folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Ben Kurbana Karşıyım!"

"Ben Kurbana Karşıyım!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

çoluk çocuğun psikolojisini kurban bozmaz.

alkollü gelip evde cıngar çıkartan baba bozabilir. 

kumarbaz olup elindeki alyansı satan babada bozabilir.

kalbinden karakolu kaldırıp kendi kızına oğluna sarkan babanında bozması mümkündür.

Hırsızlık yapıp çaldıklarını eve getiren babada bozar sanırım.

Kurban kesen baba bozmaz. Ben görmedim babası kurban kestikten sonra içine kapanan deliren çıldıran kafayı yiyeyn çocuk sen gördünmü? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Nalet olsun çok geç görmüşüm konuyu

Bende karşıyım Kurban kesmeye ve kurban kesen zihniyete.

Tamam hayvan yemiomuyuz yiyoruz. ama en azından işi bilen sağlıklı ortamda kesiyor, kurban bayramında nerde işsiz güçsüz sap varsa kurbancı diye orda burda kesiyor. sadece usulsuz kesildigi icin değil gereksiz kesildiği için de ayrıca karşıyım. Yoldan geçen çoluk çocuğun pskiolojisini bozduğu için karşıyım. Çok sevaba girmek isteyen kendini kurban etsin aq koyunun suçu ne müslüman bile değil koyun.

belki ortadan girdim ama sonuna kadar okuyamadan yine de söylemeden edemedim. insan dışında hiçbir varlığın iman etmeme, müslüman olmama gibi bir durumu yoktur. iradesiz herşey iman etmişlerdir.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

lafa bakarım laf mıd iye, söyleyene bakarım adam mı diye.. bu zeminde düşünmek gerekirse bu konuya yorum yapmazdım ama:)

siz arkadaşların yorumlarına kıymet veririm onlara yorum yaptım sadece nacizane:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yorumları okumadım dendiyse affola ama denilmediyse bi eksiklik 

okadar ayet içinde 1 tanesi bile bu adama sus demeye yeter 

kurban bayramında kul allah için kurban kesmekten daha sevimli bir iş yapmış olamaz budur yani başka söze gerek warmı 

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:
    sen nesin onu söyle ona göre sana açıklama yapacak tahribat müridleri ortaya çıkacaktır...

sen nesin ? ona bir karar ver .ya safını belli et inanmadığın bir şeyi yargılama .yada sus ...

bi tutturdun şekilcilikte şekilcilik.

sana daha öncede söylemişim ....

eğer Ateistsen ateizm in hakkını ver haksız olduğun yerde ADAM GİBİ SUS yeni sorular sor bize yeni kanıtlar ara.

..YETERKİ ADAM OL tartışmayı bil haksız olduğun yerde sus. verilen cevapları okeyle kuru kuru inatetme...

Yok devamlı adam ol adam ol adam ol.Ne bu simdi niye bu kadar takmıssın adam olmaya küçükken agır derece bu konu hakkında tranvamı gecirdin nedir.Hani çok merak ediyorsan her türlü.Ama ben taraftar degilim.Uzaktayım diyorsan paçadan sarkıtmaya baslayım hahaha sorun degil ama ben taraftar degilim.Buda bir maç degil ki saflarımız belli olsun sen kürtcüsün diyomuyum  ben sana çünkü ilgisi yok.Önemli olan sorudur ,dur lan bu ateistmiş hımmm demekki baska türlü cevap vermek lazımmıs mantıgı ile tartıslma yapılmaz ki.

