Bıçaklandım
-
HolyOne bunu yazdı
Ben olsam önce bir düşünürüm son 10 yılda birine bi kazık attımmı ibnelik yaptım mı? başkasının manitasını ayarttımmı falan diye.
Kimse durup dururken böyle birşey yapmaz.
yada üzerinde herhangi bir ideolojiyi temsil eden bişey var mıydı? atatürk rozeti olur, türk bayrağı vs gibi bişey olur da bdp mahallesinden geçiorsundur ne biliyim?
Şeyhim, polisin tahminine göre ben kulaklıkla müzik dinlerken bu herhalde benden para sigara filan birşey istedi bende kulaklıktan ötürü duymadım hiç takmadan yolumaa devam ettim o da gıcık olup beni bıçakladı. Çok büyük ihtimalle böyle oldu.
-
Hacı kusura bakma ama seni o piç öldürseydi bile 7 yıl yatar çıkardı çok tanıdığım var insan öldürüpte 6-7 yıl yatıp sonrasında eskisi gibi yaşamanı yaşıyan bu yüzden dikkatli olun amerikalılar gibi nefsi müdafa olayı çıkarsalar burada iyi olurdu amq
-
HighElf bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ben olsam önce bir düşünürüm son 10 yılda birine bi kazık attımmı ibnelik yaptım mı? başkasının manitasını ayarttımmı falan diye.
yada üzerinde herhangi bir ideolojiyi temsil eden bişey var mıydı? atatürk rozeti olur, türk bayrağı vs gibi bişey olur da bdp mahallesinden geçiorsundur ne biliyim?
Şeyhim, polisin tahminine göre ben kulaklıkla müzik dinlerken bu herhalde benden para sigara filan birşey istedi bende kulaklıktan ötürü duymadım hiç takmadan yolumaa devam ettim o da gıcık olup beni bıçakladı. Çok büyük ihtimalle böyle oldu.
polisde bıçakcıyı savunmak için götünden sebep uyduruyor ülkeye bak
-
geçmiş olsun hocam
-
Cok gecmis olsun hocam. Bu orospu cocuklarini asmak lazım. Pic herifler ulan macka nin gobeginde yoll kesip para istediler kaç sefer gündüz gözüyle. Suçlu olmasina da gerek yok toplucan toplucan gidip asican en temizi.
-
HighElf bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hacı kulaklık takmışın karanlıkta yürüyon.G*tü kollaman için başka ne neden arıyorsun.Ben önümden çok arkama bakarım bu durumda. Tecrübe oldu en azından geçmiş olsun.
-
whopper bunu yazdıHighElf bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hacı kulaklık takmışın karanlıkta yürüyon.G*tü kollaman için başka ne neden arıyorsun.Ben önümden çok arkama bakarım bu durumda. Tecrübe oldu en azından geçmiş olsun.
Aga valla ben gittim bi ton para verdim kulaklık aldım cx300 II ve geçen konuda yazmıştım adını unuttum 2 kulaklık takamadıgımdan arkadasa sattım. Dost var dusman var takıntı var bende bırde semtte olsun dısında olsun sureklı onumu arkamı sagımı solumu keserım 15 sanıyede bır.
Arada aksıyon katıp telefonun camından arkama bakmadan arkama baktıgım fılan oluyor
Dötü kollıcan bu devırde