folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    -----------------------------

neden sonradan uydurulma seyler diyip kestirip atiyosun , neden sonradan farkina varilmis seyler degil ?

kolaya kacmak cozum degildir..

hiç bir din gerçek değildir uydurmadır çünki hepsi yanlıştır %100 düzgün yada insanlığın yararına olan bir din yoktur

ha tanrı bizimle oyun oynamak savaştığımızı izlemek hıristiyan müslüman terörist vs vs şeyleri seviyorsa olabilir tabiki

şunu unutma ben dedim ya bir kumtanesinden şans eseri bir farkımız oldu bir karınca düşün o küçük senin deyiminle

beyinsiz akılsız (tek akıllı bizis ya ) canlı nın canı ile seninkinin bir farkı yok tek fark doğru yumurtalığa doğru zamanda varman o kadar.

eğer sen illa dünyaya gelişimizde bir sebep ve ölümden sonra ahirette yaşama inanmak istiyorsan seni tutan yok tabi o inançlar inançtır =) kimseyi bağlamaz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

hiç bir din gerçek değildir uydurmadır çünki hepsi yanlıştır %100 düzgün yada insanlığın yararına olan bir din yoktur

-yeryuzune gelmis butun dinleri arastirarakmi bunlari soyluyorsun yoksa hala onyargilarinin pesindenmi gidiyosun ?

insanlari dunya uzerinde savastirarak bundan zevk alan tanri diye bisey yoktur, Gokyuzunden insanlari izleyen tanri diye bisey yokzaten, bende sana bunu demeye calisiyorum

ben sana allahin nasil bisey oldugunu anlayabilmen icin bilimsel bilgilere dayanarak analtan bi kaynak sundum.

dogrulari ogrenme istegi ile okuyup ogrenmek ,anlamaya calismak senin elinde
    bildigin yanlislarla yoluna devam etmek senin elinde..

ben sana yolu gosterdim bundan sonrasi senin pasa keyfinin bilecegi is, kimseye zorla bisey dayatilamaz, insallah sende bi gun dogruyolu bulursun..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Konu amacından sapmaya başladı tek birşey söyleyip kaçacağım. alsancak şunu unutma ki sana göre doğru olan yol yanlış yolda olabilir. İnsanların dini inançlarını doğru ya da yanlış yol diyerek ayırmak en büyük saçmalıktır. (Satanist hariç, gerçi satanizm ile ilgili bir bilgim yok :))  ) Herneyse konu bilim dergisi adında çıkan bir derginin dini inançlar yüzünden kapak değiştirmesidir.

Ben dini açıdan bakarım diyen herhangi bir kişi istediği gibi baksın ama bilimin (insanlığın) gelişmesindeki en büyük etken şüpheciliktir bunu unutmayınız. 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

aklin yolu birdir be hocam.. yani sana gore dogru bana gore dogru die bisey olamaz

bilim dergisinin kapagini degistiren yobaz beyinler hakinda yorum yapmaya bile gerek yok..

bilimin ve ilmin yolundan gitmek lazim.. suphecilik kotu birsey degildir, Gereklidir,Ancak dogrulari bu sekilde bulabiliriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

aklin yolu birdir be hocam.. yani sana gore dogru bana gore dogru die bisey olamaz

bilim dergisinin kapagini degistiren yobaz beyinler hakinda yorum yapmaya bile gerek yok..

bilimin ve ilmin yolundan gitmek lazim.. suphecilik kotu birsey degildir, Gereklidir,Ancak dogrulari bu sekilde bulabiliriz

olm ikidir bana ters gidiyorsun :W

ilk önce msn gruptan aforoz ettin şimdi profilime yapılan son yorumdan bir parça çalıp buraya yazmışsın :W

kendine gel sancak, çocuk değilsin sen :W

:P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Postlara bak , "Allah'i kim yaratti o zaman" , "Maymundan geldigimizi soyluyor, Darwin" ...vene vidi vici.

Evrim teorisi hakkinda zerre bilimsel makale okumamislar , bakkal , kahveden , tarikat sohbetlerinden duyduklari , "ulan bizim atamizmaymunlarmis hahah" tarzi cahil muhabbetlerden edinilen bilgiyle tartisilmaz.Kimse evrim'e karsi cikiyorsun diye seni yargilamaz yargilayamaz.Ama bilmiyorsan susacaksin , arastiracaksin.Karsi cikacaksanda harun yahya gibi cakmalarin eserleriyle degil , bu ise daha bilimsel yaklasan antitezlerle geleceksin.Hicbir bilim adami harun yahya gibi birisinin eserini alip incelemez bile , bilim yapmak ayri birseydir...Dedigim gibi karsi cikilan birseye ki bu bilimsel bir konuysa , daha bilimsel tezlerle karsi cikilir.

Etme cahille muhabbet kusturursun , silme cam kirigiyla gotunu kestirirsin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

La kımse cevap vermedı bana. Ama olsun ben başka bi soru daha sorayım.

Faşizmın kökenı (esin kaynağı) darvinmidir 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:

La kımse cevap vermedı bana. Ama olsun ben başka bi soru daha sorayım.

Faşizmın kökenı (esin kaynağı) darvinmidir 

Cikletten mi çıktın hoca sen

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Niye. Cahilim gerizekalıyım. Ayrıca yobazım. Öğrenmek istiyorum soruyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

ateist oldugunu soyleyen arkadasim, sen mademki allaha inanmiyorsun..hic kendine su sorulari sordunmu?sorduysanda kendine hangi cevabi buldun soelrmisin ?

-eger bu dunyayi ve bu mukemmel duzeni yaratan biri yoksa bu dunya uzerindeki sistemler nasil bu kadar mukemmel sekilde birbiriyle uyumlusekilde calisiyor..
    -senin bu dunya uzerindeki var olma sebebin nedir?, naden hayatina devam ediyorsun..?

-oldukten sonra neler olacagini dusunuyosun..?

--------------------------------

bu soruya bende cvp vermek istiyorum , şöyle diyebiliriz;

öldükten sonra tekrar dünyada var olma ?

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 17587 Toplam Mesaj: 127