Bıçaklandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Orospu çocuğu dolu ya. Geçmiş olsun hocam.

Ulan bok yoluna gitmek ne kadar kolay bu ülkede :/

Altan naptın oğlum :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Abi Türkiyede it kopukdan bol bişey yok ya.

Ama anlamadığım adam durup dururken yolda giden adama nie bıçak sokuyor.Sen adama omuz falan mı attın yada dik dik mi baktın noldu hacı?

u235 tarafından 29/Nis/13 01:51 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Ama anlamadığım adam durup dururken yolda giden adama nie bıçak sokuyor.Sen adama omuz falan mı attın yada dik dik mi baktın noldu hacı?

Adamı hayatımda daha önce gördüysem ne olayım, hani dik dik bakmakta adamı daha önceden görmeye giriyor. Adamla sırtımı dönene kadarki tek irtibatım onun bana bıçak sokması. Yani bütün olay bu.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun kardeşim.Kocaelinde olsaydın halin nice olurdu kim bilir :/

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Adamı hayatımda daha önce gördüysem ne olayım, hani dik dik bakmakta adamı daha önceden görmeye giriyor. Adamla sırtımı dönene kadarki tek irtibatım onun bana bıçak sokması. Yani bütün olay bu.

Geçmiş olsun hacı.

Böle orospu çocuklarını gördükçe insanın ülkeye geri dönesi gelmiyor amk.Bende daha önce böle durumlarla karşılaştım İstanbulda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

---

Sıçtımın ülkesinde bütün şerefsizler; şerefli, haysiyetli insanlardan daha rahat dolaşıyor, zengin oluyor, keyfine bakıyor....

Yolda yaralı, kolunu/bacağını kaybetmiş insanları falan görüyoruz. Televizyonda böbrek bekleyenleri. Her gün diyaliz minübüslerini görüyoruz. 

Birgün başına gelebileceğini düşünüyor mu insan ? Hayır. Başına geldiğinde de ateş düştüğü yeri yakıyor. Her zaman ki gibi, zamana bırakıyoruz ve geçiyoruz. Bu kadar bitti.

Vallahi yazık yahu. Geçen arkadaşlar (2 kişi) yürürken , 4-5 kişinin yakından geçiyormuş. Adam selamun aleyküm demiş. Arkadaş aley... demeye kalmadan yumruğu yapıştırmış. Kocaman taş falan atmaya başlamışlar. Fakat allahtan denk gelmemiş.

Soruyorum ;

bu mudur insan hayatı ? Kafasına taş gelse öldü. Bu kadar ucuz mu ? Bu piç kuruları nasıl bu kadar rahat içimizde dolaşıyor ???

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

abi şöyle bir durum var dediği gibi adama göre iri bir yapın varsa müziğede epey dalmışken acaba adamın yanından geçerken çarpmış olabilir misin adam ufak tefekse farketmeyip devam etmişsindir belki , bilmiyorum daha önce kullandın mı ama uyuşturucu maddelerin hemen hepsi insanı kendi zihniyle başbaşa bırakır herşeyi fazla düşünürsün dış dünyayı kendi kafanın içinde tekrardan kurgularsın falan yani seni bıçaklayan elemanın kafa uçuksa senin ufak çarpışma olarak düşünüp belki fark bile etmediğin olayı kendi kafasında bir anda kurup onu küçümsemen bilerek kavga çıkarmaya çalışman falan olarak algılamış hatta verdiği ifadeyi halüsünatif(gece gece neremden uydurduysam bu kelimeyi) bir şekilde yaşamış bile olabilir , işin özeti geçmiş olsun hocam , dikkat edin kendinize 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Geçmiş olsun.

---

Sıçtımın ülkesinde bütün şerefsizler; şerefli, haysiyetli insanlardan daha rahat dolaşıyor, zengin oluyor, keyfine bakıyor....

Yolda yaralı, kolunu/bacağını kaybetmiş insanları falan görüyoruz. Televizyonda böbrek bekleyenleri. Her gün diyaliz minübüslerini görüyoruz. 

