Begenmediğiniz Akp
-
Kafayı akp ile bozmuş birisinin kafasına odunla vursan yine değişen birşey olmaz. akpyimi istiyorsun gider oyunu verirsin 5-10 sene sonra bize gerek kalmadan kafanı duvarlara vurursun.İstemeyenlerde gider başka partiye oyunu verir.Boş yere tartışıyoruz.Herkesin aklı(!?) var.Gerçekleri gören görüyor zaten.Görmeyende aynı bku yemeye devam ediyor.Alın tayyibinizi başınıza çalın.Laf kalabalığı yapmayın burda paintte çizdiğiniz grafiklerle.
-
ve koskoca bir cari açık..
-
a.k. partisi beş para etmez. ancak kendi ceplerini doldurmak için uğraşıyorlar, genç partiye verrim onlara vermem oyumu.
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------arabistanın da ekonomisi iyi güzxel hoş ama laiklik yok.
adamlar bizi küçük arabistan yaptıktan sonra ekonomi düzelmiş düzelmemiş ne fark eder?
-----------------------------
zaten hep bu tartışma laiklik laiklik çarpim laikliğinize be olaylar çarpıtılacak mı hemen laiklik la olum yeter bu umaralar . . .
-
ne diyorsun sen hoca? lafını bil? lailik olmasa bugün burda olurmuydunki konuşuyorsun? Gidelim yerde oturalım kızları okutmayalım siyah çarşafa bürünüp evlerinden çıkmasınlar kadıları , ocakları tekrar kuralım mahkemeler kapansın , ceza sistemi değişsin ee daha ne olm Lailik LAİKLİK Din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılmsası diorlar... Bırakta herkes kendi işini yapsın... Din'e itiraz eden yok yeterki herkes işini yapsın..
-
muhammedonur bunu yazdı:
----------------------------- PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------arabistanın da ekonomisi iyi güzxel hoş ama laiklik yok.
adamlar bizi küçük arabistan yaptıktan sonra ekonomi düzelmiş düzelmemiş ne fark eder?
zaten hep bu tartışma laiklik laiklik çarpim laikliğinize be olaylar çarpıtılacak mı hemen laiklik la olum yeter bu umaralar . . .
kaybol adamı atlatma durup dururken yaw -
muhammedonur bunu yazdı:
----------------------------- PIROMANTANRI bunu yazdı:
iste bir yobaz sekil A da görüldügü gibi.. zaten hep bu tartisma diyon da hic milletin parasini asirirken haram maram demiyonuz demi len? dini kullanip basa gelenleri sonrada bol keseden sallayip birbirinizi beslemenize sesiniz cikmiyo a.q yiyin a.q yiyin. bunun yarinlarida var.
-
kardeşim ii hoj grafik vermişsinde hiç dikkat ettinmi ben 1 tanesine ettim örnek DOALR 2006 da tavana vurmuş ecevit döneminkinden bile fazla fiyat çekmiş yani daha ne denebilirki...
-
şunu söyliyim tayyip yani akp beni dünyanın en zengini yapsa bile nefret ediyorum a.q..!!
boş laf bunlar yok altın falan.. -
sadece işinize geldiği gibi davranıosunuz secim zamanı goruceksinizki yine akp gelecek ve ne devletin borcu kalıcak nede baska bişey oglu dunya bankasında staj yapıosa sende calıs sende yap adammı gayırıyolar daha fazla ben yorum yapmıyacagım gereken cwplar topik içinde verildi saten isteyenler tekrar okur