Begenmediğiniz Akp
-
akp borcu kapatacak haklısın görecez belki 100-150 yıl sonra götümüzdeki donuda sattıgı zman borcumuz kapanacak ardından yeni bir cag başlıcak götümüze don alma cagı... Adam Borcu Fakirin parasından kapatrak kaç yılda öder sence? 1-10-100 Kaç Yıl ??
-
Ak partiyi bu şekilde iyi olup olmadını sölememiz doğru olmaz amma velakin diğer partilere göre iyi işler yaptığı kesin ve açık sol partiler ise kitaplarını soldan alanlardır ama yinede Akparti tekbaşına iktidara gelmesede meclise girecek.
-
olm sen ne borcu kapatmasından bahsediyosun..
adam ülke borcunu başka bi ülkeden borç alarak kapatıyo..
bide oğlu dünya bankasında staj yapıyosa napıyım..çok büyük bi zeka sanki a.q.. -
ozaman yorum yapmayacaksın peki dunya bankasına kalan borcumuz nekadar biliomusun bi arastır adam basbas bagırı tvlerde
-
Abi kim ne derse desin, bu adamlar ülkeye yararlı şeyler yaptı.
Akp'yi sonuna kadar destekliyorum.
Demirel gibi baykal gibi şerefsiz değil... -
mahir bunu yazdı:
-----------------------------Ak partiyi bu şekilde iyi olup olmadını sölememiz doğru olmaz amma velakin diğer partilere göre iyi işler yaptığı kesin ve açık sol partiler ise kitaplarını soldan alanlardır ama yinede Akparti tekbaşına iktidara gelmesede meclise girecek.
-----------------------------
Son olarak şunuda söylemek gerekir hiç bir parti döneminde bu kadar kilise açılmadı hepsi akparti döneminde oldu ve son olarak yıkılan kuran kursun yine bu sayfafan bakabilirsiniz -
akpye destek veren insanları gerçekten anlayamıyorum. hangi insan bu kadar kör olabilir!
-
Mesaj Draeex tarafindan 4 Nisan 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi. Abi kim ne derse desin, bu adamlar ülkeye yararlı şeyler yaptı.
Akp'yi sonuna kadar destekliyorum.
Demirel gibi baykal gibi şerefsiz değil...
adamların ne şerefsizliğini gördün..?
bu arada fistan a katılıyorum.. -
Valla dayanamadım bende yorumumu yazacam, Aramızda gördüğüm kadarıyla Akp cilerde var Ateşli savunmaları dikkatimi çekti, ancak ben tarafsız biri olarak konuyu değerlendirecem, bi kere Altın Muhabbetini geçelim arkadaşlar, burada olan yazı yazan arkadaşlarımızın çoğunun evinde Annesinin kolunda bile bir kaç altın olduğundan şüpheliyim,
neyse misal olarak dedim buraya fazla dikkat çekmeyin, şimdi falancanın döneminde şöyleydide filancanın dönemi böyle diye bi kere yorumlanmamalı konu, Akp lilere dir bu sözüm, çünkü memlekete hizmet etmek helede Doğal zenginlikleri bütün vede esasen zengin olan bu ülkede bir mecburiyettir
neden fakirlik çekiyoruz bunun bi kere tam ve net bir açıklamasını yapmasını isterdik tayyip başkandan, olaki onunda gücünü aşan konular olabilir, fakat bunu bi şekilde memlekette açıklaması gerekiyordu, oğlunun trafik kazası ve hayat hikayeside ayrı bir muamma zaten,
seçimi kaybetsin yada kazansın, bir gerçek varki Türkiye hep kaybedenleri oynuyor Ekonomi alanında tabi. Turgut Özal Döneminde Ağır Sanayi hamlesi vardı neden Devam ettirmiyor, arkadaşlar hizmet bütünlüğünde aman ben onun dediklerini yaparsam kopya çekmiş gibi olurum diye düşünen liderden bir hayır gelmez vatandaşa, faydalı yarım kalmış konuları lider aşamasına gelmiş her yurttaşımızın uygulaması gerekmektedir.
Sanayi gelişmemiş hala özelleştirmemidir nedir o zıkkımla millet perişan edilmeye devam ediliyor, habire vergiler toplanıyor ama bu paraların nereye gittiği meçhul Yol Su Elektrik yine tam anlamıyla olmuyor, düşünün asgari ücret diye Ucube bir sistem getirdiler bu hala mevcut, Asgari ücret adını zaten duydummu cinlerim tepeme çıkıyor Cansız duvar bile bi insandan daha değerlidir o halde
çünkü kişinin aldığı asgari ücret bir evin kirasını bile ödemeye yetmiyor. Valla Sadece Son olarak şunu diyecem, Atatürk sıfırdan bir ülkeyi ayağa kaldırdı, bunlar nasıl oluyorda Kanlı Canlı bir ülkeyi vede millet seviyesi artmış genç nüfusu potansiyeli olan bir ülkeyi bi türlü refah seviyesine geçen onlarca yıla rağmen getiremiyorlar hayretler içinde izlemekteyim. Sadece Vicdan diyorum umarım Tayyip bey Sevgili Başkanımız bunları biliyordur umarım uygulayacaktır.
-
ayhun bunu yazdı:
----------------------------- sadece işinize geldiği gibi davranıosunuz secim zamanı goruceksinizki yine akp gelecek ve ne devletin borcu kalıcak nede baska bişey oglu dunya bankasında staj yapıosa sende calıs sende yap adammı gayırıyolar daha fazla ben yorum yapmıyacagım gereken cwplar topik içinde verildi saten isteyenler tekrar okur -----------------------------
peki madem biz isimize geldigi gibi anliyoruz, o kadar laf soyledim niye bi tanesini inkar edemedin.devlet yillardir borcunu odeyemedi, akepö iktidarken niye odemedi de ikinci yarida odemeyi planliyor bunu nasil planliyor ?
ne yapacak odemek icin ?hangi kamu malini satisa cikaracak ? hangi araziyi satacak ? hangi ulkenin hangi firmasinin istegiyle ic piyasada zengin olan urunu uretenlerin onunu kesecek (bknz. findik, cay, tarim)
ben bunlari yaziyorum ama senin anlamayacagin veya isine geldigi gibi anlayacagin kesindir.
konuyu kilitliyorum. kapak kapak ustune konu da kilit kilit ustunedir.