"Ben Kurbana Karşıyım!"
-
coktandır Tv lerde gormuyordum iyi bir Sacmalık bulup Tv lere yerleşmiş :) burdan Tebrik ediyorum kendisini :))
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------sen bir tek kurban bayramındamı et yiyiyorsun :S
yani kurban bayramı olmasa ette yemeyecektin :S
-----------------------------
niye basurmusn sen? :Dhoca çoğunluk bayramdan bayrama normal bir insan gibi et yiyor.sizin gibi elite tabakanın biraz duyarlı olması lazım :)
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------peki haydar hocam proteinsz nasıl kalkcak bu meret hiç düşündünmü ? :D
-----------------------------olay bitmiştir abi yorum budur =D
şakası bi yana be adam sen ilahiyatçı mısın? sen kendi işini yap o alanda saygı duyarız o alanın doktorusun ne karışıyosun ilahiyat profesörümüz yok mu bizim?
-
amele_2 bunu yazdı:
Hayat ne tuhaf.. Vapurlar falan...
-----------------------------ve veee bekledigimz yorum hüseyin abiden geliyor(askere gitmeden önce madalyamı versek ne bu yoruma) gece gece sandalyeden düştüm gülmekden iyimi :D
-
ya ahaha bisi demiyrm sadece gülüyorm ve İ LOVE YOU diyorum süpersinz ahaha:D:D ayriva haydar dümenin amikxD
-
Hocam kedi ulaşamadığı ciğere mundar(miaaundauauaurr) der. haydar baba yaşlılık nedeniyle et yiyemiyor. Ulan yaşlanırsam hiç inat etmeden mutluluk çubuğu taktırıcam şuna bak dostum adamın yüzünden düşen bin parça, faaliyet bitmiş yaşam sevinci bitmiş, a.q. zıpkın gibi haydar amcam süt dökmüş kediye dönmüş. hacım bu adam eskiden olsa sebayı da tümeri de gordon milne yi de affetmezdi hatta hızını alamaz ortaklar caddesinden fulya tesislerine inen yokuştan aşağı yol boyunca tuttuğu her formalıyı bafilerdi, formunu kaybetmiş amcam benim son buluşmada hızır rolünün hakkını verecek kıvama gelmiş kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş enteresan.
-
Şimdi su ana kadar bu görüşü beyan eden kimseye karsıt olanlardan "hocam sen karısma,senin işin degil,yok herkes et yiyebiliyormus" gibi hem hiç bir cevap verememiş hemde basmakalıplardan kurtulup hiç bir seye acıklık getirememiş olan muminler siz düşündünümüz peki neden cevap veremiyorsunuz ?
Şimdi bana işte kurban ettir herkes yiyebilmekte falanda filanda...Onu geçiceksin.Mevzuda adamın dedigi nokta şu "Ben yalan söylemez,başkasının hakkını yemezsem kurbandan medet ummam" Sorunun cevabı bu kadar basit degil.Yani diyor ki ben her boku yiyim,onun bunun hakkına tecavüz edeyim sonra kurban keseyim cami diktiriyim allah beni affetsin desem hani o kuranda evreni kainatı yaratan tanrıyı "birileri"gibi kandırmam diyor.
Kısaca asıl soru ve asıl verilmesi gereken cevap farklı.Yani gercek bir müslümanın,inananın kurban keserek yardım yapmasımı dogrudur yoksa kurban kesmesede elinden geldigince yardıma muhtaclara yardım etmemsimi dogrudur ? Biri herkes için digeri kafayı çalıstıranlar için.Sonuç olarak istersen yedi sülalesini kesip dagıtsan özünde adam degilsin degilsindir.Benim anlamadıgım nokta su islamınızda sekilcilik mi önemli niyet mi ? Peki önemli olan niyetse neden bunu farklı yollardan yapanlara hörörörörö diye saldırıyorsunuz.Yoksa siz sadece sekil olsunlardamısınız.Ben bekleridim ki birininde çıkıpta önemli olan niyettir herkes farklı yollardan yardımını yapar demesiydi.Su ana kadar böyle bir yanıt alınmamasının sebebi acaba daha kendi dininize hakim olmadan baskalarına karsı saldırya geçip o bilgisizliginizmi kapatmaya calısmanız mı ? İslamınızın asıl düşmanlarını uzakta aramayın o bizzat yanınızda içinizde.Kendi inancı olan bir konuya bile dogru dürüst cevap veremeyenler,işi geyige gırgıra baglayanlar ve körü körüne saldıranlardır.
-
kurbanda haydar dümene karşı ne olmuş yani?
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Bence bu adam malum olay dışında herşeye karşı çıkabilir :|
@Hybris
Protein sadece etde değil hocam yumurtada sütde falanda var : )
Etdeki aminoasitlerin bazılarıda hiçbir bitkide yok bayzin.
-
ya bole bunaklara baska yerden para gelmıyor cıkartıyolar tv ye mılletın kafasını karıstır al parayı . bole ısın ben a.k .IŞleri guclerı mılleti oyalamak lan sen kurbana karsı olsan nolcak cohta seımde benm a.k ama bu ulkede boyle aptaları bı b** sananların sayısı fazla olduu ıcın onlar adına uzuluyorum :) . sonuc olarak alayınn ...