folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653

İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.

Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.

hocam çok afedersin ama senin mantalitene sokayım ben.

Taa Küba'ya cami yapsan ne olur? Mogadişu'ya yardım götürsen ne olur? Asya ile Avrupanın kapısının. Kim yok sayıyor ki seni "Oyunda biz de varız" diyorsun?

Tutturmuşsunuz bi güçlü Türkiye diye...

Sizin bırakın müslüman olmanızı, insan olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer siz insansanız, ben kendime insan demekten utanıyorum. Hem beyin, hem onur, hem haysiyet seviyeniz sizi insanlıktan uzaklaştırmış. Ahlaksızlık ise dizboyu...

O hırsız size domalın sikecem dese, siktirirsiniz de siz. O kıvama gelmişsiniz yani.

Bu resime iyi bak. Bu adam anadolu'da yaşıyor. Ve tek suçu Mogadişu vatandaşı olmamak. Sizin "Güçlü Türkiye" masallarınızdan uzak, gerçek hayat bu adam.
    http://www.malatyahabermerkezi.com/resimler/20141120_670028.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Tayyip, insanlığı, dürüstlüğü, mutluluğu bulsa keşke... Hırsızlığı ve ahlaksızlığı keşfetti.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Bu karaktersiz çıkıp da ortalığı bulandırmasaydı yok Kristof Kolomb ilk müslüman dır müslümandı yok son hristiyandı diye kimse karşı çıkmazdı. Bu orrrroosspu çocuğu sürekli ortalık karışsın, sürekli ortaya çözümsüz bi pislik atayım herkes birbirini yesin kutuplaşma olsun peşinde..

O yüzden bu it oğolu ite karşı konuşanlara değil bu şerefsize laf söylemek lazım diye düşünüyorum hocam.

Bana göre de orrrosssspuuu çocukluğu yapanlar ortalığı karıştıranlar başkaları hocam. Bu kadar gözönünde tutulması bilinçli yapılan bi piçlik ki adam osursa bile olay oluyor. Bu kadar ehemmiyet verilmemsi lazım. tabi amaç yıpratma milletin gözünden düşürme o ayrı bi olay.

düşüncelerine saygı duydum hocam ama bence yanlış düşünüyorsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

aslına bakarsan ben de rte nin aynı seyi yaptıgını söyledim. belgesiz delilsiz ortaya cıkınca tasak geciyomus gibi oluyor. gerçi belge dedikleri bir şey var ama o daha da rezalet. interest lobby - faiz lobisi gibi bir çevrime kurban gitmiş başka bir metin :D

valla hocam ben bi ara çok garip bi hissiyata kapıldım. ulan dedim bas bas bağırıyolar ekranda ama " ya kılıçdar tayyip bahçeli ve demirtaş aynı evde yaşıyolarsa, aslında kankalarmış ve milletle tşak geçmek için böyle davranıyolarsa ?" diye düşünüyodum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

hocam çok afedersin ama senin mantalitene sokayım ben.

Taa Küba'ya cami yapsan ne olur? Mogadişu'ya yardım götürsen ne olur? Asya ile Avrupanın kapısının. Kim yok sayıyor ki seni "Oyunda biz de varız" diyorsun?

Tutturmuşsunuz bi güçlü Türkiye diye...

Sizin bırakın müslüman olmanızı, insan olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer siz insansanız, ben kendime insan demekten utanıyorum. Hem beyin, hem onur, hem haysiyet seviyeniz sizi insanlıktan uzaklaştırmış. Ahlaksızlık ise dizboyu...

O hırsız size domalın sikecem dese, siktirirsiniz de siz. O kıvama gelmişsiniz yani.

Bu resime iyi bak. Bu adam anadolu'da yaşıyor. Ve tek suçu Mogadişu vatandaşı olmamak. Sizin "Güçlü Türkiye" masallarınızdan uzak, gerçek hayat bu adam.
    http://www.malatyahabermerkezi.com/resimler/20141120_670028.jpg

Biz insanlar konuşarak anlaşıyoruz.. Senin gibi hakaretler savuranlar, saldıranlar hangi sınıflandırmaya giriyor bilmiyorum. Aldığım eğitimde böyle bir familya görmedim hiç, bi araştırmam lazım az bekle.

mfatihbodur tarafından 21/Kas/14 14:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ak yalakakar öyle kıvama gelmiş ki tereddütsüz biat ediyorlar 

adam deseki peygamberim inanacaklar :) 

Zaten şuan bile öyle görüyorlar dokunmak sevap dediklerine göre

adamlar Hz Muhammed in değilde bunun Ümmeti olmuşlar yazık

bu konuda ki yerli yabancı tarih profesörlerinin Açıklamaları ve yazılı kaynaklar mevcut 

adamlar biat etmiş ya hala belki doğrudur yok o dediyse doğrudur bilmemne 

dünya liderimiş kendi ülkesini yönetmeyi becerememiş Halkı'na 850 lira asgari ücreti layık görmüş 

dünya lideri olacakMış vay o Dünya'nın haline 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AK kelimesini kirlettiniz, bi bitmediniz amk

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Orospu çocukları cumada bile rahat bırakmıyorlar imamı da Müftüsü de bunun sıçtığını sıvamaya çalışıyorlar bigün kafayı grçirecem imama ya da bu orospu çocukları yüzünden camiye gitmeyecem ya hayıtlısı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Amerikayı ilk olarak milattan çok önce afrikalılar, (büyük ihtimal mısır medeniyetinin bir kolu) keşfetti.

Tarih yalanlarla dolu, yani amerikaya gidince birsürü yerli varsa siz nasıl amerikayı keşfetmiş olabilirsiniz?

İnsanlığın tek bi yerden türediği belli, insanlığın yaşı belli 3m yıl max. 3m yıl önce kıtaların yeri belli. Eğer bu kıtada insan varsa demekki sizden önce keşfedenler vardır.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

Amerikayı ilk olarak milattan çok önce afrikalılar, (büyük ihtimal mısır medeniyetinin bir kolu) keşfetti.

Tarih yalanlarla dolu, yani amerikaya gidince birsürü yerli varsa siz nasıl amerikayı keşfetmiş olabilirsiniz?

İnsanlığın tek bi yerden türediği belli, insanlığın yaşı belli 3m yıl max. 3m yıl önce kıtaların yeri belli. Eğer bu kıtada insan varsa demekki sizden önce keşfedenler vardır.

niye konuda yok diyordum meğersem noktayı koymak için gelmiş.

bir karikatür vardı aklıma o geldi aradım ama bulamdım bulursam ekleyim.

kolomb kıyıya çıkıyor sevinçle keşfettik diyor yerlilerde kıyıda " bu adam ne keşfetmiş. biz hep buradaydık " diyorlardı.

o keşfetmiş ama boş adayı keşfetmemiş ki çok doğru.

ondan sonraa bize laf atıyorlar ama soykırımın kralını yapmışlar. konu uzar bundan sonra

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 17935 Toplam Mesaj: 156