Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
İlmi Araştırma Dergisi Harun Yahya ve Fetullah Gülen'in kaynaklarını kullanan ve bu zatlar tarafından da desteklenen bir dergidir. Neye hizmet ettiği bellidir.
Darwin olmasaydı siz hala endülüjans kağıtlarıyla ya da cennet tapularıyla uyutulacaktınız. Şu an bilimadamları evrim teorisini geliştirmekle ve Darwinin söylediklerine birşeyler katmaya uğraşken, motorcu adnan ve saz arkadaşları da 3-5 sayfayı geçmeyecek duygusal antitez(!) lerle karşı çıkmaya çalışıyorlar.
Ayrıca AntiGerilla; avatarındaki Niçe fotoğrafıyla pek inandırıcı durmuyorsun. Ne de olsa Niçe Tanrının öldüğünü savunuyor ?
-----------------------------adamlara bak endülüjans kağıdı satan, günah çıkartan papazların elinden darwin kurtardı sanıyolar. bizim yaşadığımız topraklarda hiç bi zaman ne endülüjans kağıdı satıldı ne de günah çıkartma olayları döndü. çünkü burda her zaman din hoşgörüsü vardı ve papazların halkı uyutmasına izin verilmezdi.
-
ben de kendi coğrafyamız için cennet tapusu dedim zaten dikkatli okursan gürürsün hocam.
"endülüjans kağıtlarıyla ya da cennet tapularıyla uyutulacaktınız"
edit: satanı da söyleyeyim Cübbeli ahmet Hoca Efendi.. lazım olur belki (:
-
hocam bana kaynak göster cübbeli ahmet hocanın öyle kağıtlar sattığına ben de inanayım. öyle bişeyi dayandırmadan konuşmayalım. bi faydası olmaz kimseye.
-
hocam vaaz videoları dolanıyor nette gözüme çarparsa koyarım.
-
-
5 N Bir K Programında Bilim teknik Dergisi için bir kapak hazırlamışlardı Geçenki Programda Gördüm. Derginin yeni adı İLim İrfan OLarak degişmişti. Yapımcıların Espiri olsun diye yaptıgı kapak yakında gerçek olursa şaşmamak lazım :)