Begenmediğiniz Akp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

http://akferaydinlatma.net/altın%20fiyatları.gif bunlar 2002 ve 2006 arası altın fiyatları

http://akferaydinlatma.net/dolar%20grafiği.gif bunlar 2002 ve 2006 arası dolar fiyatları

http://akferaydinlatma.net/euro%20grafigi.gif bunlar 2002 ve 2006 arası euro fiyatları

http://akferaydinlatma.net/imkb.jpg bunlarda 2002 ve 2006 arası imkb raporu

bunları sadece akpnin ne oldugunu gostermek kulakdan dolma bilgilerinize karsı ulkenin ekonomik gelişmesini gostermek için yapılmıs orneklerdir bunları ben hazırlamadım istediğiniz ekonomi ve finans sayfalarından bakabilirsiniz bunları yorumlamak biraz profesyonellik ister sitede ilgilenen arkadaslar ne oldugunu saten anlıyacaktır ancak daha amatorce yorumlandıgında bile ne oldugunu anlamak cok zor değil....

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

peki kimin altini var, kimin dolari var, kimin eurosu var, kim borsada oynuyor ?

halkin hangisi bunlari yapiyor. bunlari zenginler yapiyor zenginler ugrasiyor, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmak degildir de nedir ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

yigiti oldurun hakkını yemeyin walla dogru .. aq ecevit  mesut bide devlet bahcelinin doneminde elimizi cebimize atmaya korkuyoduk şimdi rahatlık batıyo..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    3 tane grafiğe bakıp akp iyi mi diyez a.k..hem o borsa fln dolaylı yatırım (sıcak para) bir bok değil..yarın öbürgün oluşacak bir ekonomik istikrarsızlıkta yabancılar hisselerini çekicek ozaman biz daha çok yara alıcaz..istenilen yatırım doğrudan yatırım ve istihdam sağlayan yatırımdır ama bunu yaptıramıyolar yabancı yatırımcılara..saçma sapan bi konu açmışın Allah akıl fikir versin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bana gelen bir e-posta dan alintidir.  

Burak ile Levent

Onun adı Burak... Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken... 28 yaşında... Bilkent Üniversitesi'nde okurken, Londra'ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı.
    Askerlik görevini henüz yapmadı... Tecilli!..
    1988 Mayıs'ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümüne neden oldu. Şişli'de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye arazözlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün azaltılması için Burak'a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet verildiği, Sevim Tanürek'in yakınlarının azarlandığı, tanıkların hepsinin tehdit edilip korkutulduğu iddia edildi.
    Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi, Burak için "kusursuzdur" raporu düzenledi.
    Ölen Sevim Tanürek 8/8 kusurlu bulundu!. Burak hapisten kurtuldu. Kusursuz raporunu veren dairenin Başkanı Eyüp Bey ise, daha sonra Türkiye Deniz İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
    2001 yılında evlendi. Babası, oğlunun düğününde takılan 174 adet Cumhuriyet Altını'nı mal varlığındaki artışın nedeni olarak açıkladı. Ayrıca, babası
    2001 yılında verdiği mal beyanında oğlu Burak'a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğunu açıkladı. Üniversiteden yeni mezun, o zaman
    22 yaşındaki oğluna...
    Babası Ülker Grubu ürünlerinin dağıtımını yapan şirketteki hisselerini 1.2 trilyon liraya satana kadar, şirket yönetimini Burak sürdürdü.
    Ve Burak geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündemdeydi. Gıda sektöründeki hisseler satılınca, hemen şirketler kurup denizcilik sektörüne girdi. Yüzde 50 ortağı olduğu MB Denizcilik adlı şirket, 95 metre uzunluğunda Safran 1 adında bir kuru yük gemisi aldı. Gemiyi satan Hasan Doğan, satış fiyatının
    2 milyon 325 bin dolar olduğunu söyledi. Burak, gemiyi ortağı ile birlikte 500 bin doları peşin 36 ay taksitle satın aldı. Ayda 72 bin YTL ödeyecekler.
    Gemiyi satan Hasan Bey ise, 705 milyon dolara İstanbul'daki İETT Garajı arazisinin sahibi olan Dubai Şeyhi El Maktum'un küçük ortağı oldu. Ayrıca, Hasan Bey'in ablası Remzi Gür ile evli. Remzi Bey, Burak'ı ve kardeşlerini burslu olarak yurtdışında okutuyor, babasının yakın arkadaşı, tatillerini onun yazlığında geçiriyorlar.

