folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Mühendisi Olmayı Düşünüyorum

Bilgisayar Mühendisi Olmayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    peki bul hatta msn adresinide paylas sıkıntısı neymis neden okumuyomus ben bi sorayim. Anlatmak istedigim acik ve net yeterlilikleri belli yontemlerle ispat olmus ve bunun neticesin belli akdemik sıfatlar almis kisilerden bahsediyoruz. Bilgisayarci degil bilgisayar muh. , elektrikci degil eletrik gibi muh gibi anlams olmaniz gerekli.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yarını görmeden gelecek hakkında konusmak anlamsız hocam bana göre..

ama hedefin buysa,hayırlısı..

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kim düşünmüyorki?

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

benimde en büyük hayalimdi.ama şimdi kimya okuyorum.gelene gidene format atıyorum.bütün hevesimi alıyor.pişman değilim : P

senin bilgisayar sevdan hobi bence.tutku manasında

ayrıca şeyhimizin kendi hakkında yazdığı yazı gibi yazmışın aynı

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

okunarak elde edilebilecek bi meslek istiyorsan, şimdi pc yi mc yi sktr et adam akıllı çalış sınavına...

bilgisayar mühendisliğine giden adamların çoğu bi poh bilmio, ben ondan daha ii biliyom diye düşünebilirsin gayet normal.

önce kazan, sonra fülüt mü çalıyon akordiyon mu farketmez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Şu anda ufakda olsa bir bilişim firmasında yazılım yapıyorum. Lise mezuyum haspel kader Bilgisayar Prog. bölümü kazandım girdim şu anda onuda okuyorum uzaktan. Sana tek diyeceğim Mühendis olmadan bi zkim olmuyor. Her ne kadar harikalar yaratsan çalışkan olsanda hayattaki en kolay şey programlama dili öğrenmek. Sadece internetteki güncel haberleri takip et neler oluyor neler bitiyor diye bilişim, yazılım, teknolojiyi takip et olaylara fransız olma dersini çalış ki sen anadolu lisesinde okuyorsan boş çocuk değilsin. Sonra gir bi bilgisayar mühendisliği bölümüne 2 yılda en az 1 yazılım dilinde uzmanlaşırsın sonrada özel sektör seni her dilde uzman yapar zaten. 1 diplama herşeye bedeldir. Benimle aynı işi yapan adam benden 2 kat fazla para alıyor, sıfatı var "Bilgisayar Mühendisi"...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:
    -----------------------------

her meslek icin gecerlidir  ornekte goruldugu gibi bebenin biri cikar   3 5 yıl oyun oynamistir sadece pc de sonra interneti kesfetmistir hack falan sonra oo bilg. muh. benim kadar bilmez demeye baslar bırakin bunlari. he o adam mal ondan muhendislik unvanini aldi. Hadi abicim gidin kumda oynayin. Gecti o devirler eskiden di 3 5 tane bilgisayar olurdu koca mahallede tmm dersin bunun meraki. simdi cocuklar oylemi bilgisayara meragi olmayan cocukmu var. bu tiplerdende cok var ayrica bu tur cumleleri kullanan insanlarin %90 u kendi eziklerini kapatmak icin girer boyle dialoglara. kısacası hoş degil

bebe dedin haklısın yaşım 16 bunları konuşmak için belki çok erken , belki fazla gazladılar bunada hak veriyorum , çok şey bildiğimi sanıyorum ama bildiklerim dediğin gibi hiçbişey bilmiyorum aslında , ama ben bu yaşta hedefimi seçmişim sadece şimdiden yazılım öğrenmeye başlıyayımmı yoksa derslerimemi konsantre olayım diye sordum, gelip burda hakaret edip , bu cümleleri kullanan insanlar eziklerini kapatmak için böyle diyaloglara girer diyip hoş olmadığını soyledin.. ben sadece hedefimi belirlediğimi ve bilgisayar mühendisi olan abilerime , bilgisayar mühendisliği düşünen kardeşlerime yol gösterirsiniz diye açtım bu konuyu , ne ezikliğimi kapatmak için nede başka bişey için yazdım.. yorum yazanlara teşekkürlerimi iletiyorum , derslerime konsantre oldum , bilg mühendisi olmadan yazılım bilsende fazla fayda etmiyo dedğnz gibi .. teşekkürler herşey için.

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

derslerine konstanre ol. Üniversitenin mühendislik bölümünü kazanınca 4+1 yıl boyunca programlama kasarsın merak etme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ya bi git hocam ya.ben html'i o pcnet gibi dergilern verdikleri cd'lerden öğrendim.html sayfaları şeklinde hazırlanıyordu.sonra aştım kendimi yinede böyle bi göt kalkması yaşamadım.ki bunu 7.sınıfa doğru yaptım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

ya bi git hocam ya.ben html'i o pcnet gibi dergilern verdikleri cd'lerden öğrendim.html sayfaları şeklinde hazırlanıyordu.sonra aştım kendimi yinede böyle bi göt kalkması yaşamadım.ki bunu 7.sınıfa doğru yaptım.

alkış sana

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
Toplam Hit: 8435 Toplam Mesaj: 70