Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti
-

Almanlar taşşak geçmiş
-
joe_black bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
amacı taşağa bağlamak gene. o yüzden ciddiye almadım hocam :)
aslına bakarsan ben de rte nin aynı seyi yaptıgını söyledim. belgesiz delilsiz ortaya cıkınca tasak geciyomus gibi oluyor. gerçi belge dedikleri bir şey var ama o daha da rezalet. interest lobby - faiz lobisi gibi bir çevrime kurban gitmiş başka bir metin :D
-
futurist bunu yazdı
hala mı tartışıyorsunuz :))
doğru yanlış bilememde adamın her dediği olay oluyor o kesin :)))
Dincilerde attention whore olgusu çok yaygın :)))
-
abd yi kimin keşfettiğinin önemi yoktur. önemli olan şu an üzerinde kimler var ?
-
adam işıd, pkk derken bi laf attı ortaya gündem allak bullak oldu
-
yarıldım 13 sayfanın hepsini üşenmedım okudum yok böyle olay :D gel vatandaş kopmaya gel :Dhele son karikatür beni bitirdi :D helal ulan uzun adam sen dersın de olmaz mı yakında çıkıp japonlarla akrabayız derse dogorudur diyeceğim :D
-
emuxa bunu yazdı
yarıldım 13 sayfanın hepsini üşenmedım okudum yok böyle olay :D gel vatandaş kopmaya gel :Dhele son karikatür beni bitirdi :D helal ulan uzun adam sen dersın de olmaz mı yakında çıkıp japonlarla akrabayız derse dogorudur diyeceğim :D
akrabayız zaten. bakınız cengin han :)
gözleri çekik işte kanıtı
gerçi şimdi düşündümde karıştırmış olabilirm
futurist tarafından 20/Kas/14 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
onu bunu siktiredin de amerika amerika derken aksaray unutuldu. çok güzel gündem değiştiriyor adamlar. eminim ciltler dolusu gündem değiştirme arşivleri vardır hali hazırda.
-
Arkadaşlar şu aşağıda gördüğünüz piri reis'in haritası

Kaynağı ve doğruluğu bilinmemekle beraber şöyle bir bilgim de var: Piri Reis zamanında Rüstem Paşa'ya gitmişmiş, keşfedilen topraklara (yani amerikaya) çıkmamız gerektiğini söylemişmiş. Rüstem Paşa (sadrazam) "bu bizim işimiz" değil diye karşılık vermişmiş.
-
joe_black bunu yazdı
ulan millet de hemen tşşağa bağlamış. adam doğru söylüyor belki nerden biliyosunuz?
yüzyıllardır ilk bilmem neyi avrupalı bi bilim adamı buldu diye lanse edilirdi sonradan ortaya çıkmadımı ilk bulanın arap türk bilim adamı oldukları??
amarikanın yüzyıllar öncesi keşfini bırakın daha 3 5 sene önceki olayın ne olduğu tam çıkmamış ortaya. örneğin 11 eylül saldırıları.
daha o bile tam aydınlanmamışken bundan 600 700 sene önceki bir olayı gözüyle görmüş gibi kesin olarak anlatanlar var mk. yuh lan.
tarih her zaman şüphelidir kesin bilgi yok mk.
Bu karaktersiz çıkıp da ortalığı bulandırmasaydı yok Kristof Kolomb ilk müslüman dır müslümandı yok son hristiyandı diye kimse karşı çıkmazdı. Bu orrrroosspu çocuğu sürekli ortalık karışsın, sürekli ortaya çözümsüz bi pislik atayım herkes birbirini yesin kutuplaşma olsun peşinde..
O yüzden bu it oğolu ite karşı konuşanlara değil bu şerefsize laf söylemek lazım diye düşünüyorum hocam.