folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kimin keşfettiğine değil kimin şimdi oturduğuna bak.

Kurtuluş savaşında biz savaştık ülkenin en güzel yerinden yabancılar ev alıp oturuyor.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=395653

İsviçreli bilim adamları söylese mutlak doğru kabul edersiniz.

Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.

Sen hocaydın dimi ?

çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kimin keşfettiğine değil kimin şimdi oturduğuna bak.

Kurtuluş savaşında biz savaştık ülkenin en güzel yerinden yabancılar ev alıp oturuyor.

Bu konuda sonuna kadar katılıyorum hocam. Yıllardır Türkiye cari açığı kapatmaya çalışırken bu yöntemi uyguluyor. Yanlış hatırlamıyorsam Özal döneminde ya Demirel döneminde başladı ve bunlar da tam gaz devam ediyor. Yabancılara mülk satarak açığı kapatmaya çalışıyorlar. 

Ama bizim de burda çok hatamız var. Halk olarak üretim yapmak yerine sadece tüketim yapıyoruz.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

Aya indiğimiz noktanın 1-2 km ilerisinde muhteşem bir yapının yıkıntıları duruyordu. Yanına yaklaştığımızda Buzz Aldrin de ben de hayretler içinde kaldık. Bu, son derece incelikle inşa edilmiş bir osmanlı mescidiydi. Döndüğümüzde hem NASA hem de amerikan hükümeti bize bu konuda hiçbir açıklama yapmamamızı söylediler.

(Neil Armstrong - Otobiyografi 1997)

Bundan 100 yıl sonra cumhurbaşkanımıza kaynak teşkil etmesi bakımından not ettim... :)

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Hocam zaten olayın aslı amerikayı müslümanların keşfettiğini kabul ettirmek değil. Olay bazı tabuları yıkmak ve boşluk oluşturmak. Sonra bu durumu kullanıp oralara el atmak. Ne dedi bak, kübaya cami yaptırabiliriz. Bunlar "Dünya düzeninde Türkiye de var. Taa Kübaya Cami yaptırmaya kalkıyoruz. Mogadişuya yardım götürüyoruz. Oyunda biz de varız" demek için zemin hazırlanıyor bence.

wauuww...neyin kafası bu ? oyunda bizde varızı cami yaptırarak mı gösterecek :D

ülkenin geldiği yere bak.neyle uğraşıyoruz.bir arpa boyu kadar ileri gitme mücadelesi yok.boş işlerle uğraş, halkında boş işlerden konuşmasını sağla.operasyon başarılı

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Sen hocaydın dimi ?

çoluk cocuğun beynini yıkıyo işte :)

Hoca özelden uyardım, adam gibi özür dilemeyi bile beceremeyip engelleyip kaçıyorsun çocuk gibi.. "Tek ben değil, herkes yapıyor" demek nedir ya ? Mesleğimi yada öğrencilerimi beni aşağılamak için kullanman senin nasıl bi aile eğitimi aldığını zaten belli ediyor. 

Reyiz : Değilim hocam

mfatihbodur tarafından 16/Kas/14 13:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

tahammül edemedim daha fazla senin zırvalarına bodur 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

batıda avrupadaki ülkelerde esamesi okunmadığı için *ötü başı dağıttı komünist ülkelere sardı

son oy toplama çırpınışları işte o toplantıda bir tane devlet başkanı yok sadece dini liderler var bu kendini peygamber sanıp konuşmaya gidiyor oraya

ağır şizofreni amk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heza bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Orjinal metinden çeviri hatası var diyoruz neyin kafası bu?

Ingilizcen varsa al bak

http://hizliresim.com/Z14M10 

Elhamdulillah müslümanız ama kendimizi küçük düşürmeye gerek yok. 

benim kaynağım bundan farklı. Dedim ya dergilerim başka şehirde. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DOĞALGAZA ZAM HABERİ GELECEK DİYE KORKUYORUM...

NEDE OLSA AMERİKAYI KEŞFETTİK ÇOK MUTLUYUZ HADİ Bİ ZAM YAPALIM 

BECAUSE WE WAS BE HAPPY SO MUCH:?

KEŞFİNİZE SOKAYIM.

kaygusuz tarafından 16/Kas/14 14:28 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 19398 Toplam Mesaj: 156