Bıçaklandım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    Arkadşalar her zaman ki gibi kocaeline gitmek için otogardan bilet almak için evden çıktım saat 8 gibi birşeydi. Otogardan efendi gibi biletimi kestim kulağımda kulaklık müzik dinleye eve dönüyorum. Otogarın çıkışındaki üst geçite doğru ilerlerken bir anda arka bacağımda bir sızı hissederek arkama döndüm bir de ne göreyim elinde epey büyük bir bıçakla biri bana el kol hareketi yapıyor. Elimi acıyan yere koydum elime baktığımda kanıyordu. Bıçaklanmıştım (renkli ultrasona göre 4cm). Adım atmaya çakışmamla yere yığılmam bir oldu o esnada adam kaçtı. Kulaklığımı çıkarttım, hemen 112 acili aradım olay yerine ambulans çağırdım. O esnada beni görüp hiçbirşey yapmadan geçen insanları çok garipsiyordum. Birde sonradan toplanan meraklı kalabalık. Hele aralarında beni yerde kıvranırken gören küçük çocuklar vardı onları neden orda tutuyorsun. Olay işlek bir yerde gerçekleştiği için şansıma bir doktor bayan geçiyordu. Filmlerdeki gibi açılın ben doktorum olayı yaşandı ama bu sahneyi yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyse o esnada civardaki polisler (!) ne oldu ya nasıl oldu ya diye sormaya başladılar birde onlara cevap yetiştirmeye çalışıyordum. Derken ambulans geldi. Ambulansa aldılar beni Bağcılar devlet hastanesine götürün dedim (eve yakın) ama Haseki devlet hastanesine götürdüler.

    Sonra hastaneye gittim sedyeden hastane çok garip geliyordu, her zaman o alışık olduğum sedyedeki yatan gariban bendim. (Sedyedeki insanalra bakmayın çok kötü bir hismiş) Beni acil cerrahiye aldılar böyle pantalon yırtıktı zaten epey yırttılar hani silmek için bez bile olmazdı artık ondan. İşte Garip bir sıvı döktüler sanki beynimden kaynar sular döküldü fokurduyordu lan resmen. Neyse sonra şrap şrup sesleri gelmeye başladı meğersem dikiyorlarmış ama nasıl acıyor yeminle bıçaklanmaktan daha beterdi. Sanki her seferinde bir daha bıçaklanıyordum. (Doktor amca insaf bir uyuşturucu var bari mk) Eveeet artık bitti dedikten sonra doktor bey, hastane polisine gidip ifade verdim. Neyse o esnada taa ambulanstayken aradığım arkadaşım geldi -ishak-. Kanka ne oldu ya ne oldu sana muhabbeti döndü, ben ellerim kanlı g*tüm kanlı tekerlekli sandalyede oturuyorum... Hani diyalogu siz düşünün.

    Şimdi ben korkudan evi arıyamıyorum anneme desem sıkıntı babaya desen ayrı sıkıntı, amcaoğlunu aradım o geldi arabayla. Neyse Arabaya gittik amcamınoğlunun evine doğru gidiyoruz, eve yırtık pantalon eli kanlı bir şekilde gidemem. Önce amcamlara gidip üstümü değiştirmeliydim ellerimi yıkamalıydım eve öyle gitmeliydim (Yoksa annem kalp krizi geçirir). Neyse abimin arabasını kirletmeyeyim dedim ishaktan rica ettim tekel bayinden poşet istemesi için işte gitti aldı getirdi poşetleri (Koduğum tekelcisi de poşetler için laf yapmış). Neyse eve doğru yol alırken beni biri arıyordu eyvah annem arıyor ne bok diyeceğim filan derken bilinmeyen bir numara. Hayırdır İnşallah diye açtım telefonda doğulu bir ses "E** B** ile mi görüşüyorum" Evet dedim. "Beyefendi siz bıçaklandınız mı?" Evet, ama siz kimsiniz dedim "Ben Bayrampaşa merkez karakolundan arıyorum sizi bıçaklayanı aradık karakola bekliyoruz sizi" deyince abi karakola gidelim dedim karakola gittik işte.

