Bilgisayar Mühendisi Olmayı Düşünüyorum
-
peki bul hatta msn adresinide paylas sıkıntısı neymis neden okumuyomus ben bi sorayim. Anlatmak istedigim acik ve net yeterlilikleri belli yontemlerle ispat olmus ve bunun neticesin belli akdemik sıfatlar almis kisilerden bahsediyoruz. Bilgisayarci degil bilgisayar muh. , elektrikci degil eletrik gibi muh gibi anlams olmaniz gerekli.
-
yarını görmeden gelecek hakkında konusmak anlamsız hocam bana göre..
ama hedefin buysa,hayırlısı..
-
Kim düşünmüyorki?
-
benimde en büyük hayalimdi.ama şimdi kimya okuyorum.gelene gidene format atıyorum.bütün hevesimi alıyor.pişman değilim : P
senin bilgisayar sevdan hobi bence.tutku manasında
ayrıca şeyhimizin kendi hakkında yazdığı yazı gibi yazmışın aynı
-
okunarak elde edilebilecek bi meslek istiyorsan, şimdi pc yi mc yi sktr et adam akıllı çalış sınavına...
bilgisayar mühendisliğine giden adamların çoğu bi poh bilmio, ben ondan daha ii biliyom diye düşünebilirsin gayet normal.
önce kazan, sonra fülüt mü çalıyon akordiyon mu farketmez
-
Şu anda ufakda olsa bir bilişim firmasında yazılım yapıyorum. Lise mezuyum haspel kader Bilgisayar Prog. bölümü kazandım girdim şu anda onuda okuyorum uzaktan. Sana tek diyeceğim Mühendis olmadan bi zkim olmuyor. Her ne kadar harikalar yaratsan çalışkan olsanda hayattaki en kolay şey programlama dili öğrenmek. Sadece internetteki güncel haberleri takip et neler oluyor neler bitiyor diye bilişim, yazılım, teknolojiyi takip et olaylara fransız olma dersini çalış ki sen anadolu lisesinde okuyorsan boş çocuk değilsin. Sonra gir bi bilgisayar mühendisliği bölümüne 2 yılda en az 1 yazılım dilinde uzmanlaşırsın sonrada özel sektör seni her dilde uzman yapar zaten. 1 diplama herşeye bedeldir. Benimle aynı işi yapan adam benden 2 kat fazla para alıyor, sıfatı var "Bilgisayar Mühendisi"...
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------
her meslek icin gecerlidir ornekte goruldugu gibi bebenin biri cikar 3 5 yıl oyun oynamistir sadece pc de sonra interneti kesfetmistir hack falan sonra oo bilg. muh. benim kadar bilmez demeye baslar bırakin bunlari. he o adam mal ondan muhendislik unvanini aldi. Hadi abicim gidin kumda oynayin. Gecti o devirler eskiden di 3 5 tane bilgisayar olurdu koca mahallede tmm dersin bunun meraki. simdi cocuklar oylemi bilgisayara meragi olmayan cocukmu var. bu tiplerdende cok var ayrica bu tur cumleleri kullanan insanlarin %90 u kendi eziklerini kapatmak icin girer boyle dialoglara. kısacası hoş degil
-----------------------------bebe dedin haklısın yaşım 16 bunları konuşmak için belki çok erken , belki fazla gazladılar bunada hak veriyorum , çok şey bildiğimi sanıyorum ama bildiklerim dediğin gibi hiçbişey bilmiyorum aslında , ama ben bu yaşta hedefimi seçmişim sadece şimdiden yazılım öğrenmeye başlıyayımmı yoksa derslerimemi konsantre olayım diye sordum, gelip burda hakaret edip , bu cümleleri kullanan insanlar eziklerini kapatmak için böyle diyaloglara girer diyip hoş olmadığını soyledin.. ben sadece hedefimi belirlediğimi ve bilgisayar mühendisi olan abilerime , bilgisayar mühendisliği düşünen kardeşlerime yol gösterirsiniz diye açtım bu konuyu , ne ezikliğimi kapatmak için nede başka bişey için yazdım.. yorum yazanlara teşekkürlerimi iletiyorum , derslerime konsantre oldum , bilg mühendisi olmadan yazılım bilsende fazla fayda etmiyo dedğnz gibi .. teşekkürler herşey için.
-
derslerine konstanre ol. Üniversitenin mühendislik bölümünü kazanınca 4+1 yıl boyunca programlama kasarsın merak etme
-
ya bi git hocam ya.ben html'i o pcnet gibi dergilern verdikleri cd'lerden öğrendim.html sayfaları şeklinde hazırlanıyordu.sonra aştım kendimi yinede böyle bi göt kalkması yaşamadım.ki bunu 7.sınıfa doğru yaptım.
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ya bi git hocam ya.ben html'i o pcnet gibi dergilern verdikleri cd'lerden öğrendim.html sayfaları şeklinde hazırlanıyordu.sonra aştım kendimi yinede böyle bi göt kalkması yaşamadım.ki bunu 7.sınıfa doğru yaptım.
-----------------------------alkış sana