Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti
-
kimin keşfettiğine değil kimin şimdi oturduğuna bak.
Kurtuluş savaşında biz savaştık ülkenin en güzel yerinden yabancılar ev alıp oturuyor.
-
ReyiZ bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653
İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.
Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.
Sen hocaydın dimi ?
çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)
-
futurist bunu yazdı
kimin keşfettiğine değil kimin şimdi oturduğuna bak.
Kurtuluş savaşında biz savaştık ülkenin en güzel yerinden yabancılar ev alıp oturuyor.
Bu konuda sonuna kadar katılıyorum hocam. Yıllardır Türkiye cari açığı kapatmaya çalışırken bu yöntemi uyguluyor. Yanlış hatırlamıyorsam Özal döneminde ya Demirel döneminde başladı ve bunlar da tam gaz devam ediyor. Yabancılara mülk satarak açığı kapatmaya çalışıyorlar.
Ama bizim de burda çok hatamız var. Halk olarak üretim yapmak yerine sadece tüketim yapıyoruz.
-
EMRE955 bunu yazdı
Aya indiğimiz noktanın 1-2 km ilerisinde muhteşem bir yapının yıkıntıları duruyordu. Yanına yaklaştığımızda Buzz Aldrin de ben de hayretler içinde kaldık. Bu, son derece incelikle inşa edilmiş bir osmanlı mescidiydi. Döndüğümüzde hem NASA hem de amerikan hükümeti bize bu konuda hiçbir açıklama yapmamamızı söylediler.
(Neil Armstrong - Otobiyografi 1997)
Bundan 100 yıl sonra cumhurbaşkanımıza kaynak teşkil etmesi bakımından not ettim... :)
-
mfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.
wauuww...neyin kafası bu ? oyunda bizde varızı cami yaptırarak mı gösterecek :D
ülkenin geldiği yere bak.neyle uğraşıyoruz.bir arpa boyu kadar ileri gitme mücadelesi yok.boş işlerle uğraş, halkında boş işlerden konuşmasını sağla.operasyon başarılı
-
Tnrsk bunu yazdıReyiZ bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Sen hocaydın dimi ?
çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)
Hoca özelden uyardım, adam gibi özür dilemeyi bile beceremeyip engelleyip kaçıyorsun çocuk gibi.. "Tek ben değil, herkes yapıyor" demek nedir ya ? Mesleğimi yada öğrencilerimi beni aşağılamak için kullanman senin nasıl bi aile eğitimi aldığını zaten belli ediyor.
Reyiz : Değilim hocam
mfatihbodur tarafından 16/Kas/14 13:55 tarihinde düzenlenmiştir -
tahammül edemedim daha fazla senin zırvalarına bodur
-
batıda avrupadaki ülkelerde esamesi okunmadığı için *ötü başı dağıttı komünist ülkelere sardı
son oy toplama çırpınışları işte o toplantıda bir tane devlet başkanı yok sadece dini liderler var bu kendini peygamber sanıp konuşmaya gidiyor oraya
ağır şizofreni amk -
heza bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Orjinal metinden çeviri hatası var diyoruz neyin kafası bu?
Ingilizcen varsa al bak
Elhamdulillah müslümanız ama kendimizi küçük düşürmeye gerek yok.
benim kaynağım bundan farklı. Dedim ya dergilerim başka şehirde.
-
DOĞALGAZA ZAM HABERİ GELECEK DİYE KORKUYORUM...
kaygusuz tarafından 16/Kas/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir
NEDE OLSA AMERİKAYI KEŞFETTİK ÇOK MUTLUYUZ HADİ Bİ ZAM YAPALIM
BECAUSE WE WAS BE HAPPY SO MUCH:?
KEŞFİNİZE SOKAYIM.