Bıçaklandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    hocam senın durumu sordum BIRILERINE bı bok cıkmaz dedı.cok uzgunym ama oleymıs

zaten çıkmaz bendede çıkmamıştı 

adam elini kolunu sallıyor şimdi geziniyor

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    hocam senın durumu sordum BIRILERINE bı bok cıkmaz dedı.cok uzgunym ama oleymıs

zaten çıkmaz bendede çıkmamıştı

adam elini kolunu sallıyor şimdi geziniyor

yani savcılar bıle boyle dıyorsa yapacak bır sey yok

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçmiş olsun hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Valla bu tür olayları ben hayatta hazmedemiyorum. Ben olsam öldürürüm heralde acaip kıl olurum yatmam uyumam bulurum piçi. Birde sana gelen telefonu tam anlayamadım olayı görenler mi aradı numaranı nerden biliyorlar?

watervay tarafından 29/Nis/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Valla bu tür olayları ben hayatta hazmedemiyorum. Ben olsam öldürürüm heralde acaip kıl olurum yatmam uyumam bulurum piçi. Birde sana gelen telefonu tam anlayamadım olayı görenler mi aradı numaranı nerden biliyorlar?

Arayan polisti, ifademi verdiğimde numaramı da almışlardı

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fukara
    Fukara's avatar
    Erkek

Hocam büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın inşllh zor durumlar dikkatli olmak lazımm tekrar geçmiş olsun

Umut fakirin ekmeğidir ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun hoca.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    Hocam esenler artik kucuk diyarbakir. Hal de orda otogarda, anladin yani sen. Ben eve gidene kadar Turkce kelime duyamiyorum, binalarin arasinda bdp bayraklari bangir bangir calan orangutanca sarkilar.

Eskiden boyle degildi, son 10 15 yildir filan cesitli hayvan turlerinin istilasina ugradi, sonucta hava karardiktan sonra kosedeki bakkala bile gidemedigin, her kose basinda ellerinde zincir sallayan orangutanlarin oldugu bir yer oldu.

Neyse ben 7 yildir filan okul is derken ayrildim kurtuldum. Kardeslerde liseye gidicek bu yil tasinip kurtuluyoruz tamamen.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben olsam önce bir düşünürüm son 10 yılda birine bi kazık attımmı ibnelik yaptım mı? başkasının manitasını ayarttımmı falan diye.

Kimse durup dururken böyle birşey yapmaz.

yada üzerinde herhangi bir ideolojiyi temsil eden bişey var mıydı? atatürk rozeti olur, türk bayrağı vs gibi bişey olur da bdp mahallesinden geçiorsundur ne biliyim?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam. otogarın orada çok it kopuk var biliyoruz ama genelde aşırı çelimsizlere dadanıyor bu puştlar. kesin bişeyler çekmiştir kafası uçuk şekilde gelmiştir. adamın alacağı ceza en fazla para cezası. fazlası değil. bıçaklamaya verdikleri ceza fazla değil çünkü. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 18064 Toplam Mesaj: 108