Begenmediğiniz Akp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Geçen sene burda akp yi benim nasıl savunduğumu herkes bilir. Bu sene savunmuyorsam bir nedeni var!  ayrıca bana altın fiyatını gösterme Cahil altın fiyatını Kimlerin etkelidiği belli Türkiye ile alakası yok. Ayrıca ekonomiyle yakından ilgilenen biri olarak şunu söyleyeyim devalüasyonu ecevit yapmasaydı tayip yapacaktı Ayrıca şuan ekonominin başındaki adamlara herzaman hayran olduğumu söylemişimdir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Adamlar ekonomide iyi ama istihdam da sıfır. gelir düzeyi dağılımında sıfır ne anlamı kaldı benim işim yoksa ekonomi iyi olmuş banane zenginin cebi doluyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

peki kimin altini var, kimin dolari var, kimin eurosu var, kim borsada oynuyor ?

halkin hangisi bunlari yapiyor. bunlari zenginler yapiyor zenginler ugrasiyor, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapmak degildir de nedir ? 

soyliyim underzero hemencicik:.Yabancıların avrosu var yabancılarıın altını cart curtu var.Saolsuın yabancıları beslemekte üstüne yok akpnin.

Dolara bakın doları düşürdük diyorlar euro ya ne oldu öküz gibi bindirme gelmiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

bana gelen bir e-posta dan alintidir.  

Burak ile Levent

Onun adı Burak... Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken... 28 yaşında... Bilkent Üniversitesi'nde okurken, Londra'ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı.
    Askerlik görevini henüz yapmadı... Tecilli!..
    1988 Mayıs'ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümüne neden oldu. Şişli'de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye arazözlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün azaltılması için Burak'a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet verildiği, Sevim Tanürek'in yakınlarının azarlandığı, tanıkların hepsinin tehdit edilip korkutulduğu iddia edildi.
    Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi, Burak için "kusursuzdur" raporu düzenledi.
    Ölen Sevim Tanürek 8/8 kusurlu bulundu!. Burak hapisten kurtuldu. Kusursuz raporunu veren dairenin Başkanı Eyüp Bey ise, daha sonra Türkiye Deniz İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
    2001 yılında evlendi. Babası, oğlunun düğününde takılan 174 adet Cumhuriyet Altını'nı mal varlığındaki artışın nedeni olarak açıkladı. Ayrıca, babası
    2001 yılında verdiği mal beyanında oğlu Burak'a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğunu açıkladı. Üniversiteden yeni mezun, o zaman
    22 yaşındaki oğluna...
    Babası Ülker Grubu ürünlerinin dağıtımını yapan şirketteki hisselerini 1.2 trilyon liraya satana kadar, şirket yönetimini Burak sürdürdü.
    Ve Burak geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündemdeydi. Gıda sektöründeki hisseler satılınca, hemen şirketler kurup denizcilik sektörüne girdi. Yüzde 50 ortağı olduğu MB Denizcilik adlı şirket, 95 metre uzunluğunda Safran 1 adında bir kuru yük gemisi aldı. Gemiyi satan Hasan Doğan, satış fiyatının
    2 milyon 325 bin dolar olduğunu söyledi. Burak, gemiyi ortağı ile birlikte 500 bin doları peşin 36 ay taksitle satın aldı. Ayda 72 bin YTL ödeyecekler.
    Gemiyi satan Hasan Bey ise, 705 milyon dolara İstanbul'daki İETT Garajı arazisinin sahibi olan Dubai Şeyhi El Maktum'un küçük ortağı oldu. Ayrıca, Hasan Bey'in ablası Remzi Gür ile evli. Remzi Bey, Burak'ı ve kardeşlerini burslu olarak yurtdışında okutuyor, babasının yakın arkadaşı, tatillerini onun yazlığında geçiriyorlar.

Onun adı Levent... 35 yaşında... Gazetelere, televizyonlara hiç çıkmaz.
    Ücretli bir çalışan. Aylık maaşından başka bir geliri yok. İş Bankası Fon Yönetimi Bölümü'nde çalışıyor. Kolay para kazanmıyor. Risk alıyor, işvereni adına verdiği kararlardan dolayı stres oluyor, terliyor. Ülkenin en iyi üniversitelerinden ODTÜ'nün iktisat bölümünden mezun...
    Eylül 2004'te kendi gibi ODTÜ mezunu olan Evren ile evlendi. Çankaya Köşkü'nde sessiz sedasız, sade bir düğün yapıldı. Ne trafik kilitlendi ne de yabancı devlet başkanları şahit oldu. Davetliler arasında Köşk'ten bazı personel ve şoförler de vardı. Takı takma merasimi yapılmadı. Gelinin gelinliği Versace gibi yabancı marka değildi, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde dikilmişti.
    Vergisini milletin ödediği diğer şatafatlı düğünlerin aksine, babası, düğün nedeniyle Çankaya Köşkü'nde o saatlerde tüketilen elektriğin bedelini cebinden ödedi. Nikahı kıyan Çankaya Belediye Başkanı, çiftten "Laik Cumhuriyete sadık evlatlar" yetiştirmelerini diledi.
    İstanbul'da 1 milyar 200 milyon liraya ev kiraladılar. Çalışıyorlar. Büyük ihtimalle ev geçindirirken zorlanıyorlardır. Çünkü, Ocak ayında bir erkek çocukları oldu. Bu sevindirici olay da sessiz sedasız gerçekleşti, muhabir, kameraman falan izlemedi.
    Levent, arada bir anne-babasını ziyaret için Ankara'ya geliyor. Koruma istemiyor ve havaalanından taksiye binerek Çankaya Köşkü'ne ulaşıyor.
    Ancak, şatafatlı ana kapı yerine, köşke ziyaretçilerin alındığı 5 numaralı kapıdan giriyor. Nizamiyeden yürüyerek konuta çıkarken, her seferinde Cumhurbaşkanlığı korumalarını şaşırtıyor.
    Birinin adı Burak, diğerinin Levent...
    .

