibi Kürtlerin de doğal bir hakkı olduğu”nu söyledi. Barzani, şimdiki şartlarda devlet kurmanın uygun olmadığını ancak bunun 10-15 yıl sonra mümkün olabileceğini ifade etti.

    KDP’ye yakınlığı ile bilinen Peyamner haber ajansına göre, Barzani, devlet ile ilgili müesseselerin kurulması çabası içinde olduklarını da kaydederek, Irak’n parçalanması durumunda gelecekle ilgili kendi kararlarının olacağını söyledi.

    Mesut Barzani, Kerkük’te güçlü bir idare kurulması gerektiğini belirtirken de Türkmen, Arap ve diğer grupların eşit bir düzeyde yaşamalarının sağlanacağını, Türkiye’nin oraya karışmak gibi bir hakkının olmadığını vurguladı.

    140. MADDE UYGULANMAZSA SONUÇ KÖTÜ OLUR

    Kerkük meselesi ile ilgili 140. maddenin uygulanmaması halinde bunun kötü sonuçlarının olacağını söyleyen Başkan Barzani, “Kerkük konusunda hiçbir şekilde taviz vermeyecekleri”nin altını çizdi.

    Barzani, Kerkük’ün tarihi ve coğrafi açıdan da Kürdistan’a bağlı olduğunu savunurken de “Türkiye’nin meseleyi kendi meseleleri zannettiğini, Türkiye’nin hiçbir şekilde Kerkük’te hüküm sürmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

    Komşu ülkelerden gelecek bir iç tehdidi kabul etmeyeceklerini de ifade eden Barzani, “Türkiye’nin sorununun Kerkük ve PKK olmadığını, Türkiye için sorunun Kürt milletinin varlığı olduğunu” da öne sürdü.
    ------------------------------
    Bk kurarsınız köpekler inşallah 10 yıl içinde akpyi def edeceğiz o devletide kurdurtmayacağız.


    λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    taviz vermeyeceklermis maeuhae. kendilerini bi anda dunyanın lideri falan sandılar heralde yada ellerinde herhangi bir guc oldugunu. ne zannediyo bunlar kendini acaba. merak ediyorum Türkiye kuzey ırak a girerse bizi neleri ile durdurucaklar taviz vermiyolarmısya hani. fıkra gibi adamın sozleri gulun gecin yorum yapmaya bile deymez

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek

    Barzani Anneniylen Zina Yapayım Emi!


    Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    Su an ben askeriyede eniþtemin yanýnda kalýyorum.Ayný olaylar 1993 yada 1992 de Þýrnakta olmuþ yine kürtler türklere havan toplarý falan savaþ ilan edilmiþ.Siirtte tugay bombalanmýþ saldýrýlmýþ baya büyükmüþ bilenleriniz vardýr sanýrým bende yeni öðrendim.Rütbelilerin de dediði gibi 10 - 15 sene öncede oldu tanklar çýktý kürtler daðýldý.Yine olursa Diyarbakýrda Türkiyenin en büyük kolordusu var þahsen içinde kalýyorum 7. kolordu subay lojmanlarýnda.Yani bi sikim yapamaz barzanide yada bir baþkasýda arkadaþlarýnda dediði gibi havlamýþ susmuþ.Ha konuda þuraya deðinmek isterim bu lavuk meydaný boþ bulmuþ.Buda tayyep göhtünün yüzünden.30 milyon kürtmü iyi a.q türkiyeyi kürtler kurdu dicek utanmasa.Hay beynine barzanimisin nesin.

     

     

    ------------------------------------------------------------------

    1992 YILI NEVRUZ OLAYLARI

    PKK terör örgütü zora dayalı da olsa 1992 Nevruz Bayramı’nı vesile ederek bölge halkını genel bir ayaklanmaya yönlendirmeye çalışmıştır.

    21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle yapacağı eylemlere karşı güvenlik kuvvetlerinin tedbirler geliştireceğini düşünen örgüt, güvenlik kuvvetlerini etkisiz hale getirebilmek için dış basının bölgeye gelmesi konusunda yoğun çaba harcamıştır. Ancak güvenlik kuvvetlerinin çabasıyla eylemler gelişmeden önlenmişse de Cizre, Şırnak. Nusaybin. Yüksekova gibi merkezlerde ölümle biten etkili kitle eylemleri gerçekleştirilmiştir.

    PKK terör örgütünün büyük hazırlıklar yaparak 21 Mart 1992 tarihinde başlatmayı planladığı genel ayaklanmanın güvenlik kuvvetlerinin çabası ve bölge halkının sağduyulu yaklaşımlarıyla başarısızlıkla sonuçlanması PKK açısından sonun başlangıcı olmuştur.

    Bu durumu değerlendiren PKK, elemanlarına cesaret ve moral verebilmek amacıyla 15 Ağustos olaylarının yıldönümünde Şırnak merkezini ele geçirmeyi ve böylece güçlü olduğu imajını yaratmayı planlamıştır. 15 Ağustos tarihinde güvenlik güçlerinin yoğun tedbirler alacağını düşünerek eylemi 18 Ağustos 1992 akşamı gerçekleştirmiştir. Çevre köylerden işbirlikçiler toplanarak Şırnak il merkezini birkaç koldan ateş altına almış, özellikle Tugay. Jandarma Alay Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü binalarını hedef almışsa da başarılı olamamıştır. Böylece PKK’nın ümit bağladığı 1992 yılı hedefleri de bertaraf edilmiştir

    ---------------------------------------------------------------------------

    Şerefsizin evlatları yahu bunlar a.q bunların kanını zi.......


    Bundan boyle herkez ederi kadar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Şubat/2005
    Erkek

    nebilim bi devlet kurmaya çalışıyolarmış hayallerinde o varmış.kürdistanmı ne diycek tek laf var burda

    *it'in duası kabul olsaydı gökten kemir yağardı*

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

     Ya kerkük Ya Ölüm başka yolu yok artık

    gelsinler bakalım Biz Bu ülke milyonlarca şehit verdik

    yine hiç çekinmeden milyonları cepheye yıkarız Türkiye Türklerindir.


    Laaaaaan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6297697.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1

     

    buraya bi bakın isterseniz tayyyeeppp güzel demiş ama bunlar gözboyama  

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek
    bence hareqete gecelim bız türq kürt ayrımı yapmıyos yasasın vatan belqi o adi şerefsiz pkk kürtlerle kardeş odlguumuzu anlarlar adi şerefszler ırkçı şerefsiz pkk 

    Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
Toplam Hit: 11862 Toplam Mesaj: 93