Birgün başına gelebileceğini düşünüyor mu insan ? Hayır. Başına geldiğinde de ateş düştüğü yeri yakıyor. Her zaman ki gibi, zamana bırakıyoruz ve geçiyoruz. Bu kadar bitti.

Vallahi yazık yahu. Geçen arkadaşlar (2 kişi) yürürken , 4-5 kişinin yakından geçiyormuş. Adam selamun aleyküm demiş. Arkadaş aley... demeye kalmadan yumruğu yapıştırmış. Kocaman taş falan atmaya başlamışlar. Fakat allahtan denk gelmemiş.

Soruyorum ;

bu mudur insan hayatı ? Kafasına taş gelse öldü. Bu kadar ucuz mu ? Bu piç kuruları nasıl bu kadar rahat içimizde dolaşıyor ???

abi bence 10 da 9 kusur diye bir sistem getirilmeli.Bu tür olaylarda biri 10 da 9 kusurluysa elektrikli sandalyeyle idam edilmeli.

Kusur etkenleri provake,kavganın sebebi,kavga eden kişilerin sicili,kullanılan kesici cisimin yanında mı taşıdığın yoksa kavga esnasında bi yerden mi bulduğun vs gibi etkenler olmalı.

Yoksa bu ülke temizlenmez.Bunun sebebi cahiliyet falan değil.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun hocam fakat aynı merak bende de var. O yavşak neden durduk yere bıçakladı dengesiz amk delisi

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Geçmiş olsun.

---

Soruyorum ;

bu ülkedeki insanlar mutsuz, huzursuz, agresif. 70 milyon yasıyor, kac milyonu mutlu mesut hayatına devam ediyor acaba ?

herkes para kazanmanın ve am sikmenin pesinde bu memlekette. para kazanmak icin hırsızlık yapanlar, gasp edenler, her türlü orospu cocuklugunu tereddütsüz yapan insanlar var. aynı sekilde dünyada hicbir millet yoktur ki türkler kadar sikine düskün olsun.

yalansa yalan deyin.

dünyadaki en pislik milletlerden birisi biziz arkadas, basarının bile bir cezası var burada.

senelerce okursun, calısırsın, bir seyleri basarmak icin didinirsin ama bi amın oglu esteban gelir gözünün üzerinde kasın var diye bıcagı takar öldürür seni.

ben neler gördüm / yasadım kendi memleketimde. sabah dövdügüm eleman beni birkac gün sonra yakalayıp bıcak dayadı bogazıma, hic de unutmam. son hareketi yine ben cektim ama bu anasını siktiklerim 10-20 kisi degil ki, her sehirde, ilcede, mahallede var bunlardan. adamların hayat kaygısı, bir ugrası, isi gücü yok cünkü, dünya umurlarında degil. onlar ot cekip kafayı bulacaklar, sokaktan gecenlere laf atacaklar, birilerine omuz atıp kavga cıkaracaklar, tek emelleri bu iste.

yine memlekette olan bir olay, 2 yaz öncesi, köprünün basına 3-4 tane orospu cıkartması oturmus, önlerinden gecen kapalı kadına laf attılar, esi yanında, adam cocugu evire cevire dövdü, elinden zor aldılar, nasıl mutlu olmustum o an, keske silah cekip vursaydı da öldürseydi dedim.

bunların yeri cehennemin dibi arkadas, ölsünler, zerre üzülmem, mezarlarına tükürürüm hatta.

polisin tek basına saglayabilecegi bir sey degil bu huzur, sırf bu yüzden mafyanın varolmasına destek cıkıyorum, en azından bizim ilcede o tasaklı adamların olmasından dolayı mutluyum, polisin yetersiz kalacagı zamanlarda son sovu yapacak olan bu adamlar her yere lazım bence.

neyse amına koyim ya sinirlendim gece gece.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 18058 Toplam Mesaj: 108