Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
decameron bunu yazdı:
-----------------------------sen diyorsunki eline vermişler Kuran diye ve ardından da harbiden sallamışsın.bir kere kimsenin inancıyla alay etme terbiyesi ne kanunda nede ahlakta yeri vardır. senin inancına kimse karışamaz istediğin gibi neye inanacaksan inanırsın. bu kendi sorununuz. sende başkalarının inanclarıyla alay etme.
darwin yaratıcıyı inkar eden bir yapısıyla iddia edilen ve adıda teori olan o şekilde kalan yapısıyla sadece tarih kitaplarında kalmaya mahkumdur. arada bir bizim ülkemizde bazıları tarafından hortlatılır :D
soru;
ben her şeyi Allah yarattı diyorum.darwine göre ise kendi kendine nasıl meydana geldiyse.. binlerce memeli, binlerce bitkinin ,çok demiyorum sadece bana kendi sececeğin 10 ar tanesini yada 5er tanesini açıklayıver yeter. bak ben hepsini Allah yarattı diyorum.:D
Bu zihniyete hayranım... Allahı kim yarattı sence peki canım kardeşim:) Hadi farzedelim senin dediğin gibi olsun. Allah bizi çamurdanmı yarattı?
Göktenmi indirdi? Ha bende diyorumki o zaman Darwinide Allah yarattı. Fakat seni kimse sallamıyor. Darwin ölmesine rağmen hala bilim dergilerine kapak oluyor.
Ha yok senin Darwinden daha iyi bi teorin warsa seni podyumlarda görmek isteriz:) -
HAYVANYASAR bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------darwin yaratıcıyı inkar eden bir yapısıyla iddia edilen ve adıda teori olan o şekilde kalan yapısıyla sadece tarih kitaplarında kalmaya mahkumdur. arada bir bizim ülkemizde bazıları tarafından hortlatılır :D
soru;
ben her şeyi Allah yarattı diyorum.darwine göre ise kendi kendine nasıl meydana geldiyse.. binlerce memeli, binlerce bitkinin ,çok demiyorum sadece bana kendi sececeğin 10 ar tanesini yada 5er tanesini açıklayıver yeter. bak ben hepsini Allah yarattı diyorum.:D
Evrim çürütüldüğü için biyolojinin en hızlı gelişen kolu evrimsel biyoloji ve psikolojinin en yeni kolu evrimsel psikoloji değil mi? Çürütülmüş bir teori olduğu için üniversitelerde adıyla dersler veriliyor değil mi? Bu yüzden en ünlü biyologlar hakkında kitaplar yazıyor, konferanslar veriyorlar değil mi?Sen bizden kanıt bekleyeceğine kendin git de evrimi bilimsel ve objektif kaynaklardan araştır. Öyle "avrupada bile kabul edilmiyor" deme, harun yahya'nın lafları bunlar zaten...
Avrupada ülkelerinde halkların ortalama %55'i evrime inanıyor. Sen çıkmış kabul edilmiyor diyorsun. Kabul etmeyenler dar kafalı dinciler sadece. Nerede zeki, bilimsel ve özgür düşünen biri var o evrimcidir avrupada...
Ayrıca kanıt yükü sizde şu an. Evrim en saygıdeğer bilim adamlarının gözünde artık yerçekimi kadar şüphe edilmez bir olgu. Kanıt yükü ise dinlerde. Doğaüstü hiçbir şeyin kanıtı yok henüz. siz onları kanıtlayın önce...
Avrupada çıkan popüler bilim dergilerinin 2009 şubat sayılarında Darwin ve evrim konusu kapaktadır ayrıca.
o bilim adamı denilenler ortalığa bu fikirleri atıp yahudilik mikrobuyla Allah inancını korktukları müslümanlardan yok etmektir. ayrıca ispat konusunda ise dediğimi tekrarlıyorum. çünkü temel taş dna yapısından başlarki buda burada sayfalar dolusu tartışmayla bitmez.ispat gereken konu ortaya atılan teoridir.adıda darwin teorisidir. asıl ispatı gereken adı teoriden öteye geçmeyen kavramdır. bakın tekrar diyorum.Ben her şeyi Allah yaratmıştır diyorum .beşer tane ispat edin yeter sonuna kadar yanınızdayım.
