Bir Çok Günaha Maruz Kalıyoruz. Kendimizi Affettirmek İçin Ne Ve Neler Yapmalıyız?
-
ne bileyim bos bir zamanimda kafama takildi,hepimizin bilerek ve bilmeyerek yapmis oldugumuz günahlarimiz vardir
elbette,günahlarimizi yüce yaradana affettirebilmek icin sadece namaz ve dua yeterlimidir,sizce arkadaslar neler
yapmamiz lazim ve yapabiliriz
-
bilişim forumu burası..din forumu deil !
git bu konuyu bnce CW ye aç..
not : yanlış anlama sinirim sana deil..yok türban yok ateist falan baydı artık yeter yaw ..
-
Günâhların için ibadet etmemen lâzım en basitinden .
-
sadece namaz degıl tövbede etmemiz gerekir! haklısın yanı baya gunah işliyoruz:(
-
Tövbe et hayatına yenıden bir çizgi çiz Cenabı hak her ne yaparsanız yapın affederim tevbe ile diyor ama karşıma kul hakkı ile glmeyın .
-
Cevabı çok basit, tövbe etmeliyiz. Peygamber efendimiz (SAV) bile günde 70 yada 100 kere tövbe ederdi.
-
hocam günah işliyoruz kendimizi affettirmek için işliyorsak o günahı defalarca yapıyorsak sonu kötü :)
en basit örnek verim adamın evinin önüne tükürdüğümüzü farzedelim
evin sahibisi adam ahirette bizden hesap soracak niye tükürdün diye en ince ayrıntısına kadar
şimdi burda helallikmi istemek lazım yoksa kendimizi allah cc ne mi affettirmek lazım?
yani hocam sokakta yürüyüşümüz bile sakat
bi ayamız hep çukurda geziyoruz farkında değiliz :)
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------bilişim forumu burası..din forumu deil !
not : yanlış anlama sinirim sana deil..yok türban yok ateist falan baydı artık yeter yaw ..
-----------------------------
Bence buna tepki vermemen lazım
tamam turban falan bende kar$ıyım ama bunda adam merak etmi$ sormu$ olabilir bence sorun yok :)
~~~~~~
el_turko ;
bilmeyek yapdıkların gunah olmaz zaten.
sen ibadet et namaz kıl dediğin gibi dua et falan bir sevap bin gunahı siler
böyle bir$ey hatırlıyorum :)
edit : CaNNi'yede aynen katılıyorum. :) -
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------bilişim forumu burası..din forumu deil !
-----------------------------bilişim formu mu :D
yav arşivleri git gez hele neler neler var :D
-
1-günahtan korkuyorsan uzak durcaksın
2-ha günahı işledin öleyse tövbe etceksin
3-günahlarimizi yüce yaradana affettirebilmek icin sadece namaz ve dua yeterlimidir
bunu hangi kul bilebilir?1ölçüsmü varki sana yeterli olup olmadını söyliyelim?
-
ben bara gidip biraz içiyorum orda ahmet abiye anlatıyorum oda affedildin diyor. eve dönüyorum tekrar içiyorum