Bıçaklandım
-
geçmiş olsun
geçen yıl tv de görmüştüm adam sırf telefonla arkadaşıyla güldüğü için yoldan geçen biri hiç bir neden yokken yumruk vurdubu tip insanların hayatı çok kötü olduğu için, illaki bir yerlere zarar verme eğilimindeler.
-
"Millet orospu olur çocuğu gelir bizi bulur" sözü buraya gider. Çok geçmiş olsun.
-
Bu olay sizinde basiniza gelebilir. iste bu gibi durumlarda kalmamak icin djalper in sigorta sirketine basvurun. :)
-
gelmiş geçmiş olsun hacı
yannız çok sikko bi olaydan bıçaklanmışsın
tavsiyem silah bulundur yanında birde mahkemeden önce o adamı sende bıçakla veya öldür birşey olmaz ölen öldüğüyle kalır ;) tecrübe... -
aksata bunu yazdıBu olay sizinde basiniza gelebilir. iste bu gibi durumlarda kalmamak icin djalper in sigorta sirketine basvurun. :)
mk espri yapılacak konuda buydu zaten ya.
-
Hocam çok geçmiş olsun bundan sonra sokakta kulağımda kulaklıkla gezmicem
-
haksızsın birader niye omuz atıyorsun adama ? :)
acil şifalar diliyorum
bende bıçaklandığımda aynı duyguları yaşadım hemde 5 yerimden bıçaklandım
4 kalçadan 1 yüzümden
-
askerde bi koğuş dolusu böyle manyaklarla kaldım hocam garanti uyuşturucu bağımlısıdır kafası başka şeye kızıp sana salça olmuştur geçmiş olsun umarım içeri atarlar ibneyi.
-
geçmiş olsun hocam mobese kayıtları işlerne gelince çalışıo işlerne gelmeyince çalışmıo nasıl iş anlamadım
-
Geçmiş olsun hocam.Benzeri bir olay kuzenimin başına gelmişti.İliğimize kadar vergi adı altında sömürüldüğümüz bir ülkede canımızın bu kadar ucuz olması üzücü gerçekten,ayrıca karşı tarafa edilen küfürlere de katılıyorum.