Yukarıda benimde en azı 50 kere bahsettigim,daha dinini bilmiyorlar bizi eleştiriyorlar sözüdür.Bizi eleştiren dinini bilmiyenlerdemisin ki bu soruya alınıp sen sus sen sus diyerek gün yapan kadınların yan komsuları hakkında cemkirmesi gibi devamlı aynı seyi söyleyip duruyon.Ben zaten duruyom hiç bir sekilde birine lan sen buna mı inanıyon hahaha olmadıgını görünce göt olucan ama dedigimi gördünüz mü ki.Dur lan önceden biz bu buna atesist digelim ki zaten soru karsında sıctık tüyü dikmek için yer arıyoz  belki ateist oldugnu gördükleride tümden bir saldırya geceriz mantıgı ile hakret etmek gercek komik duruma düşürüyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

erkan07 bunu yazdı:
    sen nesin onu söyle ona göre sana açıklama yapacak tahribat müridleri ortaya çıkacaktır...

sen nesin ? ona bir karar ver .ya safını belli et inanmadığın bir şeyi yargılama .yada sus ...

eğer Ateistsen ateizm in hakkını ver haksız olduğun yerde ADAM GİBİ SUS yeni sorular sor bize yeni kanıtlar ara.

..YETERKİ ADAM OL tartışmayı bil haksız olduğun yerde sus. verilen cevapları okeyle kuru kuru inatetme...

Yok devamlı adam ol adam ol adam ol.Ne bu simdi niye bu kadar takmıssın adam olmaya küçükken agır derece bu konu hakkında tranvamı gecirdin nedir.Hani çok merak ediyorsan her türlü.Ama ben taraftar degilim.Uzaktayım diyorsan paçadan sarkıtmaya baslayım hahaha sorun degil ama ben taraftar degilim.Buda bir maç degil ki saflarımız belli olsun sen kürtcüsün diyomuyum  ben sana çünkü ilgisi yok.Önemli olan sorudur ,dur lan bu ateistmiş hımmm demekki baska türlü cevap vermek lazımmıs mantıgı ile tartıslma yapılmaz ki.

Yukarıda benimde en azı 50 kere bahsettigim,daha dinini bilmiyorlar bizi eleştiriyorlar sözüdür.Bizi eleştiren dinini bilmiyenlerdemisin ki bu soruya alınıp sen sus sen sus diyerek gün yapan kadınların yan komsuları hakkında cemkirmesi gibi devamlı aynı seyi söyleyip duruyon.Ben zaten duruyom hiç bir sekilde birine lan sen buna mı inanıyon hahaha olmadıgını görünce göt olucan ama dedigimi gördünüz mü ki.Dur lan önceden biz bu buna atesist digelim ki zaten soru karsında sıctık tüyü dikmek için yer arıyoz  belki ateist oldugnu gördükleride tümden bir saldırya geceriz mantıgı ile hakret etmek gercek komik duruma düşürüyor.

sen kendini öyle teselli ediyosan orası ayrı tabii. sorduğun soruya cevaplar verilmiş sen hele daha neyi soruyosun anlamıyoruz. kuru kuruya haklı çıkmak için aynı soruyu biraz değiştirip soruyosun. neyse boşver. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

Forum'da 2-3 mesaj atan bir insanın ne tür karakter'e sahip olduğunu yada senin değişinle adam olup olmadığını anlayamazsın karsındaki adamın zekasını bilgisini birikimini bilmeden yorum yapma ! Burda adam olması gereken BAAL değil sensin ! 

" - Adam ol ! veya - Yeterki Adam ol ! " gibi tabirler karşındaki kişiye hakkarettir ! Forum kurallarını okumanı öneririm !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

fuzilli ..

o kelimeleri ne anlamda kullandığım gayet açık ve net .....

ateistlerin yada başka dinden insanların haksız olduğu zaman sustuklarını belirtmişim.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

BAAL !

Biz sana ispat olarak Kuranı kerimi gösteriyoruz ama sen açıklama istiyorsun.

yorum getiriyoruz inanmıyorsun.

Allahın gücü yetermi yetmezmi  diye sormaktan geri kalmıyorsun .

sorgulamamızı tavsiye ediyorsun.

bunlar es geçip adamlığamı takıyorsun kafayı?

ayrıca sen bana kürtçüsün desen ne olur demesen ne olur :)senin demenlemi oluyor herşey.

sonuçta kervan her türlü yürür...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

onun ben zaten musluman oldunda sıpem var valla o bı tek zevkten anlar :D

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 17557 Toplam Mesaj: 92