Bıçaklandım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2010
    Erkek

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Baştan aşağı okudum...

    5 saniye içersinde bu tür mahluklara neler yapabileceğimi hayal ettim...

    ve sustum.

     


    İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2008
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

    abi şöyle bir durum var dediği gibi adama göre iri bir yapın varsa müziğede epey dalmışken acaba adamın yanından geçerken çarpmış olabilir misin adam ufak tefekse farketmeyip devam etmişsindir belki , bilmiyorum daha önce kullandın mı ama uyuşturucu maddelerin hemen hepsi insanı kendi zihniyle başbaşa bırakır herşeyi fazla düşünürsün dış dünyayı kendi kafanın içinde tekrardan kurgularsın falan yani seni bıçaklayan elemanın kafa uçuksa senin ufak çarpışma olarak düşünüp belki fark bile etmediğin olayı kendi kafasında bir anda kurup onu küçümsemen bilerek kavga çıkarmaya çalışman falan olarak algılamış hatta verdiği ifadeyi halüsünatif(gece gece neremden uydurduysam bu kelimeyi) bir şekilde yaşamış bile olabilir , işin özeti geçmiş olsun hocam , dikkat edin kendinize 

    Abi yok ya keşke öyle bir durum olsa diyorum, hani müziğe kaptırma gibi bir durumda yok müzik değiştiriyordum o esnada :/ ya bana kalırsa adamı hapishane yerine tımarhaneye sokmalılar


    Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

    Geçmiş olsun.

    ---

    Sıçtımın ülkesinde bütün şerefsizler; şerefli, haysiyetli insanlardan daha rahat dolaşıyor, zengin oluyor, keyfine bakıyor....

    Yolda yaralı, kolunu/bacağını kaybetmiş insanları falan görüyoruz. Televizyonda böbrek bekleyenleri. Her gün diyaliz minübüslerini görüyoruz. 

    Birgün başına gelebileceğini düşünüyor mu insan ? Hayır. Başına geldiğinde de ateş düştüğü yeri yakıyor. Her zaman ki gibi, zamana bırakıyoruz ve geçiyoruz. Bu kadar bitti.

    Vallahi yazık yahu. Geçen arkadaşlar (2 kişi) yürürken , 4-5 kişinin yakından geçiyormuş. Adam selamun aleyküm demiş. Arkadaş aley... demeye kalmadan yumruğu yapıştırmış. Kocaman taş falan atmaya başlamışlar. Fakat allahtan denk gelmemiş.

    Soruyorum ;

    bu mudur insan hayatı ? Kafasına taş gelse öldü. Bu kadar ucuz mu ? Bu piç kuruları nasıl bu kadar rahat içimizde dolaşıyor ???

    bu ülkedeki insanlar mutsuz, huzursuz, agresif. 70 milyon yasıyor, kac milyonu mutlu mesut hayatına devam ediyor acaba ?

    herkes para kazanmanın ve am sikmenin pesinde bu memlekette. para kazanmak icin hırsızlık yapanlar, gasp edenler, her türlü orospu cocuklugunu tereddütsüz yapan insanlar var. aynı sekilde dünyada hicbir millet yoktur ki türkler kadar sikine düskün olsun.

    yalansa yalan deyin.

    dünyadaki en pislik milletlerden birisi biziz arkadas, basarının bile bir cezası var burada.

    senelerce okursun, calısırsın, bir seyleri basarmak icin didinirsin ama bi amın oglu esteban gelir gözünün üzerinde kasın var diye bıcagı takar öldürür seni.

    ben neler gördüm / yasadım kendi memleketimde. sabah dövdügüm eleman beni birkac gün sonra yakalayıp bıcak dayadı bogazıma, hic de unutmam. son hareketi yine ben cektim ama bu anasını siktiklerim 10-20 kisi degil ki, her sehirde, ilcede, mahallede var bunlardan. adamların hayat kaygısı, bir ugrası, isi gücü yok cünkü, dünya umurlarında degil. onlar ot cekip kafayı bulacaklar, sokaktan gecenlere laf atacaklar, birilerine omuz atıp kavga cıkaracaklar, tek emelleri bu iste.

    yine memlekette olan bir olay, 2 yaz öncesi, köprünün basına 3-4 tane orospu cıkartması oturmus, önlerinden gecen kapalı kadına laf attılar, esi yanında, adam cocugu evire cevire dövdü, elinden zor aldılar, nasıl mutlu olmustum o an, keske silah cekip vursaydı da öldürseydi dedim.

    bunların yeri cehennemin dibi arkadas, ölsünler, zerre üzülmem, mezarlarına tükürürüm hatta.

    polisin tek basına saglayabilecegi bir sey degil bu huzur, sırf bu yüzden mafyanın varolmasına destek cıkıyorum, en azından bizim ilcede o tasaklı adamların olmasından dolayı mutluyum, polisin yetersiz kalacagı zamanlarda son sovu yapacak olan bu adamlar her yere lazım bence.

    neyse amına koyim ya sinirlendim gece gece.

    Aynen doğruyu söylüyorsun hacı o değersiz adamın tekinin seni öldürmesi konusunda.

    Arkadaş insan sadece insan formunda olduğu için bence insan olarak değerlendirilmemeli.Nasıl köye inen kurt sağa sola saldırınca vurulup öldürülüyorsa insan formundaki olan bu boklarda öldürülmeli.Devlet tarafından.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    öncelikle geçmiş olsun hocam. sonrasında çok akıcı bir dille yazmışsın vallahi bravo roman oku gibi okudum. adli olarak bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum denetimli serbestlikle dışarı salınır gider adam. olan senin pantolana olur.


    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2007
    Erkek

    gecmis olsun kardesim. o otogarin acilen bir duzenlenmesi lazim. rezalet heryeri. istanbula hic yakismiyor.

    bu arada hakkaten guzel yazmissin, 2 kez okudum :)


    All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    ***na kodumun insanlarından nefret etmeye başlsdım. U235, her yazdığın doğru. HighElf çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Hiç bilmiyorum bu konuları ama, eğer mahkemeden adamın uyuşturucu testine girmesini isteme gibi bir şansın varsa kensinlikle talep et, baksınlar bakalım son aylarda hiç kullanmışmı, galiba saçtan çıkıyordu kullanıp kullanmadığı uzun süre. Bir de bu yönden bastırırsınız mahkemede tahlilinde birşey çıkarsa :)

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    geçmiş olsun kardeş. üzüldüm gerçekten aynı zamanda öfkelendim. bu şerefsiz ceza alsa bile önemli olan bu olayı hiç yaşamamaktır. Allah korumuş da kritik bir yara almamışsın. hukuki süreçle ilgili gelişme olursa mutlaka yaz. inşallah ağır bir ceza alır en azından hapishaneye girsin amınakoduğumun çocuğu.Bence kulaklık varken bile arada sesi kapatıp etrafa dikkat kesilmek lazım.


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2006
    Erkek

    İnsan hayatı ne kadar ucuz ya. geçmiş olsun kardeş...


    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2009
    Erkek

    çok geçmiş olsun hocam


    bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 15058 Toplam Mesaj: 108