    Karakola gittik ifade verdim. Adamlar şaşırdı hani böyle bir olay çok mantıksız geliyordu herkese ben dahil, Adamın teki durduk yere biri arkadan bıçaklıyordu. Abi inanmıyorsanız mobese kayıtlarına bakın dedim ya bana inanıyorlardı ama adamın şerefsizliğine inanmıyorlardı polislerde ana avrat sövüyordu. Neyse Abi mobese kayıtlarına bakabiliyor muyuz dedim. Ya kardeşim söylemiyorlar ama mobeslerin çoğu hikaye çoğu bozuk tamir de etmiyorlar dedi. Al bak şurdaki adam öldürme olayı 2 mobese nin karşısında gerçekleşti gelen teknik raporda kameralarda teknik sorundan ötürü görüntü alınamadı yazıyor (Yani işiniz mobeseye kaldıysa azıcık yaş uyandırayım diyorum.) Burda devlete ve sisteme edilen sövgüler aldı başını gidiyor tabi. Neyse benim ifadem bittikten sonra imzaladım filan. Polis abiye bir arama geldi arayan karşı tarafın ifade alıcıydı adamın ifadesi aynen şu şekilde:

    "Yolda müzik dinleyerek yürüyordu omuz omuza çarpıştık, tartıştık benim boğazımı sıktı iri yapılıydı dövemeyeceğim içinde bende bıçakladım."

    Bir kere daha şok oldum lan bir insanda bu kadar mı mertlik olur bu kadar mı şerefsizlik olur anlamıyordum, hani öyle birşey olsa ben adamın bıçağını görmeyecek miydim (en kötü ihtimalle kaçardım), yani bir müdahalede bulunamayacak mıydım yada herhangi başka birşey. Zaten bıçağı o soktuğu yere sokması için benim asla göremeyeceğim bir şekilde sırtımdan sokması gerekiyordu, namertçe!

    Bir kaç ay sonra mahkeme kağıdı gelecek ondan sonra savcılıkta ifade vereceğim sonra bu itin hapse girdiği haberini duymak istiyorum.

    He bu arada sağlık durumum orta sekiyorum, tuvalete girince oturamıyorum (çok zor birşey inanın) ama Allahtan bıçak büyük damarlara gelmemiş yada tendomlara zarar vermemiş. Sadece 4cm soktuğu için epey bi kas yırtılması var hayatımı nasıl etkileyecek bilmiyorum. Allah korusun...

     

    Allah hepimizi korusun arkadaşlar, hani olmaz olmaz diyoruz ama bana oldu bakın. Hani ne kadar dikkat etsende oluyormuş. Kendinize dikkat etmeniz dileği ile ...


    Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ekim/2009
    Erkek

    Çok geçmiş olsun hocam. Ama gerçekten durduk yere niye yapmış anlamadım. 

    Küfür etmek istemiyorum biraz sonra yorum atan arkadaşlar gerekli küfürü edecektir eminim :)

    Sağselim kurtulmuşun o yeter. 


    www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2010
    Erkek

    istanbulda mı oldu bu olay kardeşim? Gece 11 12 de istanbul otogarına geliyordum hep. Ne boktan bir ülke de yaşıyoruz ya.


    Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2011
    Erkek

    Hocam cok buyuk gecmıs olsun 


    yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

    istanbulda mı oldu bu olay kardeşim? Gece 11 12 de istanbul otogarına geliyordum hep. Ne boktan bir ülke de yaşıyoruz ya.

