Begenmediğiniz Akp
-
engineer46 bunu yazdı:
----------------------------- Seçimler yaklaşıyor ya Artık meydana çıkar böyle bir kaç tane iyilik fedayileri.. Türkiyenin anasını ağlattı be yeter artık. -----------------------------bana ne yaptı ekonomi hakkında kotu onu anlat bekliorum
-
Ayhun dediki :
---------
ben ekonomi raporlarından bahsediorum sen bana pinpon topundan
-----------
kardeşim bunlar zaten Akp'nin sunduğu hatta Kemal Unakıtan'ın bizzat ağzıyla okuduğu raporlarda geçen kelimeler...Ben sana neden alakasız birşeyin verilerini söyleyeyim ki..!!
Altın ve euro ekonomide çok önemli evet,ama akp nin 'Ekonomi iyiye gidiyor' yalanını desteklemek için halka 'Resmi' hava alsın diye verilerini sunmak için baz aldığı araç gereç bu...
Bizde bu yalanı 3-4 yıldır dinlemeye devam ediyoruz..Tayyip Erdoğan Başbakanlık hayatı boyunca 45 defa 'Halka Sesleniş' yaptı,sen bunların hangisini başından sonuna izledin,hangisinden 'Altındaki artış baz alınarak verileri sunuyoruz' yada 'Euro ve diğer döviz verileri baz alarak verileri sunuyoruz.' diye bişey duydun onların ağzından...Ya adam önündeki kağıtta gerçekler yazarken,bize gülümseyerek pembe ekonomi tabloları çizdi,sende hala gelmiş taraflı verilerle buradakilerin aklını çelmeye çalışıyosun...Dostum uğraşın boşuna bence fazla direnme... 'Kemal Paşa rejmini yıkıp,şeriat rejmini getirmek için hayatım pahasına yemin ederim.' diyen bi adamı bize savunma,buradakiler 4-5.ci sınıf öğrencileri değil!!
-
ayhun dostum ben sana yanlış bilgi verdin demedimki. bunları açıklayan kaynakların doğruluğuna bakmak lazım dedim.ekonomistlerde bundan şikayet ediyolar zaten doru bilgi verilmediğinden
-
benden bu verileri istiyosan ben sana bulurum,ama burda 'herkesin ne mal ' olduğu adamı savunmayacaksın bana.. ben sana 1970'den itibaren var olan tüm ekonomi ve siyasi raporlarını bulurum...yeter ki sen bu adamı savunma bize...
Bak kardeşim sana şunu diyeyim:
Tayyip birden ortaya çıkmadı.Bu adam Feto'dan da Erbakan'danda daha tehlikeli...Adam belediye başkanlığı zamanında tohumları ekmeye başladı..10 yıl kadar zamandır yapılanıyor,şuan devlet dairelerinin en içlerine kadar sızdı..Şuan sızamadığı iki devlet kolu var : 1 Çankaya, 2 TSK... tabi TSK dakide tartışılır,her sene irticadan dolayı ihraç edilen subayları görüyoruz...
Tayyib'in bir sözü var : Biz gözümüzü kulağımızı kapadık,yolumuza devam ediyoruz...
Evet aynen öyle,sağdan soldan-halkdan,sivil toplum örgütlerinden hatta askerden gelenlere gözünü ve kulağını kapadı yoluna devam ediyor,çünkü sağlam yerlere adamlarını çokdan koydu...Bu gün TUBİTAK başında bir İlahiyat mezunu kadın varsa,bu gün Türkiye'nin Medya devlerinin başında bir Tayyip yalakçısı varsa,ekonominin başında Oğlunun fabrikası için vergileri önce sıfırlatıp sonra tavan vurduran bi adam varsa, orman alanları satılsın akp ye rank yaratılsın diye 2B yasasını çıkaran bir bakan varsa,ülkenin en büyük şirketlerinin başında tayyibin eşi-dostu-dayısı-amcası ve yandaşları varsa--bu adam gözünü kulağını kapatıp yoluna devam eder...
