Bıçaklandım
-
rapidhacker550 bunu yazdıhocam senın durumu sordum BIRILERINE bı bok cıkmaz dedı.cok uzgunym ama oleymıs
zaten çıkmaz bendede çıkmamıştı
adam elini kolunu sallıyor şimdi geziniyor
-
zalimadam bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hocam senın durumu sordum BIRILERINE bı bok cıkmaz dedı.cok uzgunym ama oleymıs
zaten çıkmaz bendede çıkmamıştı
adam elini kolunu sallıyor şimdi geziniyor
yani savcılar bıle boyle dıyorsa yapacak bır sey yok -
geçmiş olsun hocam
-
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Valla bu tür olayları ben hayatta hazmedemiyorum. Ben olsam öldürürüm heralde acaip kıl olurum yatmam uyumam bulurum piçi. Birde sana gelen telefonu tam anlayamadım olayı görenler mi aradı numaranı nerden biliyorlar?
watervay tarafından 29/Nis/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
watervay bunu yazdı
Hocam geçmiş olsun öncelikle. Valla bu tür olayları ben hayatta hazmedemiyorum. Ben olsam öldürürüm heralde acaip kıl olurum yatmam uyumam bulurum piçi. Birde sana gelen telefonu tam anlayamadım olayı görenler mi aradı numaranı nerden biliyorlar?
Arayan polisti, ifademi verdiğimde numaramı da almışlardı
-
Hocam büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın inşllh zor durumlar dikkatli olmak lazımm tekrar geçmiş olsun
-
Gecmis olsun hoca.
-
Hocam esenler artik kucuk diyarbakir. Hal de orda otogarda, anladin yani sen. Ben eve gidene kadar Turkce kelime duyamiyorum, binalarin arasinda bdp bayraklari bangir bangir calan orangutanca sarkilar.
Eskiden boyle degildi, son 10 15 yildir filan cesitli hayvan turlerinin istilasina ugradi, sonucta hava karardiktan sonra kosedeki bakkala bile gidemedigin, her kose basinda ellerinde zincir sallayan orangutanlarin oldugu bir yer oldu.
Neyse ben 7 yildir filan okul is derken ayrildim kurtuldum. Kardeslerde liseye gidicek bu yil tasinip kurtuluyoruz tamamen. -
Ben olsam önce bir düşünürüm son 10 yılda birine bi kazık attımmı ibnelik yaptım mı? başkasının manitasını ayarttımmı falan diye.
Kimse durup dururken böyle birşey yapmaz.
yada üzerinde herhangi bir ideolojiyi temsil eden bişey var mıydı? atatürk rozeti olur, türk bayrağı vs gibi bişey olur da bdp mahallesinden geçiorsundur ne biliyim?
-
geçmiş olsun hocam. otogarın orada çok it kopuk var biliyoruz ama genelde aşırı çelimsizlere dadanıyor bu puştlar. kesin bişeyler çekmiştir kafası uçuk şekilde gelmiştir. adamın alacağı ceza en fazla para cezası. fazlası değil. bıçaklamaya verdikleri ceza fazla değil çünkü.