Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti
-
mfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653
İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.
Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.
hocam çok afedersin ama senin mantalitene sokayım ben.
Taa Küba'ya cami yapsan ne olur? Mogadişu'ya yardım götürsen ne olur? Asya ile Avrupanın kapısının. Kim yok sayıyor ki seni "Oyunda biz de varız" diyorsun?
Tutturmuşsunuz bi güçlü Türkiye diye...
Sizin bırakın müslüman olmanızı, insan olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer siz insansanız, ben kendime insan demekten utanıyorum. Hem beyin, hem onur, hem haysiyet seviyeniz sizi insanlıktan uzaklaştırmış. Ahlaksızlık ise dizboyu...
O hırsız size domalın sikecem dese, siktirirsiniz de siz. O kıvama gelmişsiniz yani.
Bu resime iyi bak. Bu adam anadolu'da yaşıyor. Ve tek suçu Mogadişu vatandaşı olmamak. Sizin "Güçlü Türkiye" masallarınızdan uzak, gerçek hayat bu adam.
http://www.malatyahabermerkezi.com/resimler/20141120_670028.jpg -
Tayyip, insanlığı, dürüstlüğü, mutluluğu bulsa keşke... Hırsızlığı ve ahlaksızlığı keşfetti.
-
rappermcs bunu yazdı
Bu karaktersiz çıkıp da ortalığı bulandırmasaydı yok Kristof Kolomb ilk müslüman dır müslümandı yok son hristiyandı diye kimse karşı çıkmazdı. Bu orrrroosspu çocuğu sürekli ortalık karışsın, sürekli ortaya çözümsüz bi pislik atayım herkes birbirini yesin kutuplaşma olsun peşinde..
O yüzden bu it oğolu ite karşı konuşanlara değil bu şerefsize laf söylemek lazım diye düşünüyorum hocam.
Bana göre de orrrosssspuuu çocukluğu yapanlar ortalığı karıştıranlar başkaları hocam. Bu kadar gözönünde tutulması bilinçli yapılan bi piçlik ki adam osursa bile olay oluyor. Bu kadar ehemmiyet verilmemsi lazım. tabi amaç yıpratma milletin gözünden düşürme o ayrı bi olay.
düşüncelerine saygı duydum hocam ama bence yanlış düşünüyorsun.
-
ultrAsker bunu yazdı
aslına bakarsan ben de rte nin aynı seyi yaptıgını söyledim. belgesiz delilsiz ortaya cıkınca tasak geciyomus gibi oluyor. gerçi belge dedikleri bir şey var ama o daha da rezalet. interest lobby - faiz lobisi gibi bir çevrime kurban gitmiş başka bir metin :D
valla hocam ben bi ara çok garip bi hissiyata kapıldım. ulan dedim bas bas bağırıyolar ekranda ama " ya kılıçdar tayyip bahçeli ve demirtaş aynı evde yaşıyolarsa, aslında kankalarmış ve milletle tşak geçmek için böyle davranıyolarsa ?" diye düşünüyodum.
-
attackatak bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
hocam çok afedersin ama senin mantalitene sokayım ben.
Taa Küba'ya cami yapsan ne olur? Mogadişu'ya yardım götürsen ne olur? Asya ile Avrupanın kapısının. Kim yok sayıyor ki seni "Oyunda biz de varız" diyorsun?
Tutturmuşsunuz bi güçlü Türkiye diye...
Sizin bırakın müslüman olmanızı, insan olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer siz insansanız, ben kendime insan demekten utanıyorum. Hem beyin, hem onur, hem haysiyet seviyeniz sizi insanlıktan uzaklaştırmış. Ahlaksızlık ise dizboyu...
O hırsız size domalın sikecem dese, siktirirsiniz de siz. O kıvama gelmişsiniz yani.
Bu resime iyi bak. Bu adam anadolu'da yaşıyor. Ve tek suçu Mogadişu vatandaşı olmamak. Sizin "Güçlü Türkiye" masallarınızdan uzak, gerçek hayat bu adam.
http://www.malatyahabermerkezi.com/resimler/20141120_670028.jpgBiz insanlar konuşarak anlaşıyoruz.. Senin gibi hakaretler savuranlar, saldıranlar hangi sınıflandırmaya giriyor bilmiyorum. Aldığım eğitimde böyle bir familya görmedim hiç, bi araştırmam lazım az bekle.
mfatihbodur tarafından 21/Kas/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Ak yalakakar öyle kıvama gelmiş ki tereddütsüz biat ediyorlar
adam deseki peygamberim inanacaklar :)
Zaten şuan bile öyle görüyorlar dokunmak sevap dediklerine göre
adamlar Hz Muhammed in değilde bunun Ümmeti olmuşlar yazık
bu konuda ki yerli yabancı tarih profesörlerinin Açıklamaları ve yazılı kaynaklar mevcut
adamlar biat etmiş ya hala belki doğrudur yok o dediyse doğrudur bilmemne
dünya liderimiş kendi ülkesini yönetmeyi becerememiş Halkı'na 850 lira asgari ücreti layık görmüş
dünya lideri olacakMış vay o Dünya'nın haline
-
AK kelimesini kirlettiniz, bi bitmediniz amk
-
Orospu çocukları cumada bile rahat bırakmıyorlar imamı da Müftüsü de bunun sıçtığını sıvamaya çalışıyorlar bigün kafayı grçirecem imama ya da bu orospu çocukları yüzünden camiye gitmeyecem ya hayıtlısı
-
Amerikayı ilk olarak milattan çok önce afrikalılar, (büyük ihtimal mısır medeniyetinin bir kolu) keşfetti.
Tarih yalanlarla dolu, yani amerikaya gidince birsürü yerli varsa siz nasıl amerikayı keşfetmiş olabilirsiniz?
İnsanlığın tek bi yerden türediği belli, insanlığın yaşı belli 3m yıl max. 3m yıl önce kıtaların yeri belli. Eğer bu kıtada insan varsa demekki sizden önce keşfedenler vardır.
-
HolyOne bunu yazdı
Amerikayı ilk olarak milattan çok önce afrikalılar, (büyük ihtimal mısır medeniyetinin bir kolu) keşfetti.
Tarih yalanlarla dolu, yani amerikaya gidince birsürü yerli varsa siz nasıl amerikayı keşfetmiş olabilirsiniz?
İnsanlığın tek bi yerden türediği belli, insanlığın yaşı belli 3m yıl max. 3m yıl önce kıtaların yeri belli. Eğer bu kıtada insan varsa demekki sizden önce keşfedenler vardır.
niye konuda yok diyordum meğersem noktayı koymak için gelmiş.
bir karikatür vardı aklıma o geldi aradım ama bulamdım bulursam ekleyim.
kolomb kıyıya çıkıyor sevinçle keşfettik diyor yerlilerde kıyıda " bu adam ne keşfetmiş. biz hep buradaydık " diyorlardı.
o keşfetmiş ama boş adayı keşfetmemiş ki çok doğru.
ondan sonraa bize laf atıyorlar ama soykırımın kralını yapmışlar. konu uzar bundan sonra