Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti
-
mfatihbodur bunu yazdıGusFring bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Doğrudur, 11 Eylül'de keşfettiler.
video
IŞİD Amerika, 11 Eylül Amerika kötü olan her yanınızı görmezden gelip Amerika'ya, Avrupa'ya sallayın.
Yapma hocam 11 eylülün müslümanlıkla ne alakası var. yapan da yaptırında insanlıktan çıkmış. Aklı başında bir insanın, inançlı yada inançsız ol, bunu yapabilir misin. Amerikadan afganistan ve usame bin ladin projesinin bir parçasıydı 11 eylül
Cihad hocam, zamanında kullanılan kılıç yerini teknolojik gelişmeyle birlikte uçağa bırakmış :D
GusFring tarafından 17/Kas/14 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıGusFring bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Doğrudur, 11 Eylül'de keşfettiler.
video
IŞİD Amerika, 11 Eylül Amerika kötü olan her yanınızı görmezden gelip Amerika'ya, Avrupa'ya sallayın.
Yapma hocam 11 eylülün müslümanlıkla ne alakası var. yapan da yaptırında insanlıktan çıkmış. Aklı başında bir insanın, inançlı yada inançsız ol, bunu yapabilir misin. Amerikadan afganistan ve usame bin ladin projesinin bir parçasıydı 11 eylül
Cihad hocam, zamanında kullanılan kılıç yerini teknolojik gelişmeyle birlikte uçağa bırakmış :D
İşi gırgıra vuruyorsun be abi
-
Mert_648 bunu yazdı
piri reis in haritası neye göre çizildi ki ?
hocam piri reisin dünyanın dört bir yanında bağlantıları varmış.. piri reis kolombun tayfalarından amerikaya dair çizimler bilgiler almış haritasını öyle tamamlamış bunu dünyanın başka yerleri içinde yapmış
hani tarih okumayda piri reiside çok severim ama az mantıklı olmak lazım o koşullarda adamın oraları tamamen gezip çizmediği aşikar hani gaipten haber almışta çizmiş gibi yüceltilmeye çalışılıyo sanki ama böyle düşünmek saçmalıktan başka bişey değil :)
kaynak: piri reise dair gittiğğim bir sergide sormuştum internetten yine araştırılabilir..
-
mfatihbodur bunu yazdı
Senin için çok değerli olmayabilir ama bizim için değerli. Seni ilk defa görüyorum forumda, tanımadığım için birşey söyleyemem ama kutsal saydığın birine hakaret etsem hoşuna gider mi ? Annen baban sevdiğin herhangi biriyle alay etsem ?Yazmıyım yazmıyım diyorum ama, "kutşalıma hakayet ettiley! dalga geçtiley oyoşpu çocuklayı!" diye zırlayan adamın imzasına bakın:
"Ateist derneği niye kurulmuş kendi kendine oluşsaymış vs.vs. :)))"
Kaldırıp da yüzüne yüzüne vurmadan o boş kafanın hiç empati yapamadığını, sadece kendi inandığı şeye saygı duyulmasını bekleyip geri kalanların götüne parmak atarak gezdiğini gözünün içine sokmadan at gözlüğünüzün biraz dışarsını size gösteremiyoruz.
Ama sen hala konuşuyorsun, ama sen hala konuşacaksın, ama sen hiç susmayacaksın, ama siz hiç bitmeyeceksiniz..
Ne acı amk.
-
-
http://m.haberturk.com/dunya/haber/1010283-amerikayi-cinli-muslumanlar-kesfetti
Hadi bakalim :) mfatih yalni degildir.
-
edit: bu kavga gürültü de nedir
LhaNeT tarafından 17/Kas/14 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
TorNaVida bunu yazdı
http://m.haberturk.com/dunya/haber/1010283-amerikayi-cinli-muslumanlar-kesfetti
Hadi bakalim :) mfatih yalni degildir.
Ya hocam doğru olup olmamasi yada oraya cami yapılıp yapilmamasi umrumda değil...ilk postuma bakilirsa zaten bunu savunmadim da. Benim derdim bi yerde musluman lafi geçtiği anda forumdakilerin gösterdiği refleks.. Yok ögrencilerin yok mesleğin yok evrim.. Görüş olarak bu teorinin çökeceğini düşünüyorum evet ama ilkokul müfredatında ne varsa hakkıyla öğretiyorum ben o çocuklara. Görüş ve yorum katmadan. Büyüdüklerinde kararlarını özgür iradeleriyle verecekler. En azından bunlar gibi baskıyla aşağılamayla görüşlerimi empoze etmeye çalışmıyorum.
25 bin murit var ama zannedersin tamamı ateist. Ateist olmayan muritler bunlarla it dalaşına girmemek için gormezden geliyor yazılanları. Bende salak gibi saygıdan sevgiden bahsediyorum, boş yere vakit harcıyorum. Daha bu forumda kimseyle ne siyasi nede dini bir tartışmaya girmeme kararı aldım. Katranı kaynatsan olur mu şeker muhebbeti işte.
Ama yönetimin de bu konuda tarafsızlığını kaybetmiş olması, 8 yıldır yakınen bildiğim TBT Ruhunu zedeliyor.
Son olarak umarım su yukardaki 3 - 5 kendini bilmez arkadaştan özellikle rica ediyorum. Her konuda yok ögretmensin, yok öğrencilerine yazık gibi terbiyesiz söylemlere girmesinler. Ben MEB de çalışan bir öğretmen değilim. Profilimden zaten belli olur eger bakarlarsa. Benim o okulda gonullu olarak öğretmenlik yaptığımı, sırf o çocukların bosta kalmaması icin gittiğimi, yardıma muhtaç oldukları için gittiğimi bilmeden bunu dalga malzemesi yapmamalarini rica ediyorum. Anlarlarsa tabi (!)
-
-
amerikayı müslümanlar keşfettiyse, şimdiki amerikalılar neden müslüman olmuyor :D