folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Mühendisi Olmayı Düşünüyorum

Bilgisayar Mühendisi Olmayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Bende  lisdeyken senin gibi  konuşuyordum  başladım Üni  bitti  şimdi Diplomamı Aldım  Mutluyum İnsanin  sevdiği  mesleği  yapması  çok güzel  şimdi  kendi işimi  yapıyorum Muğla Marmarisde  bi yazılım  firmam var Marinalar Vb Özel Kuruluşlara  yaptığım  Programların  Desteğinii Veriyorum Ekstradan Web Tasarım Felan  Gül Gibi   geçinip Gidiyorum 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de kucukken pilot olmayi dusunurdum. Ne kadar masum gunlerdi... Bence bosver programlama dillerini, oys mi oss mi ne zikkimsa ona calis.

hoca haklı ...  programlama dili öğrenmen seni mühendis yapmaz . lys ye çalış.  üni. kazan ondan sonra araştır hangi dili öğrenecksen öğren

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    merhaba dünya yazdıysan doru yoldasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

15 yaşındayım, c# ile ilgileniyorum , sağlam bir keyloggerım yarıda kalmış bir ratım(sıkıldığım için bıraktım), irili ufaklı bir çok projem var, kısacası orta düzey uygulamalar geliştirebiliyorum, algoritmamda iyidr, bende senn gibi meraklıyım bilgisaayara, herneyse

şimid bu sektörde diplomasız işe girilmiyor mu? benide hedefim mühendislik ama , bana göre üniversitenin o kadar bir önemi olmaması lazım, sonuçta bilgiye göre işe almıyorlar mı?, ben derslerime pek önem vermiyorum, kıyıtıktan bi üniversitede okurum çakma da olsa bi diploma alırım, sonra kendimi yazılıma veririm diyorum?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yaşın müsait. başkalarının heves kırıcı yada aşırı gaz yorumlarını ciddiye almadığın sürece başarılı olabilirsin. tabi ciddi şekilde emek vermen gerekir.senin yaşlardaki birine "çok çalışman lazım" nasihatı vermek pek hayırlı değil.o yüzden şöyle bir ekleme yapıcam. çok çalışacaksın; ama severek çalışacaksın.vakitin, verdiğin emeğin miktarını anlamayacaksı bile.  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

her meslek icin gecerlidir  ornekte goruldugu gibi bebenin biri cikar   3 5 yıl oyun oynamistir sadece pc de sonra interneti kesfetmistir hack falan sonra oo bilg. muh. benim kadar bilmez demeye baslar bırakin bunlari. he o adam mal ondan muhendislik unvanini aldi. Hadi abicim gidin kumda oynayin. Gecti o devirler eskiden di 3 5 tane bilgisayar olurdu koca mahallede tmm dersin bunun meraki. simdi cocuklar oylemi bilgisayara meragi olmayan cocukmu var. bu tiplerdende cok var ayrica bu tur cumleleri kullanan insanlarin %90 u kendi eziklerini kapatmak icin girer boyle dialoglara. kısacası hoş degil

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

bu arada "çok geç kaldın olm" diyen arkadaşlar;

ben kocaeli anadolu lisesinde okuyorum ve her sne eski mezunlar gelir bir bilgisayar mühendisi var serdar semen diye, bu adam üniye kadar inek gibi çalışmış boğaziçi tutturmuş ordan sonra başlamış programlamaya şu anda yapıkredide o pos cihazlarınn sunucularınn vs yazılımlarını kodlyana gurbun başı,(boru değil yani) sizce bu adam çok mu geç kalmış?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

yorumlarınız için nekadar teşekkür etsem azdır , burda gelip tecrübelerinizi bilgilerinizi paylaşıyosunuz ve bu benim belki geleceğimi etkiliycek .. hepinize teşekkür ediyorum tekrardan , en mantıklısı derslere yüklenmek , kendimi sıkmadan zevkle ders çalışmak , üniyi kazanınca zamanım olucaktır kendimi geliştirmek için.. saygılar.

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

hocam en iyi bilgisayar muhendisi olmak istiyosan iyi bi okul ve ordada cok iyi bi ortalama ile cikman lazim ayrıca okudugun okul %100 ingilizce olması cok yararına

otur sımdı fizik kimya mat calis lys midir nedir ona gir

uniye gecince en iyi okul bile olsa herkes bi yonden sıkıntılı kimi kimya diye kimi fizik hepsi tam olsun

sonra baslarsın adam akıllı programlamaya iyi de bi ortalama yuksek lisansa cıkarsın stanford mit caltech falan sonrasında google mi istersin ibm mi ne istiyosan basvur olmadı kendi isini kur

ayrıca bi noktada yanlıssın bilgisayar muhendisi sadece kod yazan kisi degildir bunun farkına var olmassa da unide rahatca farkedersin :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

her meslek icin gecerlidir  ornekte goruldugu gibi bebenin biri cikar   3 5 yıl oyun oynamistir sadece pc de sonra interneti kesfetmistir hack falan sonra oo bilg. muh. benim kadar bilmez demeye baslar bırakin bunlari. he o adam mal ondan muhendislik unvanini aldi. Hadi abicim gidin kumda oynayin. Gecti o devirler eskiden di 3 5 tane bilgisayar olurdu koca mahallede tmm dersin bunun meraki. simdi cocuklar oylemi bilgisayara meragi olmayan cocukmu var. bu tiplerdende cok var ayrica bu tur cumleleri kullanan insanlarin %90 u kendi eziklerini kapatmak icin girer boyle dialoglara. kısacası hoş degil

sözlerine dikkat edersen sevinrm 

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
Toplam Hit: 8437 Toplam Mesaj: 70