Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!
-
Yaklaşık 5 senedir takip ediyodum bilim ve tekniği(daha öncesi de bilim çocuk...). yazık oldu. akp eline geçirdiği herşeyi s.kip bırakıyo.
daha da bilim ve teknik almam. ntv bilim alıcam. raşit gürdilek te ordaymış.
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Hayvanyasar yaklaşık 2 sene evvel darwinle ilgili bi konu acılmıştı bu sitede büyük bi tartışma olmustu. ordada darwinin bilim için ne yaptığı teorisinin gecerli olup olmadığını tartışmıştık. darwin taraftarları sonunda kaçmıştı. bu konuda ona dönmesin.
Ama modern biyoloji diye bizi maymun yapanlar utansın. Allah insanı bugünki hali ile yaratmamıştır tamam ama akılsızda yaratmamıştır. Darwin insanlar maymundan geliyor diye bişe sölememiştir ama savunduğu görüş arkasında durduğu şeyler onu gösteriyor. Tüm dünya bunu biliyor. Darwin teorisi çöktü beyler. darwin bitti artık. HARUN YAHYA okumuyorum ama söyledikleride yalan değil. yalan olduğunu ıspatla ıspatlayabilirsin. Darwin teorisi çürümüştür. Sen dediğim konuyu bi bul forumdan bi bak.
-----------------------------
darwin taraftarları kaçmamıştı, fazla saçmalığa katlanamamışlardı sadece :DHayır darwin'in ne çalışmaları ne de söyledikleri "insan maymundan gelmiştir" şeklinde anlaşılamaz. Darwin'in teorisi çöktüğü için hala üniversitelerde okutuluyor değil mi? Onun çiin hala evrimsel biyoloji ve evrimsel psikolojide ilerlemeler kaydediliyor. Teorisi çöktüğü için 2009 dünya darwin yılı ilan edildi değil mi? teorisi çöktü diye üzülmesin, kemikleri sızlamasın adamın diye yaptılar bunu değil mi? :D
Harun yahya o kitapları kendisi yazmıyor. Amerikan evrim karşıtlarının yazılarını yandaşı üniversiteli gençlere çevirtip bastırıyopr. Bir röportajında bile bilimsel bir şeyler konuşamatyan bir adam bu... Richard Dawkin sitesinde harun yahya'nın kitabındaki saçmalıklardan 1-2 tanesini yazınca neden siteye dava açtı harun yahya? yusufladı çünkü boyası ortaya çıkacak diye :D
Evrim teorisi'nin çöktüğüne nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum. Bu bir kendini kandırma mıdır nedir ya :D Harun Yahya dedi diye mi çöktü evrim teorisi:D
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Yöneticileri son derece haklı buluyorum. Darwin insanların maymundan geldiğini iddaa etmiş fakat hiç bir zaman kanıtlayamamış bir dinguktur. neymiş 200. yılını tüm dünya kutluyomus. İçinde biras Allah inancı olan Ve onun yaradan olduğuna inanan biri Darwin malına tahammul wedemez. Teorisinin bilimle hiç bir ilgisi yoktur.sacmalıktır...
Yöneticiler iyi yapmış... (bana akp ci diyenler olabilir hayır akp den nefret ederim)
-----------------------------hayvan arkadaşımızın dediği gibi(espiri yapıorum :D:D) hiçbir zaman darwin insan maymundan geliyor diye bir iddaa ortaya atmamıştır.Aksine Doğal seleksiyonla ilgili savları kabul görmüştür,neyse konu o değildir.şimdi hocam sana sormak istiyorum sende kendine göre haklısın tabi diyosun ki Allah bizi topraktan yaratmıştır bu yüzden de bu konu ile ilgilenen ve aksini düşünen,araştırma yapan adam dinguk(o da neyse :D)tur.Peki sana soruyorum gene Allah katında kesin olan bir şey var o da her canlının bir gün ölümü tadacağı.o zaman bu kök hücre çalışması yapan tüm prof.lar dinguk çünkü kök hücre oluşturabilme teknolojisinin varacağı nokta bu ilerde.İnsanlar ihtiyaç duyduğu organı istediği gibi ürettirebilecek ve kullanabilecek.Bilim ve Teknik Kök hücrelerle ilgili kapak hazırladığında sen gene bu tepkiyi mi verdin yoksa haberin bile olmadı mı?.Bu olayda kasıt vardır.ben hatırlıyorum öss 'ye hazırlanırken güven(me)der yayınlarının küçük el kitapçıkları vardı hala hazırlananlar bilir.orda bile biyoloji kitabında evrim konusunu anlatırken bile böle birşey tabiki yok aman efendim bunlar saçmalık gibi ifadeler vardı cok iyi hatırlıyorum.bilim özgür olmalıdır herzaman.iyonyalıların ilk çağlarda neden diğer tüm medeniyetlerden ileri konumda olduğunu hepimiz biliyoruzdur.saygılar....
-
Leprosy bunu yazdı:
-----------------------------Yaklaşık 5 senedir takip ediyodum bilim ve tekniği(daha öncesi de bilim çocuk...). yazık oldu. akp eline geçirdiği herşeyi s.kip bırakıyo.
daha da bilim ve teknik almam. ntv bilim alıcam. raşit gürdilek te ordaymış.
Bilim ve Ütopya ile Bilim Ve Gelecek dergilerini öneririm. gerçi biraz pahalı ve içlerinde siyaset de var ama en özgür bilim dergileri bunlar...Edit: siyaset dediysem de taraflı bir siyaset değil yani. Yöneticileri işçi partisinden miydi neydi. Nasyonal sosyalistler biraz...
-
Kardesim şuan çıkmak zorundayım net cafedeyim. Seninle musait bi zamanda seviyeli bi şekilde tartışırız. kactı felan demeyin gercekten çıkmak zorundayım. Herkese iyi aksamlar...
-
kodumun çocukları..
-
DreamNatreX bunu yazdı:
kodumun çocukları..
Hah işte bu! Benim de tepkim özetle bu ama "çömez" olduğumdan biraz softcore takılıyorum şu sıralar :D -
Yazık!Bilim Teknik Dergisinde Olan Olaya Bak..Hele ki Tübitak ın boyle bişey yapması ayrı bi olay :S
-
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Kardesim şuan çıkmak zorundayım net cafedeyim. Seninle musait bi zamanda seviyeli bi şekilde tartışırız. kactı felan demeyin gercekten çıkmak zorundayım. Herkese iyi aksamlar...
Yok kaçtı demeyiz. zaten kaçacak bir şey yok çünkü bu sitede yıllardır defalarca evrim tartışması yapıldı, çoğunda ben de vardım ve bir tane de üye görmedim ki tartışmalar sonucunda fikri değişsin.Çok inatçı iki taraf da:D
-
Darwin bnm sunum konum.Mayısta almanca olarak sunucam.Kaynaklarla birlikte yazın ha:)ilazım oluyo.Ek olarak Darwin'i evrim teorisiyle değerlendirmemek lazım sadece.Darwin dönemi için çok büyük bir teori bu.Cesaret ister söylemek.