folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:
    -----------------------------
    zigana bunu yazdı:

benim teorim yok inancım gereği Allah yarattı diyorum. teori sahipleri sahip çıksınlar söylediğim gibi ispatlasınlar.

Allah ı kim yarattı soruna gelince ;Allah yaratılmadığı için Allah tır.Allah bizzat yaratıcıdır.Eğer Allah birisi tarafından yaratılmış olsa idi,Allah olmaz mahluk olur,yani başkası tarafından yaratılmış olurdu.benim teorim yok teori sahibi bir yahudidir. bunu yapamayan yahudiler şimdide isim değiştirerek islamic kitaplar yazmaya başladılar.milletin kafasını bulandırmak için.podyumlarda dolaşması gereken ise bu teoriyi ortaya atanlardır. Şimdilerde Muhammed eset adı altında bir yahudi dönmesi Kuran tefsiiri  adı altında israiloğullarını göklere çıkaran tefsiriyle (!)  ortalıkta dolaşmaktadır. yorum sizin tabi .

Allah yaratılmadan var oluyor da evren neden olamıyor ??? Bu soruyu yanıtlar mısın lütfen.

Senin düz mantıklılığın, sığlığın kendi inancına zıt herkese "yahudi" demenden belli zaten.

hoca sen ateistmisin :l

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:
    zigana bunu yazdı:

benim teorim yok inancım gereği Allah yarattı diyorum. teori sahipleri sahip çıksınlar söylediğim gibi ispatlasınlar.

Allah ı kim yarattı soruna gelince ;Allah yaratılmadığı için Allah tır.Allah bizzat yaratıcıdır.Eğer Allah birisi tarafından yaratılmış olsa idi,Allah olmaz mahluk olur,yani başkası tarafından yaratılmış olurdu.benim teorim yok teori sahibi bir yahudidir. bunu yapamayan yahudiler şimdide isim değiştirerek islamic kitaplar yazmaya başladılar.milletin kafasını bulandırmak için.podyumlarda dolaşması gereken ise bu teoriyi ortaya atanlardır. Şimdilerde Muhammed eset adı altında bir yahudi dönmesi Kuran tefsiiri  adı altında israiloğullarını göklere çıkaran tefsiriyle (!)  ortalıkta dolaşmaktadır. yorum sizin tabi .

Allah yaratılmadan var oluyor da evren neden olamıyor ??? Bu soruyu yanıtlar mısın lütfen.

Senin düz mantıklılığın, sığlığın kendi inancına zıt herkese "yahudi" demenden belli zaten.

olay sundan ibaret insan bilmediği şeylerin cvplarını ilahi şeylerde arar bilmeyen bilime yüzünü dönenler direk dine sarılır işte bu arkadaşda burdan gelme

cvpları bilinemeyen şeyleri ilahiye vuruyor 

bilim= gerçek kanıtlanmış tekrarlanabilir

din= olmayanşeylere inanmak

la boşuna mı ateist im burda felsefeci dedin bilim adamı dedin dindar olmaz ztn onlar yanlış şeyler  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    DreamNatreX bunu yazdı:
    HAYVANYASAR bunu yazdı:
    zigana bunu yazdı:

hoca sen ateistmisin :l

Ateist değilim çünkü kesin konuşamam. Agnostiğim ama iddiaya girecek olsam "tanrı yok" seçeneğine  oynarım :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

olay sundan ibaret insan bilmediği şeylerin cvplarını ilahi şeylerde arar bilmeyen bilime yüzünü dönenler direk dine sarılır işte bu arkadaşda burdan gelme

la boşuna mı ateist im burda felsefeci dedin bilim adamı dedin dindar olmaz ztn onlar yanlış şeyler  

ateist oldugunu soyleyen arkadasim, sen mademki allaha inanmiyorsun..hic kendine su sorulari sordunmu?sorduysanda kendine hangi cevabi buldun soelrmisin ?

