folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

konu amacından bir hayli saptı, bilim-din tartışmasına döndü.. kendinize gelin..

yakında siyasete kadar çekeceksiniz a.q

faşizm'e TAKAN arkadaşa gelince... 

sana şunu sorayım cevabı kendin bul:

E=mC^2 formülünün sahibi, yani Einstein, atom bombasının babası olarak bilinir..

Lakin ki Einstein mı demiştir gidin bomba yapın diye? O sadece atom'un parçalanabildiğini ispat etmiştir..

Bilim'i kötü yönde kullanan insanları , bilim adamlarıyla özdeşleştiremezsiN!

Adam klonlamayı buldu, bende insan klonladım, klonlamayı bulan adam suçlu banane demek gibi birşey bu... 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Konunun aq oonmuş.   Ewrime örnek wer diyen arkadaşlar buyursunlar okusunlar. Balinalara örnek....

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=2&soru_id=352

Daha araştırma yanlısı canlılar olabilirseniz daha fazlasını bulabilirsiniz. Şimdi bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum..

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Burdaki asıl mesele evrim teorisi gerçek midir değil midir? darwin dinsiz midir? değil. Ortada bir teori var. Bilim ve Teknik gibi Türkiyede bilim konusunda öncülük yapan bi yayın şimdiye kadar herhangi bi şekilde sansürlenmemiştir. Sansürlenmemelidir de. 

Burdaki mesele sansürdür. 

Sansürleyin amına koyim sansürleyin bilim ve tekniğe kadar geldiniz ya helal olsun size.

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Ben medyada konu üzerinde fazla durulmaz diye tahmin ediyordum ama gelen tepkiler iyiydi. Gerçi ben daha ilkokuldayken falan evrim hakkında tartışmalar yapılmış bir dönem tartışma programlarında ama beklediğimden çoktu tepkiler.

İstifa ettirseler şu adamı çok güzel olacak, olay çözülmeyecek belki ama çok güzel olacak...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:
    -----------------------------

:)

haklısın abi TAKTIM ben 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

diyorsunuzki olay sansür sapıyor yolundan konu vs vsvs

evrim teorisi nediR ? inye sansürlenmiştir düşünün dini kesim olmasaydı din olmasaydı sansürlenirmiydi acaba? 

sansürlenmesinin tek sebebi bazılarının bunu hazmedememesi ve kendi düşüncelerine en başta da dinlerine ters düşmesidir. 

adem ve havva nasıl yaptılarsa her cocukları ayrı renk boyut ve özellikte en baştada farklı renkli gözlerde ve farklı kan gruplarında doğdu bak dinci arkadaşlar bunu kendilerine kalkan olarak kullanabilirler çünki din her zaman olmayan cevaplar vermeyi sever ve kendisini bu sayede geliştirir büyütür insan toplar 

hiç bir dini inanışı inancı yüksek kişi bilim adamı hadi olsa bir seviyeden sonra ilerisini göremez görmek istemez.. 

son bir şey söylemek istiyorum bu inançlı arkadaşlar kanıt fln aramasınlar bana şunu kanıtla niye varsın vs vs vs , , kendileri bu cvplara çok taktıkları ve din onlar 

bazı cvplar verdiği için onu seçtiler bilsinler bizim ölümden ve ilahi şeylerden zerra kadar korkumuz veya teraddütümüz yoktur.

dine ters düşen bir şeyin sansürlenmesini tartışmadan çözemessiniz.. vede neyi tartışıcaz?  fikir inanç çatışmasının resmi belgesi budur işte.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leprosy
    Leprosy's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    Konunun aq oonmuş.   Ewrime örnek wer diyen arkadaşlar buyursunlar okusunlar. Balinalara örnek....

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/merak_ettikleriniz/index.php?kategori_id=2&soru_id=352

Daha araştırma yanlısı canlılar olabilirseniz daha fazlasını bulabilirsiniz. Şimdi bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum..

biltek.tubitak.gov.tr.... link konuya tam oturmuş

The child is grown, The dream is gone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Leprosy bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:

biltek.tubitak.gov.tr.... link konuya tam oturmuş

tubitak kafayı yemiş eski başkan 15yılda kurduğumuz düzeni yıkmaları 15ay sürmedi siyasetin altında kaldılar demişti doğru hepsi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Kanal D'de Genç Bakış başlayacak şimdi. Seçimler için aday tanıtımları var ama daha çok bu sansür olayından konuşulacak sanırım. Konuya ilgililer kaçırmasın derim...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    rektaltuse bunu yazdı:
    AntiGerilla bunu yazdı:

Yöneticileri son derece haklı buluyorum. Darwin insanların maymundan geldiğini iddaa etmiş fakat hiç bir zaman kanıtlayamamış bir dinguktur. neymiş 200. yılını tüm dünya kutluyomus. İçinde biras Allah inancı olan Ve onun yaradan olduğuna inanan biri Darwin malına tahammul wedemez. Teorisinin bilimle hiç bir ilgisi yoktur.sacmalıktır...

Yöneticiler iyi yapmış... (bana akp ci diyenler olabilir hayır akp den nefret ederim)

iki tane beyin hücreni böyle dingukça şeylerle meşgul etme, ayakkabını bağlamayı öğren, dişlerini fırçalamayı ya da, hatta git bak hele kapının önüne kapı yerinde duruyor mu diye...

adam gibi konus, burda herkes kendi fikrini söylemekte özgür site kurallarını okursan öğrenirsin. Karsı taraf seninle aynı düşünceyi paylaşmıyo diye hakaret edemezsin.Senin gibi tartışma ortamı nasıl olur tartışma nedir bilmeyen beyin özürlü yaratıklar yüzünden bu sitedeki tartışmalar hep kavgayla bitmiştir.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 17588 Toplam Mesaj: 127