folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

Beyin Fırtınası: Amerikayı Müslümanlar Keşfetti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Kolomb'da çok doğru bir bilgi değil. En çok reklamı yapılan isim olduğu için bu kadar dillere pelesenk oldu. Tıpkı evrim teorisi deyince akla ilk ve tek Darwin'in gelmesi gibi.

Çok muhterem doktor, profesör, sosyolog, kimyager, fizikçi, mühendis,  diyetisyen, kadın doğum uzmanı, iktisatçı, banker, muhasebeci, tarihçi, peygamber ve unuttuğum pek çok ünvana sahip Cumhurbaşkanımız söylediyse elbette doğrudur. Sırf iman gücüyle bu kadar bilgiyi elde edip yorum yapabiliyor. Dünyanın ibret alması, arkasını çok araştırmaması lazım.

Keşke yüzümüze çarparak bir belge, makale fırlatsa da sinip köşelerimize çekilsek. Ama dönemindeki her meseleyi İslam ve Müslümanlığa bağladığı için artık gerçek olsa bile eğlence malzemesi olmaktan alı konamıyor.

hipokondriyak

Devrim falan hoş işler değil. Neymiş, sosyalizmmiş, isyanmış, mücadeleymiş. Huzur İslam'da.

Austen tarafından 16/Kas/14 20:18 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Malum çeviri hatasının yapıldığı bölüm:

Nah bu da üzerine saçmalanan metnin tamamı:

http://books.google.com.tr/books?id=iaDtUahGNf4C

O değil de insan cami lafını görünce bu kadar uçmaz ki arkadaş. Şizofren misiniz nesiniz amk!

Caliber tarafından 16/Kas/14 17:02 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hep amerika  oyunu bunlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

kadir mısır oğlu çıkar iki uydurma belge çakar birazdan :D amerikayı ilk müslümanlar keşfetti hatta cami bile yapmışlar aslında zeki mürende rock yıldızı idi cem yılmaz tarla başında deynekciydi ölülerde diriler hergün pilav yiyor sanıyormuş

Kadir Mısırlıoğlu g.tü önce milletten arakladığı hac organizasyon paralarının hesabını versin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Yeni bi resmi belge buldum dostlar. bir an önce haşmetlümüze ulaştırın

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Öğretmen değil misin?

Seni illa reelde tanımama gerek var mı? bir okula bilgisayar felan almıştık. Projeksiyon da vardı herhalde. ordan aklmda kalmış olsa gerek.

Arkadaşların bakış açılarına göre yazdım. içinde islami herhangi bir şey geçen yerde direk refleks hareketi yapıyorlar. Onlara  öğretilen istendik davranış ile gündeme düşen ters bir durum teşkil ediyor. Bu nedenle direk karşı bir hareket görüyorum.

Ben farklı yorumlamışım yazdıklarını hocam pardon. Eğitim fakültesi mezunuyum evet bi kaç yıldır öğretmenlik yapıyorum ama meslek olarak değil.

Bu "müslümanlık" kelimesini duyduğu anda saldıran tayfayı gördükçe "Kahpe Bizans" filmindeki "Onu dövmeyin beni dövün, ona yemek vermeyin bana verin" diyen kadın aklıma geliyor.

Sen müslümanlıkla akpliliği karıştırıyosun hoca! İkisi çok farklı şeyler hatta tamamen zıt şeyler.

Allah akıl fikir versin, iki atar yapanı, cami vs diyeni müslüman sanma hastalığınız geçer inşallah da herşey için geç olmasa bari

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Öğretmen değil misin?

Seni illa reelde tanımama gerek var mı? bir okula bilgisayar felan almıştık. Projeksiyon da vardı herhalde. ordan aklmda kalmış olsa gerek.

Arkadaşların bakış açılarına göre yazdım. içinde islami herhangi bir şey geçen yerde direk refleks hareketi yapıyorlar. Onlara  öğretilen istendik davranış ile gündeme düşen ters bir durum teşkil ediyor. Bu nedenle direk karşı bir hareket görüyorum.

Ben farklı yorumlamışım yazdıklarını hocam pardon. Eğitim fakültesi mezunuyum evet bi kaç yıldır öğretmenlik yapıyorum ama meslek olarak değil.

Bu "müslümanlık" kelimesini duyduğu anda saldıran tayfayı gördükçe "Kahpe Bizans" filmindeki "Onu dövmeyin beni dövün, ona yemek vermeyin bana verin" diyen kadın aklıma geliyor.

Sen müslümanlıkla akpliliği karıştırıyosun hoca! İkisi çok farklı şeyler hatta tamamen zıt şeyler.

Allah akıl fikir versin, iki atar yapanı, cami vs diyeni müslüman sanma hastalığınız geçer inşallah da herşey için geç olmasa bari

Yok hacım onlara değil bunlara benim sözüm. TBT deki müslüman düşmanlarına.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

Lafımız yok, ne dediyse doğrudur 

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Komutan
    Komutan's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

amerika'yı yeniden keşfetmek, deyimi bu günler için çıkarılmış.

"Hiç kimse bir başkasını satın alabilecek kadar zengin ve kendisini satmak zorunda kalabilecek kadar fakir olmamalıdır" J. J. Rousseau
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

her konu mfatihbodur denen cahille niye tartişiyosunuz ,bu adama niye laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki? gülün geçin.ne kadar tartışsaniz boş.

Toplam Hit: 19421 Toplam Mesaj: 156