-
Ben cahilim ve hiçbişey bilmiyorum. Aynı zamanda aptalımda. Şu evrim teorisini anlatabilecek biri varmı. Kısa ve öz şekilde
-
bilimin b'sini bilmeyen arkadaşlar, tek taraflı bakmaya devam ediyor... yarası olan gocunsun...
darwin ne "insan maymundan gelmiştir" demiştir ne de "Allah yoktur, herşey kendi kendine üremiştir" demiştir..
sonuçta herşeye can veren Allah. Ona birşey dediğimiz yok. Darwin teorisi TÜRLERİN oluşumunu anlatır.. Kendisi bir adada kuş vb canlıları izleyerek bazı
faktörler sayesinde aynı canlıların farklı türlerinin, doğal bir süreç içerisinde oluşmasını açıklamıştır... Misal adanın her iki tarafında aynı kuşun farklı türleri var
bunun birden fazla sebebi olabilir, coğrafi konum, izolasyon, eş seçimi... gibi.. çoğaltılabilir...
Darwin'in eserinin adı ne? TÜRLERİN KÖKENİ! hiçbişi bilmeden atıp tutuosun. Sadece dine bağlı kalcam diye bazı şeyleri görmemezlikten gelemezsin..
Türlerin kökeninden ne anladıgını çok merak ediyorum yani. Sanki insanlığın veya evrenin kökeni kitabın ismi...
Adı üstünde len türlerin nası oluştugunu anlatıor işde.. akşam akşam töbe töbe...
-
Dinin söylediği var.. İnsanların anladığı var Sonra bu anladıklarını Allhın ağzından söyletmek var
Newton yerçekimi kanununu keşfedince niye dinsiz olmuyor ?
Sen de de ki "Kafir newton o elma yer çekimi yüzünden değil Allah istediği için düşer"
sonra o kafir ilim sahibi olduğu için balistik yasalarını keşfeder Sonra da böbrek yatağına kadar yerleştirir..
Dünya bir zamanlar düzdü biliyorsunuz
ve siyahlar ikinci sınıf ırk olarak yaratılmıştı...
-
Bu zihniyete hayranım... Allahı kim yarattı sence peki canım kardeşim:) Hadi farzedelim senin dediğin gibi olsun. Allah bizi çamurdanmı yarattı?
Göktenmi indirdi? Ha bende diyorumki o zaman Darwinide Allah yarattı. Fakat seni kimse sallamıyor. Darwin ölmesine rağmen hala bilim dergilerine kapak oluyor.
Ha yok senin Darwinden daha iyi bi teorin warsa seni podyumlarda görmek isteriz:)
benim teorim yok inancım gereği Allah yarattı diyorum. teori sahipleri sahip çıksınlar söylediğim gibi ispatlasınlar.Allah ı kim yarattı soruna gelince ;Allah yaratılmadığı için Allah tır.Allah bizzat yaratıcıdır.Eğer Allah birisi tarafından yaratılmış olsa idi,Allah olmaz mahluk olur,yani başkası tarafından yaratılmış olurdu.benim teorim yok teori sahibi bir yahudidir. bunu yapamayan yahudiler şimdide isim değiştirerek islamic kitaplar yazmaya başladılar.milletin kafasını bulandırmak için.podyumlarda dolaşması gereken ise bu teoriyi ortaya atanlardır. Şimdilerde Muhammed eset adı altında bir yahudi dönmesi Kuran tefsiiri adı altında israiloğullarını göklere çıkaran tefsiriyle (!) ortalıkta dolaşmaktadır. yorum sizin tabi .
