Barzani’Den Kürt Tehditi
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Zal Kardeş, konu tartışma konusu, vede önemli bir konu, her kes bi fikirler beyan etti, ve konu yeterli doyuma ulaşmadan kilit Tahribatın özgür düşünce ile tartışma ilkesine ters düşer, esasen konu doyuma ulaştı sanırım bilmemki kilitlenmesi gerekirmi. Yönetim daha iyi bilir bence. Ama o dediğin kısımdan kilitlenmesi pek bi abes kaçardı. Alınmaca yok ama. ;)
Sadece Espiri yaptım kapatılmasını istediğim için yazmadım lütfen iyi okuyalım yazılanları.. -
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Simdiye kadar Apo diyordunuz simdide Barzanimi ataniz oldu?
Helal olsun zumsuk kardesime
/alkis
annelerinin üzerinden kimin geçtiği belli değil ondan o -
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------Biz Osmanlida yasamiyoruz, Cumhuriyet bir vatanda yasiyoruz.
Atamizin bir lafi vardi Osmanliyla ilgili. Turk milleti Arap yonetimi altinda kalmistir vs vs diyor Osmanliyla ilgili. Lutfen arastirin ve yazin burasi Seriatci gerici bir ulke degildir, olmasinada goz yumamayiz - Turkiye Cumhuriyetinde yasiyoruz, bunu iyi bilmemiz lazim !
Saygilarimla
konuyu gereksiz gereksiz yerlere çekme.ne alaka şimdi osmanlıyla.tarihimize söverek çağdaş olamayız unutma bunu.biz osmanlı devletinin mirasçıyız ve osmanlı'nın tarihide hiç bi avrupalı devlette yoktur.şu an sana osmanlının armağanı olan daha sora atatürkün armağanı olan topraklarda yaşıosun.osmanlı olmasa atatürkte olmazdı sende olmazdmın koçum aç biraz tarih oku öle gel osmanlıyı eleştir.sırf popüler kültüre ayak uydurim bende geçmişi kötülim die takılma yazık olur. -
bak benim elmir saftirik shockman kardeşim umarım bu yazıları gözünle okuyup beyninle idrak ediyosundur.. kimse aslını inkar edemez etse bile sadece kendini kandırır. benim orada kullandığım cümle '' olan zaten turkiye cumhuriyeti vatandaşı'' bende bu ulkenin vatandaşıyım. seviye farklılığı görebiliyormusun. dağdakilerle hitap ettiğim götü kalkmış piç kuruları terör olarak göremiyor musun. ayrıca barzani denen orsp çocuğu kalkıp beni tehtit edecek sen küfür etme diyosun elim kolum bağlı oturayımm mı ha zaten şu dalağını siktiğim banlanan üyesi varya onun gibi bir kaç piç kurusu daha var onların ebelerine çökeyim...... tamam haklı olabilirsin küfür iyi bir şey değil ama sen gelde o şerefsizin yazdıklarını oku küfür etme zaten cevabını vermiş kardeşim saolasın varolasın...
-
dikkate alınacak biri olsa bunu söyleyen kızardım ama sadece gülümsüyorum alındı mesaj sanırım
-
ARKADAŞLAR AMERİKA
NALETTİ TÜRKİYEYİ BÖLMEK İSTİYOR
AMA AMACINA ULAŞMAYACAK
-
NE
MUTLU
TÜRKÜM
DİYENE
-
NE
MUTLU
TÜRKÜM
DİYENE
-
niye bu kadar heyecanlısın kadir?
-
BEN ONU BUNU BİLMEM KARDESLERİM TÜRKİYE'NİN MISAK-I MİLLİ SINIRLARI İCERİSİNE ALINAMAMIS 3 SEHİRDEN BİRİSİ KERKUKTUR..
BIZIM AMACLARIMIZDAN BİRİSİ DE BUDUR..AYNI ATATÜRK GİBİ..ER YA DA GEC SELANİK MUSUK KERKUK BİZİM OLACAKTIR
TÜRKİYE BOLUNMEZ BİRLİK VE BERABERLİĞİYLE BİR BÜTÜNDÜR..