Ve yaklaştıda hedefe,sen her röportajında adamın gözlerindeki hissiyatı göremiyosun anlaşılan-adam resmek 'Geliyorum' diyo,sen hala akp şöle yaptı böle yaptı diyosun...Ya söle bana 2002'de 4.000 küsür dolardı yıllık gelirin (öyleymiş güya DİE öle diyo) şimdi oldu 9.000 küsür dolar...Sen 4-5 yılda 2 katından fazla bi lüks gördün mü kendi hayatında,cebine 25 girerken 70 girdi mi??
Bilmiyorum çocuğun var mı,ama doğarsa 3000 dolar borçla doyacak imf ve ab ye..Bundan haberin var mı ? Bütçe açığı 87 yılın en yüksek rakamına ulaşmışken Tayyip anaokulu öğrencilerine oyun öğretiyomuş gibi dalga geçerek 'Borç morç kalmadı,üç-beş milyar dolar bişi kaldı oda leblebi çekirdek' diyor...
Evvela kendi istikbalini değil, borcunu ödemekle yükümlü olduğun halkını düşün sonra buraya onları savunacak adam akıllı veriler getir göster..! -
Arkadaşlar açtığım konu ile ilgili tarfsız doğru mantıklı yorumlar yok denecek kadar az....Muhalefetlik bilgisizlik bilmeden araştırmadan ön yargı,hep defans hep defans.....nereye kadar bu ülke bizim böylede de kalacak gelecek nesile en iyi imkanları sunacak geleceği hazırlayacak hali hazırda yaşamımızı ve yaşam kalitemizi kim iyileştirecek biz insanlar o siyasetçi ,yönetim ,parti her kimse desteklememiz gerek dünya insanlar canlılar ZAMAN la yarışıyor.Boşa geçen her saniye dakika gün ay yıl geri gelmiyor.Zamanımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor.Geçmiş yılları büyüklerimiz nasıl anlatıyorlar limon gibi suyumuzu çıkardıklarını .Eskidenmiş o takım tutar gibi parti tutmak siyasetçi belirlemek.yıllarca onlar büyüklerimizi uyutmuş bizleri uyutmuş artık bu sefer halk uyandı bizler siyasetçileri uyutacağız.Yani BİZLERE HİZMET VEREN GELECEK VAADEDEN DÜZGÜN PROGRAMI POLİTİKASI OLAN PARTİ halktan oy alacak ve seçilecek.Laf salataları hayaller kandırmalar çookkkkk geçmişte kaldı.Uyanalım yeter uyuduk bugün iyi hizmet var A parti yarin hizmet kötü B parti oylar ideallere programlara icraatlara kayacak.Şu anda en iyisini bu yönetim sergiliyorsa daha iyi alternatif yoksa adayı yoksa mevcut pozisyonu korumanın gerekliliğini anlatmaya çalışmıştım.
Evine alışveriş yapan ekonomiden anlayanlar şöyle değerlendirmeli...4 senedir deterjan aynı fiyat yada %20 daha ucuz zam yok....et aynı peynir aynı salça aynı yağ aynı ZAM yok beyaz eşyalar yarı fiyatına geldi.otomobil sıfır 18000ytl 0.99 kredi faizi bunlara bak dahada bakılacak çoookkkk şey var......
KIYMET BİLİNMELİ GELEN (ALTERNATİF YOK YA) GİDENİ ARATIR.BU DÜZENE SAHİP ÇIKILMALI...AKILLI OLUP FAYDANILMALI
AKLIN YOLU HER ZAMAN BİRDİR DERLER YAAAAAAA........... !!!!!!!
-
biz öyle bir milletiz ki hiçbir şekilde memnun olmayız
büyüme rekor üstüne rekor üstüne rekor kırar ama biz yine bir kulp buluruz
eflasyon tarihte hiç inmediği seviyelere iner ama biz yinede kulp buluruz
ihracat desek aldı başını gider ama biz her defasında ithalatı sokarız araya
yabancı sermaye türkiyeye akar ama biz vatan elden gidiyor nidaları çekeriz
hiçbir hükümetin yapmamış olduğu yatırımlar yapılır ama nedense yinede memnun olmayız
evet belki şu an türkiye mükemmel bir durumda değil ama bu hükümet daha önce yapılanların en iyisini yaptı
bunu niye kabul etmiyoruz
-
Yaş olarak geçmişi hatırlamayanlar büyüklerine anlattırsın araba almak ne haddimize arabası olanların benzin kuyruklarında beklemelerini annelerinize sorun tencereye yağ koyamayıp sırada beklediklerini şeker yok çay yok sigara yok hergün bir terör evden çıkamama kardeş kardeşe kurşun atsın bunları büyükleriniz anlatsında dinleyin halinize şükredin.