-eger bu dunyayi ve bu mukemmel duzeni yaratan biri yoksa bu dunya uzerindeki sistemler nasil bu kadar mukemmel sekilde birbiriyle uyumlusekilde calisiyor..
    -senin bu dunya uzerindeki var olma sebebin nedir?, naden hayatina devam ediyorsun..?

-oldukten sonra neler olacagini dusunuyosun..?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

ateist oldugunu soyleyen arkadasim, sen mademki allaha inanmiyorsun..hic kendine su sorulari sordunmu?sorduysanda kendine hangi cevabi buldun soelrmisin ?

-eger bu dunyayi ve bu mukemmel duzeni yaratan biri yoksa bu dunya uzerindeki sistemler nasil bu kadar mukemmel sekilde birbiriyle uyumlusekilde calisiyor..
    -senin bu dunya uzerindeki var olma sebebin nedir?, naden hayatina devam ediyorsun..?

-oldukten sonra neler olacagini dusunuyosun..?

1. olay sundan ibaret arkadaşım evrende sayısız gezegen yıldız göktaşı vs vs vs var şimdi derler ya bazı şeylerin olma ihtimali katrilyonda birdir diye 

okadar şanstan biri biz olmuşuz bu duruma gelmişiz işte din buna açıklık getiriyor direk allah yarattı çünki cvp ı bilinmiyor. 

+ uyumlu çalışmasına gellelim 1.de dediğim gibi okadar şanstan biri biz olmuşuz ve suyumuz olmuş su=hayat

evrim teorisi (aslında teori yi kanıtlamak için etrafınıza bakmanız yeterlidir) her canlı bulunduğu ortama uyumsağlamaya çalşır ve uyum sağlar 

ne basit anlayabileceğin şekilde evrim

-aynı tür ama farklı adalarda farklı besinler ile beslenen kuşların bazılarının gagalarının kısa bazılarının tüyleri kısa bazılarının boyları kısa olması 

(adadaki koşullara zaman içinde uyum)

-farklı coğrafyada yaşayan toplumların değişiklik göstermesi (asyalıların sarı tenli ve çekik gözlü kısa boylu,avrikalıların uzun siyah tenli (koyu tenli) oluşu 

avrupalıların açık tenli uzun boylu oluşu , eskimo ların vicudunun soğuğa dayanabilmesi için daha yağlı ( kilo deil vicut yağ oranları bildin ayılar gibi fazla ) olması

daha bir sürü örneği var ama hiç kimse darwin gibi bilimsel olarak araştırmadığı ve birşeyler kanıtlamaya çalışmadığı için darwin de öldüğü için 

teorisi teoride kaldı ancak bilimsel açıdan kanıtlıdır etrafa bak yeter =) 

2. dünyaya var olma sebebim dünya üzerinde yada gezegenlerdeki bir kum tanesinin bir atomun olma sebebi ile hiç bir farkı yok 

sadece şuan oldumuz yerde olmamız şans eseridir senin ailenin seni o saniye deil başka bir saniye yapıyor olsaydı farklı kilolarda farklı boylarda olabilirdin en basitinden ,- neden hayata dewam ediyorum ? çünki yaşamak güzeldir elimize bir şans geçmiş mutlu olabiliyorsak aşık olabiliyorsak , sevebiliyorsak 

gittiği kadar en azından hayattan zevk alana kadar o zevk bitene kadar dewam etmeliyiz,

3. öldükten sonra ölüceğimi yani sonsuz bitiş  başka bir değim ile karanlık bir sayfa oldıuğunu düşün işte orda olacaksın düşünmek yok hareket etmek yok ölüyorsun işte başka açıklaması yok finish her şey bitiyor = )

bir not daha Ateizm hayat ile barış in inançlarından biridir çünki başkalarına ve kendimize iyilik yapmak için dini bir baskı söz konusu değildir herşey gönüldendir 

olayda burda biter zaten , iyilik düşün iyi lik bul iyilik yap kimseye zararın dokunmasın , haa bu arada nasıl daha iyi bir toplum olabiliriz bunları düşün 

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

1. olay sundan ibaret arkadaşım evrende sayısız gezegen yıldız göktaşı vs vs vs var şimdi derler ya bazı şeylerin olma ihtimali katrilyonda birdir diye 

okadar şanstan biri biz olmuşuz bu duruma gelmişiz işte din buna açıklık getiriyor direk allah yarattı çünki cvp ı bilinmiyor.

