Begenmediğiniz Akp
-
sirket web sitesi buda sirketin ismi yaklasık sirket 8 yıllık ve ne akp nede bir baska bişeyle alakası var konuya yorum yap yapamıosan konuyu dagıtma
-------------------
postunuz editlenmiştir.üyelere aptal salak vb.tarzı seviyesiz ithamlarda bulunmayınız.haddinizi biliniz.bu bir uyarıdır.dikkate alıcğaınızı umarım.saygılarhttp://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=35825
-yonetim- -
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------sirket web sitesi buda sirketin ismi yaklasık sirket 8 yıllık ve ne akp nede bir baska bişeyle alakası var konuya yorum yap yapamıosa aptl aptal yorumlarla konuyu dagıtma
-----------------------------
harika bir cewap agzına saglık. alakaya maydonuz....
-
solediklerimi anlamamissin bosver.
peki soyle birkac kelime yazayim belki birseyler hatirlayabilirsin;
pastorize yumurta, misir, galataport, alidibo, star gazetesi, adam kayirma, ihaleler vs vs vs
takim tutar gibi parti tutuyorsunuz, bu yuzden kaybediyorsunuz. ben eskiden x partiyi severdim simdi sevmiyorum bu ulkeye faydasi olmadigi icin.
sen bu partiyi baska altarnatif gormedigin icin, diger partilere gicik oldugun sevemdigin icin tutuyorsun, yanlislari goruyorsun ama susuyorsun soylemeye dilin varmiyor
cunku TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTUYORSUN.
-
sirket web sitesi buda sirketin ismi yaklasık sirket 8 yıllık ve ne akp nede bir baska bişeyle alakası var konuya yorum yap yapamıosa aptl aptal yorumlarla konuyu dagıtma
Ne biçim şirketmiş ana sayfası pörtlemiş.. 8yıldır bu şirketi takip ediyorsun sanırım hemende sıktın bol keseden.O kadar çok şey biliom ki buraya yazarsam hepsini ağzın açık bakarsın höbele höblee.. Aptal aptal yorumlaarla demişsin bu ilk yorumumda vede aptalca bişi yazmadım.
Tabi siz Tayyipe oy veren insanlar olduğunuz için onun ağzıyla konuşmaya alışmışsınız.
-
arkadaslar simdi wolsvagen nin fabrikasında yazan bir yazıyla baglamak istiyorum şimdi kimse demiyorki ak parti dort dortluk ama mevcut sartlar icinde en ii si
biz daha iii sini yapıncaya kadar en ii si bu ..
şimdi bunlardan daha ii si cıkıncaya kadar en ii si bunlar ha partizanmıyım değilim aq en solcu partı cıkksın en sagcı parti cıksın tınlamam ama hizmet veriyosa hakkını yemeyin derim bide su varki dogulu olanlar konussun sussmasın adamlar yapmıs oldukları yol calısmaları yeter... tum tariqatı seviyoruz
-
tamam haklısın biraz sanki takım tutyomusum gibi oldu ama sole bisey var suanda bukadar ii bir parti daha varmı ben cok merak ediorum ha bu arada editleyebilse editleyecektim ama kaldırılmıs bu sayfa daha tadilatta oldugu için olesine koymustum haklısınız baska bi sayfaya koymalıydım nasıl editleyeceğimi solerseniz hemen duzenliyecegim
-
Gladiator o konuda haklısın kavşak yapma konusunda akpnin üstüne tanımam gel gör ki bu ülke sadece kavşakla sınırlı deil.Heleki o zihniyetli bi adam ve de o kadar yanlışı varken ne yapsa yaranamıcak.Çünkü ne verdiği sözleri tuttu,ne insanlığını koruyabildi ülkeyi kaosa kavgaya sürükledi... Gelin görün ki bir TSK ile,Çiftci halk ile,Rektörlerle,Ana muhalefet ve diğer partilerle,Yargıtay,Danıştay ile (Hatırlarsanız baş örtüsü mevsuzundan ölen Fethullah camiasından birinin azmettirmesi sonucu ölmüştü haberleri takip edenler bilir,akpliler siz bilmesenizde olur süz çünkü sadece stv izler zaman okur fethullaha taparsınız) daha sayamadığım onca kurumla kavgalı Türkiye tarihinde bir başbakan gelmemiştir.Daha o kadar çok şeyi var ki boşbakanın heleki partisindeki adamlarında.. (Kimisi 2.ci evlilik yapar,kimisi elinde silahla meclise girer,kimisi kavga başlatır..)
-
persian bunu yazdı:
----------------------------- Gladiator o konuda haklısın kavşak yapma konusunda akpnin üstüne tanımam gel gör ki bu ülke sadece kavşakla sınırlı deil.Heleki o zihniyetli bi adam ve de o kadar yanlışı varken ne yapsa yaranamıcak.Çünkü ne verdiği sözleri tuttu,ne insanlığını koruyabildi ülkeyi kaosa kavgaya sürükledi... Gelin görün ki bir TSK ile,Çiftci halk ile,Rektörlerle,Ana muhalefet ve diğer partilerle,Yargıtay,Danıştay ile (Hatırlarsanız baş örtüsü mevsuzundan ölen Fethullah camiasından birinin azmettirmesi sonucu ölmüştü haberleri takip edenler bilir,akpliler siz bilmesenizde olur süz çünkü sadece stv izler zaman okur fethullaha taparsınız) daha sayamadığım onca kurumla kavgalı Türkiye tarihinde bir başbakan gelmemiştir.Daha o kadar çok şeyi var ki boşbakanın heleki partisindeki adamlarında.. (Kimisi 2.ci evlilik yapar,kimisi elinde silahla meclise girer,kimisi kavga başlatır..) -----------------------------kanka kimsenin fethullaha taptıgı yok.(konunun yonunu değiştrme biraz dikkatlı konus) su varki kıscası diğer basbakanların cogunun cebini doldurmaktan baska zaman ları olmadıki kavga etsinler... sarhos meclis baskanlarını ne cabuk unuttunuz .. hatırlayan hatırladı..
-
BiGGest bunu yazdı:
----------------------------- yasin , adam ciddi bi konu acmıs...ve ciddi yorumlar beklerken..cıvılık konusunda master yapmaya calısıosun..anlamıyosan sus ta adam sansınlar.
ayrıca attack..grafiğe diil içeriğine bak..daha önce görmediğin ve yasamadıgın bişey..senin için bi ilk! -----------------------------grafiğin içinde ne olduğunu anlattım açıklama yaptım..ayrıca benim için ilk felan değil benim ne altınım ne dövizim ne borsada hissem war..bak o grafikler beni ilgilendirmiyo..ilk mesajımda açıklama yaptım sen bunu anlayamazsın anlamanıda beklemem..+ yapıcaksan adam gibi açıklama yap bana saçma sapan laf atma!
-
Ayhun bana doğru söyle hangi yakının Akp üyesi?