ALLAH aşkına yorumları geçmişi araştırmadan irdelemeden yapmayın komik oluyor........Ekonomiye bakın sosyal hayata bakın Ülkemizin haline bakın geçmişte neymiş şimdi ne olmuş dahada iyi olacak...
Bu duyarlı halkın temiz oylarıyla oluyor işte....DAHADA İYİ OLACAK ,,,, HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN.........
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------peki kimin altini var, kimin dolari var, kimin eurosu var, kim borsada oynuyor ?
halkin hangisi bunlari yapiyor. bunlari zenginler yapiyor zenginler ugrasiyor, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmak degildir de nedir ?
-----------------------------
Sen liberalist veya kapitalist devletin ekonomiye çok az etkisinin olduğu bi ekonomiyi sorguluyorsun hükümeti değil...
Daha iyisini daha ucuzunu daha kalitelisni yapan yani Daha çok çalışan kazanır. Türkiye bu sistemi uyguluyor ve hükümetlerde değişse bir kaç marjinal parti hariçki zaten onlarında iktidar olma şansı sıfır... Sistem böyle devam edicek!...
Ben ekonomiden memnunum ailemde memnun:D
-
neden hep karsimiza ekonomi ile cikiyorsunuz? neden halkin elinde var olan seylere bakipta istatistik yapmiyorsunuz. aclik siniri 1500 ytl yi gecmis iken nasil bana sen bu pembe tablolari gösterme cüretine sahip oluyorsun? anlamiyorum arkadasim neden bu partiyi savunanlarin durumu maddiyat olarak hep iyi duruma geldi.. ekonomiden anlayin öyle konusun diyorsun peki sorarim o zaman bu kadar sey neden özellestiriliyor? neden ihaleler hep tayyibin yada diger bakanlarin akrabalarina gidiyor. kapitülasyonlar ne demek biliyorsun demi? yabanci ülkelere ekonomik olanaklarin en iyisi saglaniyor. sen cok zengin ve refah dolu bir ülkemisin ki kalkiipta yabancilara bu kadar degerli ekonomik olanaklari saglayabiliyorsun? neyin var a.q bir sey üretmek var iken imkanimiz el veriyor iken ne zkime baskalarindan aliyorsun? iste bunu yapmak icin ugrasan bir hükümetin tablolarini bana getirme.. esnaf kendi imalat ettigi bir medical malzemeyi 2003 de 70 ytl ye satiyor iken yanindaki dükkan 100 ytl kirada iken. bu sene ki farki ben sana söylim mi? o malzeme su anda yine 70 ytl ye satiliyor. ama yanindaki dükkan simdi 400 ytl kirada eee napcaz simdi ekonomi bu mu? ama var olan dini malzeme satan sakalli cübbeli haci hoca gecinen ipnoslarin altinda nedense 4 sene icinde BMW X5 cekenleri görüyorum. ben gördüklerimi inkar etmem arkadas. ayni cübbeli ipnos biz ihaleye giderken baska bi sehire sehir disindaki restarauntta rastliyoruz Raki balık sefasi yapiyor yanindaki türbanli tezgahtarida kafayi acmis fingirdesiyorlar. gecerken kulagina egildim ve dedim ki: Puuuu Allah belani versin... sonra gectim gitti. utanmadi niye zaten onlarda utanilacak birsey yok. iste bu adam senin övdügün partinin müdavimlerinden biri ise.. bana Gelip onlarin yaptigi seyi burada överek anlatma.. ha sunuda söyliyim kizacan ama belki sahsi birsey demiyorum sadece akpe nin a.q...
-
http://akferaydinlatma.net/ şu sitenin kaynağına baksanıza tamamen uydurma bu :S akp yi hala savunanları zaten Allaha havale ettik.