-peki ateizm bunu nasil acikliyor ?(allah yaratmadiysa bunlar nerden geldi?)atesitler bu konuda ne dusunuyor?

-en basitinden kendi vucudumuzdaki sistemleri ele alalim bi iskelet sistemi olsun bi hormonal sistem olsun derinlemesine dusundugumuz zaman bu sistemlerin mukkemel bi sekilde uyumlu oldugunu goruruz bunun tesadufen olusmasi nasil mumkun olabilir?

-canlilarin cevrekosullarina ayak uydurmalari icin hayatta kalma ve neslini saglikli olarak devam ettirme ic gudusu nerden geliyor ?canlilar bunu nasil bilebiliyor veya dusunebiliyor ?

------------------------------

2. dünyaya var olma sebebim dünya üzerinde yada gezegenlerdeki bir kum tanesinin bir atomun olma sebebi ile hiç bir farkı yok

-Dunya uzerinde var olan ve dusunebilen tek varlik olarak kendi var olma sebebini bir kum tanesiyle ayni mi goruyorsun gercekten?

------------------------------

3. öldükten sonra ölüceğimi yani sonsuz bitiş  başka bir değim ile karanlık bir sayfa oldıuğunu düşün işte orda olacaksın düşünmek yok hareket etmek yok ölüyorsun işte başka açıklaması yok finish her şey bitiyor = )

-bi ruhani bedene sahip olmadiginimi dusunuyorsun?

-oldukten sonra karanlik sayfada olcaz madem, dogmadan once neredeydik ?

-iste bu gonlumuzdeki iyilik yapmak iyilik bulmak ic gudusunun sebebi allahtir.. 

-------------------------------

Dipnot: Allahin varligi dunya uzerinde veya herhangi bi yerde var olan herhangi bi cisim olarak dusunulmemelidir.O gonlumuzdedir,aklimizdadir..Allah dedigimiz zaman aklimiza herhangi bisekil olusturulmaya calisilmamalidir.eger allahin varligini boyle anlamaya calisirsaniz en buyuk hataya dusmus olursunuz..isin icinden cikamassiniz.

-Bence sana islami yanlis anlatmislar,yada sen anlamak yada ogrenmek icin herhangi bi caba gosterdinmi ?

(birkac kendini bilmez yobaz geri zekalinin bilimi inkar ederek herseyi allah yaratti diyerek korukorune biseyler savunmasi degildir islam...Bilim ve ilim yolundan gidilmesini ister)

-fetullah gibi uyaniklarin milyonlarca gerizekaliya korukorune dayatmasi degildir islam ...

Dipnot2:

Ateizm hayat ile barış in inançlarından biridir çünki başkalarına ve kendimize iyilik yapmak için dini bir baskı söz konusu değildir herşey gönüldendir 

-Islamda asla baski yoktur..sadece gereklilikleri vardir.olmalidirda..

Dipnot3:

bu linkteki yazilarin bazi seyleri anlamaniza yardimci olacagini dusunuyorum

http://download.ahmedhulusi.org/download/flashpaper/muhammedneyiokudu.swf

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

olay daha fazla büyümesin en azndan benim açımdan

sorduğun soruların cevaplarının hepsi din de var niye?