BIRI TAYYIP ERDOGAN'IN DIGERI ISE CUMHURBASKANI NECDET SEZER'IN OGLU...

kardes ben sana adamın oglunu yargıla vs demedim sadece bu grafikler hakkında yorum yap dedim hiçkimse mukkemmel değil tayyipin karakterini ozetlede demiorum sadece konu hakkında yorum yapmanı istedim grafikler hakkında sen olsan basbakan yapmıycakmıydın bunları sende yapardın okadar satafatı yapardın cunku bitane oıglun var dugun konusunda bu yorum ben kaza olayını bilmiorum en buyuk terbiyesizlikmiş

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Ayhun kardeşim.... bak şimdi akp nin lehine bir teori sunmuşsun bizde onu cürütelim..

Verdiğin tablolar gayet bilimsel görünüyor...

DİE'nin verileriyle yapıldı çok büyük bir ihtimalle,2002'den bu yana DİE'nin veri için kullandığı numunelerin ne olduğunu biliyorsun sanırım : " Pinpon topu,kibrit,TNT, arazi çitleri,gümüş parlatıcılar...

Senin bunlara ne zaman ihtiyacın oldu önce onu sorayım,sonra sence bunlar senin için temel besin veya yaşam gereksinimlerimi....

2.ci olarak:

Biliyorsun ki altın'a vergi sıfırlandı.Ülkemizdeki en büyük altın şirketlerinden biri (adını şirketin tüm çalışanlarınıda zan altında bırakmamak için vermiyorum) başbakan tayyip erdoğan'ın eniştesi. 2003 ve 2004 senelerinde stoğundaki altınların vergisi neredeyse şirket'in yıllık gelirine eşitti.sayın başbakanının bunun üzerine 2 bakanına (hangi konuyla ilgili olduklarını sen biliyorsun artık) 1 talimatla,altın yasasında yürürlükte olan 2 yasa maddesi değişiyor ve altına vergi 0 a iniyor...

Akp'nin daha detaylı biçimde izlediği siyaset oyunlarını öğrenmek istiyorsanız lütfen dün verilen slayt'ı bi indirip baştan sona izleyiniz...Bir arkadasımız dün verdi,hatırlanması için bu günde ben veriyorum : http://rapidshare.com/files/24103318/Tayyib.pps

Fikirler sentezlendikçe doğruya ulaşırız,ama lütfen halkı kandıracak veriler sunmadan....!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ben ekonomi raporlarından bahsediorum sen bana pinpon topundan bahsediosun ben sana istanbul menkul kıymetler borsasında alınıp satılan hiise senetlerinden bahsediorum dolardan euorodn falan bunlara dikkat etmeni istiorum yarın gunlerden 5 nisana bide o okonu var ayrıca tansu cillerin 5 nisan kararları yarın ayrıca onuda tartısalım

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    öncelikle bu bilgilerin doğruluğu araştrılmalı.yanlış hatırlamıyosam ntv de bi programda ekonomistin biri  halka doğru bilgilerin verilmediğini söylemişti vede buna katılıyorum.akp hükemetinin ekomonik başarısı yok bi planıda yok zaten tamamen imf direktifleri doğruştusunda haraket ediyolar.üreticiyi bitirmeleride bunun göstergesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tpyion bunu yazdı:
    ----------------------------- öncelikle bu bilgilerin doğruluğu araştrılmalı.yanlış hatırlamıyosam ntv de bi programda ekonomistin biri  halka doğru bilgilerin verilmediğini söylemişti vede buna katılıyorum.akp hükemetinin ekomonik başarısı yok bi planıda yok zaten tamamen imf direktifleri doğruştusunda haraket ediyolar.üreticiyi bitirmeleride bunun göstergesi. -----------------------------
    Kardeş imf ile ortak yürütmesi lazım yoksa kötü sati dayı... adamların ekonomik başarısına laf yok bazı yerlerde onların yapmayıpda yaptım dedikleri var 8ekonomide) o dediğin doğru ama genel olarak ekonomide iyiler. benim sıkıntım sadece ekonomide iyiler başka birşeyde değil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engineer46
    engineer46's avatar
    Erkek
    Seçimler yaklaşıyor ya Artık meydana çıkar böyle bir kaç tane iyilik fedayileri.. Türkiyenin anasını ağlattı be yeter artık.

Dalımızı Kıranın Ağacını KÖKÜNDEN Sökeriz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bişe daha sormak istiorum kullandıgın seylerin fiyatlarını biliomusun onu cok merak ettim bende deterjanın kullandıgın gıda esyalarının benzin fiyatının bunların fiyat bilgisi varmı  C_e_Z_a

tpyion kardes girersin ekonomi sayflarına bankaların sayfalarına gazetelerin ekonomi finans sayfalarına bu verirleri her yerde gorursun yanıltıcı değil dogru bi kaynak nerden istiosan bak bunlardan farklı bişey cıkar bende bu formdan kıendimi attırırım birdaha girmem

delimiyim ben?
Toplam Hit: 10536 Toplam Mesaj: 71