    Arkadaşım 3 yaşımdan beri otogarı düzenli kullanıyorum/uz. Otogar altının it kopuk serseri olduğunu herkes bilir. Denk geliyor işte tinercisi hapçısı alkoliği. Dikkat edin semt çocuğuyuz muhabbeti sökmüyor namertlere :/


    Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ekim/2009
    Erkek

    Çoğu mürit bunu okumaya erinir kısa özet geçim ben :D 

    Müzik dinlerken arkadaşı yol ortasında durduk yere biri arkadan bıçaklayıp kaçıyor. Yolda kıvranırken onca kişiye rağmen kimse yardım etmiyor ve mürit kendisi sağlık ekibini çağırıyor. Bu arada filmleri aratmayacak şekilde ben doktorum diye bir kadın çıka geliyor. 

    Eve gitmek için hazırlanırken suçu işleyen kişi yakalanıyor. Kişinin açıklaması ise:

    "Yolda müzik dinleyerek yürüyordu omuz omuza çarpıştık, tartıştık benim boğazımı sıktı iri yapılıydı dövemeyeceğim içinde bende bıçakladım."

    Olmakta. Olay mahkeme savcı derken bilmem kaç ay uzayıp suçu işleyen kişi ceza almadan kurtulacak bence ama inşallah öyle olmaz.

    Gerkeli küfürleri etmeniz dileğiyle :)

    kadirozdemir tarafından 29/Nis/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

    www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    istanbul yaşanmıyacak bir memleket ALLAH bilir nasıl patlıyor ve halisulasyon görüyorduki eleman sana saplamış o bıçagı gene verilmiş sadakan varmış ALLAH yardımcın olsun kardeşim

    DanqerLine tarafından 29/Nis/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek

    ben bunları sokaga salanların doguranlarını sikeyim.

    orospunun evladı otu cekip kafayı bulmustur, dalasacak yer aramıstır serefsiz it.

    su siktigimin ülkesine bak arkadas ya, annesi sikismis birisi sırf keyif olsun diye birisini arkadan bıcaklıyor, mazallah sakat kalsan ne olacaktı ?

    hani bi kavga filan da degil, alacak verecek / kız meselesi olsa yine söverim ama sebep yok lan sebep yok.

    bizim memlekette kelle basına düsen silah sayısı bos yere az degil iste. orospu cocukları.

    küfretmekten gecmis olsun dememisim, gecmis olsun.

    Andrei tarafından 29/Nis/13 01:37 tarihinde düzenlenmiştir

    %40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek

    haci büyük gemiş olsun ibnenin cocuu onun ben varya  öz sevgilisine sokaam been hakkat yawsakmıs canlı ete bıcak sokmayı her insan beceremezde yasalardada senin bu olayın mevzusu biraz basit e indirgeniyor. kesici aletin boyu + öldürücü yer ve öldürücü yer olmayan oda sacmadır bacaktada atar damar var bel altı olduğu için ya denetimli serbestlikle dısarda olur yada 1o ay yatar cıkar. he bel üstü olsaydı direk adam öldürmeye teşebbusden ibne zati içerde olurdu senin durumda adamı cezaevine bile almamıslar .  bekle mahkeme bitene kadar. bitsin 2 3 ay sonra takip et adresi bulamazsan gel bana mk cocunu aynı yerden bıcakla aynı ifadeyi ver :) burda olursam ben mahkemendeki olaylarda dediğim gibi olur gecmis olsun 


    Angaralıyız Laa....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek

    Ya beni geçtim anneme söylediğimde kadının yüzündeki ifadeyi unutmayacağım gibi geliyor. Eve geliyorum seke seke anne birşey oldu ama kızmayacaksın, çocuk gibiydim lan ne oldu oğlum zaten sekiyorum görüyor kadın, bıçaklandım :/ Benim sokak işlerinde işimin olmadığını herkes bilir yanarım yanarım ona yanarım :(


    Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2010
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

    Çok geçmiş olsun hocam. Ama gerçekten durduk yere niye yapmış anlamadım. 

    Küfür etmek istemiyorum biraz sonra yorum atan arkadaşlar gerekli küfürü edecektir eminim :)

    Sağselim kurtulmuşun o yeter. 

     


    Freedoom is not free.
Toplam Hit: 15035 Toplam Mesaj: 108