-
Güzel kardeşim her şeyi allah yarattı deyip sağ kulağının üstüne yatan milletlerin hali ortada...
Gördüğün her şey bir ayettir
Allah bunları da okuyun der...
-
Zigana, dostum Teorinin kelime anlamına bakarsan ne demek istediğimi anlıcaksın umarım.
Ayrıca inançsal birşeyle bilimsel başka birşeyi kıyaslamak neden ? Top mu daha yuvarlak yoksa geceler mi sıkıcı gibi bi kıyaslama yapılabilir mi ?
İlk önce kıyaslanan şeylerin denk olması lazım. He inancınıza göre yanlıştır orası sizin bileceğiniz iş yoksa ' o teori çoktan çürütüldü, dünya g*tüyle gülüyor, yahudi uydurması vs.' gibi komik şeylerle anca kendinizi küçük düşürürsünüz.
Konuyla alakalı olarakta Tübitak bence türban modelleri tasarlasın ve magazin dergisi çıkarsın, insanlığa değilse bile bikaç insana daha yararlı olur diye düşünüyorum.
Dipnot: Hayır bi de '' Yahudi işidir '' denilmiyormu fıttırıcam. Yahudilik nedir ona da bi bakın. Tek tanrı inancına sahip insanlardan bahsediyoruz. Bunlar dinden soğutmaya çalışan ateistlerdir deseniz anlıcam, deistlerdir deseniz yine anlıcam olmadı satanist diyin gene anlam vereyim de ''Yahudi'' ne alaka onu çözemiyorum :S -
zigana bunu yazdı:
o bilim adamı denilenler ortalığa bu fikirleri atıp yahudilik mikrobuyla Allah inancını korktukları müslümanlardan yok etmektir. ayrıca ispat konusunda ise dediğimi tekrarlıyorum. çünkü temel taş dna yapısından başlarki buda burada sayfalar dolusu tartışmayla bitmez.ispat gereken konu ortaya atılan teoridir.adıda darwin teorisidir. asıl ispatı gereken adı teoriden öteye geçmeyen kavramdır. bakın tekrar diyorum.Ben her şeyi Allah yaratmıştır diyorum .beşer tane ispat edin yeter sonuna kadar yanınızdayım.
yahudi mi? genelde agnostik veya ateisttirler gerçi ama :DDediğim gibi o sana göre teoridir, bilim dünyasında artık kural kabul edilir. ispatı yapılmış ki bilim dünyası bunu kabul ediyor. Senin gibi "allah yaratmıştır nokta!" deseydi herkes sen şu an bu bilgisayar önünde oturup da internet denen şeyle teee başka şehirlerdeki, ülkelerdeki insanlarla iletişim kuramayacaktın.
Dar kafalısın zaten seninle tartışmaya gelmez...
-
zigana bunu yazdı:
benim teorim yok inancım gereği Allah yarattı diyorum. teori sahipleri sahip çıksınlar söylediğim gibi ispatlasınlar.Allah ı kim yarattı soruna gelince ;Allah yaratılmadığı için Allah tır.Allah bizzat yaratıcıdır.Eğer Allah birisi tarafından yaratılmış olsa idi,Allah olmaz mahluk olur,yani başkası tarafından yaratılmış olurdu.benim teorim yok teori sahibi bir yahudidir. bunu yapamayan yahudiler şimdide isim değiştirerek islamic kitaplar yazmaya başladılar.milletin kafasını bulandırmak için.podyumlarda dolaşması gereken ise bu teoriyi ortaya atanlardır. Şimdilerde Muhammed eset adı altında bir yahudi dönmesi Kuran tefsiiri adı altında israiloğullarını göklere çıkaran tefsiriyle (!) ortalıkta dolaşmaktadır. yorum sizin tabi .
Allah yaratılmadan var oluyor da evren neden olamıyor ??? Bu soruyu yanıtlar mısın lütfen.Senin düz mantıklılığın, sığlığın kendi inancına zıt herkese "yahudi" demenden belli zaten.