çünki din hiç bir kanıta bakmadan yazılmış konmuş kurallandırılmış birşeydir senin amacın şu bana doğruyu göster kanıtla inanayım? ha senin dinin herşeyi sana kanıtladı da ona inanıyorsun

bilim zaman ile gelişir daha dünyadaki canlıların %70 i bilinmiyor bırakda zaman göstersin bize dünyaya nasıl gelmişiz

na bu arada doğmadan önce hangi cevizin içinde oldunu bilemiycem ama bir zamanlar vitamindin onu biliyorum =)

çok fazla üstüne giymiyceksin sana mantıklısı o geliyor olablir ama din de mantık yoktur mantık yok kabul edilir o ayrı mesela

ben normal düz insanım olmayan şeylere inanmam gerekmiyor  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

çünki din hiç bir kanıta bakmadan yazılmış konmuş kurallandırılmış birşeydir senin amacın şu bana doğruyu göster kanıtla inanayım? ha senin dinin herşeyi sana kanıtladı da ona inanıyorsun

bilim zaman ile gelişir daha dünyadaki canlıların %70 i bilinmiyor bırakda zaman göstersin bize dünyaya nasıl gelmişiz

na bu arada doğmadan önce hangi cevizin içinde oldunu bilemiycem ama bir zamanlar vitamindin onu biliyorum =)

çok fazla üstüne giymiyceksin sana mantıklısı o geliyor olablir ama din de mantık yoktur mantık yok kabul edilir o ayrı mesela

Sen islamin ve allahin ne oldugunu bilmiyorsun.. sadece sana anlatilmis bazi yanlislar var kafanda,bunlar yanlis ve mantiksiz oldugu icin inanmiyorsun(yanlissam sole)

hic kendin arastirmayi denedinmi ? anladigim kadariyla denememissin, cunku sana anlatilan yanlsilardan dolayi bunlar sadece sacmalik ve vakit harcamaya degmez..

benim sana diyecegim su verdigim linki bi oku, sana yanlis anlatilan ve senin daha onceden anlamadigin veya yanlis anladigin bircok seye cevap bulacaksin..

pm deki ve burdaki tavrindan anladigim kadariyla yobazlarin korukorune din anlayisindan sikilmissin fakat verdigim link bilimsel sekilde modern cagin insanlarinin anlayacagi sekilde kafandaki soru isaretlerine cevap veriyo ..(dedigin gibi hicbir kanita bakmadan felan filan degil yani bunlar senin kafandaki on yargilar)

onyargilarimizi yikmadan korukorune bir dusuncenin pesinde kosarsakta , yobazlardan farkimiz kalmaz die dusunuyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

Sen islamin ve allahin ne oldugunu bilmiyorsun.. sadece sana anlatilmis bazi yanlislar var kafanda,bunlar yanlis ve mantiksiz oldugu icin inanmiyorsun(yanlissam sole)

hic kendin arastirmayi denedinmi ? anladigim kadariyla denememissin, cunku sana anlatilan yanlsilardan dolayi bunlar sadece sacmalik ve vakit harcamaya degmez..

benim sana diyecegim su verdigim linki bi oku, sana yanlis anlatilan ve senin daha onceden anlamadigin veya yanlis anladigin bircok seye cevap bulacaksin..

pm deki ve burdaki tavrindan anladigim kadariyla yobazlarin korukorune din anlayisindan sikilmissin fakat verdigim link bilimsel sekilde modern cagin insanlarinin anlayacagi sekilde kafandaki soru isaretlerine cevap veriyo ..(dedigin gibi hicbir kanita bakmadan felan filan degil yani bunlar senin kafandaki on yargilar)

onyargilarimizi yikmadan korukorune bir dusuncenin pesinde kosarsakta , yobazlardan farkimiz kalmaz die dusunuyorum

din , tanrı  bunlar sonradan uydurulma şeyler bu kadar basit , bi gün anlamak istersin belki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

neden sonradan uydurulma seyler diyip kestirip atiyosun , neden sonradan farkina varilmis seyler degil ?

kolaya kacmak cozum degildir..

Toplam Hit: 17594 Toplam Mesaj: 127