Onun adı Levent... 35 yaşında... Gazetelere, televizyonlara hiç çıkmaz.
    Ücretli bir çalışan. Aylık maaşından başka bir geliri yok. İş Bankası Fon Yönetimi Bölümü'nde çalışıyor. Kolay para kazanmıyor. Risk alıyor, işvereni adına verdiği kararlardan dolayı stres oluyor, terliyor. Ülkenin en iyi üniversitelerinden ODTÜ'nün iktisat bölümünden mezun...
    Eylül 2004'te kendi gibi ODTÜ mezunu olan Evren ile evlendi. Çankaya Köşkü'nde sessiz sedasız, sade bir düğün yapıldı. Ne trafik kilitlendi ne de yabancı devlet başkanları şahit oldu. Davetliler arasında Köşk'ten bazı personel ve şoförler de vardı. Takı takma merasimi yapılmadı. Gelinin gelinliği Versace gibi yabancı marka değildi, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde dikilmişti.
    Vergisini milletin ödediği diğer şatafatlı düğünlerin aksine, babası, düğün nedeniyle Çankaya Köşkü'nde o saatlerde tüketilen elektriğin bedelini cebinden ödedi. Nikahı kıyan Çankaya Belediye Başkanı, çiftten "Laik Cumhuriyete sadık evlatlar" yetiştirmelerini diledi.
    İstanbul'da 1 milyar 200 milyon liraya ev kiraladılar. Çalışıyorlar. Büyük ihtimalle ev geçindirirken zorlanıyorlardır. Çünkü, Ocak ayında bir erkek çocukları oldu. Bu sevindirici olay da sessiz sedasız gerçekleşti, muhabir, kameraman falan izlemedi.
    Levent, arada bir anne-babasını ziyaret için Ankara'ya geliyor. Koruma istemiyor ve havaalanından taksiye binerek Çankaya Köşkü'ne ulaşıyor.
    Ancak, şatafatlı ana kapı yerine, köşke ziyaretçilerin alındığı 5 numaralı kapıdan giriyor. Nizamiyeden yürüyerek konuta çıkarken, her seferinde Cumhurbaşkanlığı korumalarını şaşırtıyor.
    Birinin adı Burak, diğerinin Levent...
    .

BIRI TAYYIP ERDOGAN'IN DIGERI ISE CUMHURBASKANI NECDET SEZER'IN OGLU...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

amuğa koyim a.k party işte hepcii göz boyama ak 

bırağın bu i$leri sandığa gömülcaklar :D  kendileride farkında

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

doğru abi yiğidi öldür hakkını yeme şuanki durum önceki iktidarın yaptıklarına göre iyi burda hemfikiriz ama bazı özelleştirmelere karşıyım çünki o paraya özelleşeceğine farklı kararlar alınabilirdi...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    yasin , adam ciddi bi konu acmıs...ve ciddi yorumlar beklerken..cıvılık konusunda master yapmaya calısıosun..anlamıyosan sus ta adam sansınlar.

ayrıca attack..grafiğe diil içeriğine bak..daha önce görmediğin ve yasamadıgın bişey..senin için bi ilk!

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

sevgili biggest eğer yorumlarımı beğenmediysen bunu üslubuyla ifade edersin. adamlığımı meze ederek deil. sarfettiğin cümleler terbiye sınırlarını aşıyor. yazdıklarını tekrar okursan bana hak vereceksin.

benim gözümde bu konu sonuna kadar geyiktir. bu benim fikrim katılırsın yada katılmazsın. ben yazdıklarımla arkadaşı rencide etmedim ama sen yazdıklarınca beni rencide ettin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    sevgili yasin..eger seni rencide ettiysem kusra bakma..ancak burda cogu konu madara ediliyo her ne kadar ciddi olursa olsun..bişey yazmıssın..sonra konuyu acan arkadas uyarmıs seni (konuyla iligli yorum yapman konusunda) sonra sen konunun içeriğine pek aldırmayınca,yani dikkatimi çeken şeyi söylüyorum bari bu konu cıvımasın istedim...seni kırdıysam kusra bakma..sevgi kardeşlik adına :)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

hea amk bi amktıııım party yüzünden kavga etmeye ne gerek var :D

Toplam Hit: 10571 Toplam Mesaj: 71