Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti
-
Bknz. Musluman kelimesinin insanlar üzerindeki olumsuz etkisi.
-
mfatihbodur bunu yazdıTnrsk bunu yazdıReyiZ bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653
İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.
Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.
Sen hocaydın dimi ?
çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)
Hoca özelden uyardım, adam gibi özür dilemeyi bile beceremeyip engelleyip kaçıyorsun çocuk gibi.. "Tek ben değil, herkes yapıyor" demek nedir ya ? Mesleğimi yada öğrencilerimi beni aşağılamak için kullanman senin nasıl bi aile eğitimi aldığını zaten belli ediyor.
Reyiz : Değilim hocam
Eğitimin tanımına bakarsanız eğitim sektörünün altında yatan temel sebebin bir beyin yıkama operasyonu olduğunu göreceksiniz. Üniversitede bize ezberletilen ilk tanım wikipedi de de aynen yazılmış. Davranış değişikliği oluşturma burası çok önemli. Sen bu şekilde düşünmelisin/düşünemezsin /düşün/düşünme.... Sen nasıl böyle düşünürsün. Notunu düşürdüm(Şimdilerde). Cumhuriyet döneminde kelleler uçuşuyordu. O davranış değişikliği sağlanamadığı için.
Fatih Hocam doğru yoldasın devam et bekleme yapma. beyin_yikama_mod=on
http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C4%9Fitim_tan%C4%B1mlar%C4%B1
TorNaVida Kelebek etkisi mübarek...
-
imlegend bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıTnrsk bunu yazdıReyiZ bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653
İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.
Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.
Sen hocaydın dimi ?
çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)
Hoca özelden uyardım, adam gibi özür dilemeyi bile beceremeyip engelleyip kaçıyorsun çocuk gibi.. "Tek ben değil, herkes yapıyor" demek nedir ya ? Mesleğimi yada öğrencilerimi beni aşağılamak için kullanman senin nasıl bi aile eğitimi aldığını zaten belli ediyor.
Reyiz : Değilim hocam
Eğitimin tanımına bakarsanız eğitim sektörünün altında yatan temel sebebin bir beyin yıkama operasyonu olduğunu göreceksiniz. Üniversitede bize ezberletilen ilk tanım wikipedi de de aynen yazılmış. Davranış değişikliği oluşturma burası çok önemli. Sen bu şekilde düşünmelisin/düşünemezsin /düşün/düşünme.... Sen nasıl böyle düşünürsün. Notunu düşürdüm(Şimdilerde). Cumhuriyet döneminde kelleler uçuşuyordu. O davranış değişikliği sağlanamadığı için.
Fatih Hocam doğru yoldasın devam et bekleme yapma. beyin_yikama_mod=on
http://tr.wikipedia.org/wiki/E%C4%9Fitim_tan%C4%B1mlar%C4%B1
TorNaVida Kelebek etkisi mübarek...
Davranışçı gözüyle bakarsan diye girip Pragamtist tanım kullanmışsın hocam.
Davranışçı yaklaşımda "istendik davranışlar oluşturmak." diye tanımlayabilirsin eğitimi.
Pragmatist yaklaşımda beyin yıkamaya daha yakın tanımlar var. Ama yukarıda ki yorumu neden, neye dayanarak yaptığını anlamadım ? Beni tanımıyorsun ki ? -
Beyler cumhurbaşkanımız öyle demek istemedi o da biliyor orda çeviri hatası olduğunu ama bilerek yapıyor amaç latin amerikayı müslüman yapıp o sayede musul ve kerkükü de sınırlarımıza katmak. Hatta bu söylemleriyle bi küba açılımı yaparak kürt sorununu çözerek musul ve kerkükü ikinci kez fethedip filistini de israilden kurtarmak.
-------yalaka mod off-----
-
tr bitti Küba'ya mı sıra geldi
hipokondriyak tarafından 16/Kas/14 14:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Öğretmen değil misin?
Seni illa reelde tanımama gerek var mı? bir okula bilgisayar felan almıştık. Projeksiyon da vardı herhalde. ordan aklmda kalmış olsa gerek.
Arkadaşların bakış açılarına göre yazdım. içinde islami herhangi bir şey geçen yerde direk refleks hareketi yapıyorlar. Onlara öğretilen istendik davranış ile gündeme düşen ters bir durum teşkil ediyor. Bu nedenle direk karşı bir hareket görüyorum.
-
her kuşu siktik, bi leylek kaldı ya amk..
-
mk 10 yıl sonra anlatırlar marsa ilk biz uydu yolladık hatta maymun pipisi vardı içinde derler :D
bu gavur oğlu gavurlarda saklıyorlar milletin gerçeği görmesini diye osssururlar birde
endenius tarafından 16/Kas/14 15:17 tarihinde düzenlenmiştir -
imlegend bunu yazdı
Öğretmen değil misin?
Seni illa reelde tanımama gerek var mı? bir okula bilgisayar felan almıştık. Projeksiyon da vardı herhalde. ordan aklmda kalmış olsa gerek.
Arkadaşların bakış açılarına göre yazdım. içinde islami herhangi bir şey geçen yerde direk refleks hareketi yapıyorlar. Onlara öğretilen istendik davranış ile gündeme düşen ters bir durum teşkil ediyor. Bu nedenle direk karşı bir hareket görüyorum.
Ben farklı yorumlamışım yazdıklarını hocam pardon. Eğitim fakültesi mezunuyum evet bi kaç yıldır öğretmenlik yapıyorum ama meslek olarak değil.
Bu "müslümanlık" kelimesini duyduğu anda saldıran tayfayı gördükçe "Kahpe Bizans" filmindeki "Onu dövmeyin beni dövün, ona yemek vermeyin bana verin" diyen kadın aklıma geliyor.
-
Küba orman müdürlüğü harekete geçmeli derhal bence
kimbilik kaç hektar orman yakılacak orada cami yapılması için yazık oldu
şu adama gerçekten samimi niyetle inananlara acıyorum yaa valla acınacak haldeler aslında yazık adamalr ciddi ciddi osmanlı padişahı filan zanneddiyorlar hala kafa 4 kıtaya hükmetme mantığında :)