Bıçaklandım
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Büyük ihtimalle kafası güzeldi tribe girdi o olayı kendi kafasında yaşadı taktı bıçağı. Yada giyimin kalıbın güzelse kulağında kulaklık filanda varsa
bak sen şu tikkye tarzı bir tribe girip sinirlenip yapmışda olabilir.
Yüzde 95 ceza filan almayacak. Olurda şikayeti geri alır mısınız filan diye gelirlerse hastane masrafı adı altında para iste yoksa mahkemeden
elini kolunu sallaya sallaya çıkar önceden çok fazla sayıda yaralama suçu yoksa. Basit yaralamadan içeri giren milyonda birdir.
Bıçaklanmakda hayatını pek bir şekilde etkilemez işlev kaybı filan olmaz 2 haftaya hiç birşeyin kalmaz. Tek etkileyen psikolojin değişir biraz.
Takma kafaya burası türkiye manyakdan bol birşey yok.
-
Arkamdan birisi yaklaşıyorsa kenara çekilir geçene kadar bakarım, 99 senesinde benzeri başıma geldi Allahın takdiri olacak kemere vurduğu için milimetrik minik bir kesik oluşmuştu, belime gelse muhtemelen felç olurdum. Eleman psikopat olabilir dikkatli ol, yedi ceddini araştır bir bok yemeye kalkarsa önce sen hareket et, bin pişman et orospu çocuğunu.
-
RETRET bunu yazdı
Arkamdan birisi yaklaşıyorsa kenara çekilir geçene kadar bakarım, 99 senesinde benzeri başıma geldi Allahın takdiri olacak kemere vurduğu için milimetrik minik bir kesik oluşmuştu, belime gelse muhtemelen felç olurdum. Eleman psikopat olabilir dikkatli ol, yedi ceddini araştır bir bok yemeye kalkarsa önce sen hareket et, bin pişman et orospu çocuğunu.
Valla ben bırcok kez bıcaklandım ama bole bısey hıc basıma gelmedı. Yanı hepsının sebebı vardı.
Gecen sene arkadasım mınıbuse bınmıs . Isten gelıyor adam uykusu var uyuyakalmıs yanı hıc kımseyle bı etkılesımı yok. Inecegı yere gelmıs 1 durak once ıneyımde gıdene kadar acılırım dıye. Adam bır durak once ınıyor. Mınıbusten 3 kısıde onunla ınıyor. dumduz yururken cat dıye belıne bıcagı takmıslar kosarak uzaklasmıslar kufrede kufrede. Adam nerden geldıgını sasırmıs. Bırde bel yanı boru degıl. Dırek felce kadar yolu var.
Hastaneye kaldırdılar amelıyata fılan alındı cocuk . Sende o kemere dua et hocam bel cok tehlıkelı bır yer.
-
birkaç sayfa okudum pişman oldum amk. paranoya yaptınız beni.
-
Büyük geçmiş olsun hocam, aynı durum kardeşimin başına gelse çıldırırım kafayı yerim. Sonuçta sende birilerinin kardeşisin, çocuğusun Allah seni onlara bağışlamış, sonuçta daha kötüsüde olabilirdi. Tekrardan geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşirsin.
-
Hacı olayın kesinlikle peşini bırakma.En ağır cezayı almasını sağla orospu çocuğunun çünkü bugün senin bacağına bıçak sokar yarın senin aynı mahalledeki komşunu bıçaklar yada bir akrabanı bıçaklar.Bu tip kişilerin öldürülmesi gerek.Ama idam kalktığı için hapis cezasını ne kadar alabiliyorsa almasını sağla.
Sonucunu yazarsın hepimiz beklemedeyiz.
-
u235 bunu yazdı
Hacı olayın kesinlikle peşini bırakma.En ağır cezayı almasını sağla orospu çocuğunun çünkü bugün senin bacağına bıçak sokar yarın senin aynı mahalledeki komşunu bıçaklar yada bir akrabanı bıçaklar.Bu tip kişilerin öldürülmesi gerek.Ama idam kalktığı için hapis cezasını ne kadar alabiliyorsa almasını sağla.
Sonucunu yazarsın hepimiz beklemedeyiz.
Aga keşke o kadar kolay olsa. Malesef adalet sistemimiz biraz değişik çalışıyor. Bu tarz olaylar artık o kadar çok geliyorkı savcının hakimin onune adam basından savmaya yer arıyor.
Aynı suctan daha once cok sefer mahkemeye cıkmamıssa cok cok zor ceza alması :/
-
Geçmiş olsun maganda çok dikkat etmek lazım
-
Geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun anasının doğurmadığı direk sıçtığı o.ç ları çok bu memelektte