Begenmediğiniz Akp
-
kimse akp uyesi değil eger ole bişey varsa pc basında oturmak bidaha nasip olmasın sadece aklıma geldi yorum yapım istedim bukonu saten amacından sapmaya basladı admin arkadaslar konuyu kilitleyip silerlerse iyi olur.
-------------------------
mesajınız editlenmiştir.murid muride emir verir gibi konuşmamalıdır.bir isteğiniz olduğunsa saygı çerçevesinde belirtiniz.
-yonetim- -
bak arkadaşım bana düşermi bilmem ama
1- Emir kipi kullanma
2- Bi Konu açtın hiç olmassa bırakta devam etsin işin bitince silip atılmaz
3- Akp diyorsun grafikleri veriyorsunda peki ama neden görmüyorsun sen gerçekleri enfilasyom düştü diorlar demi nereye düştü rakamdalarda düştü sokaga çık dışarı çık hala aynı nereye düşüyor insan bugün 2 ekmek alırken şimdi1 ekmek alıyor ama ne o sözde enfilasyon düştü... Akp Zengini kollar . derki zenginin parası olursa istihdamı olursa fakirlerde ordan geçinir ama bu yanlıştır... Atatürk ne demiş Çiftçiye önem verin Çift Milletin efendisidr demiş (yanlış olbilir) sen bugün ülkende war oldugu halde istidamı kullanmıyorsan çiftcine üreticine sahip çıkmıyorsan sonrada kalkıp enfilasyon düştü diyorsan neye göre düştü bu Rakamlar neye göre sorarım sana ?
-
abi anlamıyorum ya istemezükkk diosunuz ama adamların iktidara yeniden gelecekleri kesin! yanlış kimde?
-
siz kriz dönemini unuttunuz mu?
o günden bugüne ne kadar şey değişti bi bilseniz . . .
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------amuğa koyim a.k party işte hepcii göz boyama ak
bırağın bu i$leri sandığa gömülcaklar :D kendileride farkında
-----------------------------
kim gömülecek ?:):)):):):):):
espiri yapıyo arkadaş
-
arabistanın da ekonomisi iyi güzxel hoş ama laiklik yok.
adamlar bizi küçük arabistan yaptıktan sonra ekonomi düzelmiş düzelmemiş ne fark eder?
-
biri gelir kucuk amerika yapar
biri gelir kucuk arabistan yapar
yokmu kardesim bu ulkeyi dusunen adam.akepö yü begenmiyoruz kardesim, zitti birakti,
peskes cektirdi butun ihaleler es dost hisim akraba baska bitane alan varmi ?
ne kadar yapilacak is varsa parti yakinlarina verildi1 lira ise 10 liradan verildi. bunlarin parasi senin cebinden cikiyor. sen bunlara goz yumuyorsan ben yummuyorum, sen eyvallah diyebiliyorsan ben diyemiyorum.
Allah, Kitap dediler her alani somurduler,
tarimda disabagimli hale geldik, madem ekonomi cok iyi niye bu kadar issiz adam var ? niye kucuk esnaflarin hepsi teker teker kilit vuruyor. bunlari gormuyormusunuz
goremezsiniz tabi,
akepö butun kanallara ambargosunu koydu. gordukleriniz zenginlerin daha zengin oldugu, fakirin daha fakir oldugu.
bunlari gormeyecek kadar korsen ben ne soylersem soyleyeyim sen benim soylediklerimi duymayacak kadarda sagirsin.
TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN KARDESIM GOZUNUZU ACIN...
-
özelleştirmelere ne diceksin oto yolları bile özelleştiriyolar
-
under abü de açıklamış işte..akp ilk iktidar olduğunda haberlerde eşi alışverişe gitmiş 20ytl lik saat almış.. bilmem ne.. sade bi hayat yaşıyoruz mesajı vermeye çalışmalar fln.. daha dün gibi hatırlıyorum ama noldu oğlu dünya bankasında staj yapar bilmem ne gemisi alır villa alır..daha bunlarla da sınırlı değil..millet ekonomiden bahsediyo adamlar oyuncak ettiler amk..kemal unakıtanın pezevenk oğlu mısır ithal edicek gümrük vergileri düşürülür ondan sonra gümrük vergileri tekrar yükseltilir ki elindeki stokları satsın diye..daha neler neler..ne demek istedim ben anla! :)
-
girdiğinizi sokagıda yakında özelliştirilkerse şaşırmayın burası Türkiye adamın niyeti olsa sıçtıgımız kanalizasyonuda özelliştircek:S