Bir Çok Günaha Maruz Kalıyoruz. Kendimizi Affettirmek İçin Ne Ve Neler Yapmalıyız?
-
töbe et.
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------bilişim forumu burası..din forumu deil !
git bu konuyu bnce CW ye aç..
not : yanlış anlama sinirim sana deil..yok türban yok ateist falan baydı artık yeter yaw ..
-----------------------------
amacim ikililik yaratmak falan degil,sadece yapabilmemiz gerekenleri ögrenmek ve paylasmak -
DEVSIRME bunu yazdı:
EmotioN bunu yazdı:
not : yanlış anlama sinirim sana deil..yok türban yok ateist falan baydı artık yeter yaw ..
-----------------------------bilişim formu mu :D
yav arşivleri git gez hele neler neler var :D
-----------------------------id muabbeti yapmak istemiom ama senden daha eski üyeym ve arşivlerde neler oldugunu iyi biliom ben..
işte bu yüzden boku çktı diorum.
nyse boşwer uzatmayalım s*ktir et gitsn.
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
ben bara gidip biraz içiyorum orda ahmet abiye anlatıyorum oda affedildin diyor. eve dönüyorum tekrar içiyorum
-----------------------------mantıken sen hristiyan, bar kilise, içki vaktiz suyu ve ahmet abi papaz oluyor :D
edit : peki öyle olsun ama iş eski üyelikle bitmiyor ;)
Tahribat.Com'ın herhangi bir kurum, kuruluş, örgüt ile bağlantısı bulunmaz, düşünce özgürlüğü bulunur, kurallar çerçevesinde kim ne isterse yazar.
Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.
Sitedeki üyeler rütbesine, accessine bakılmaksızın eşit muamele görürler.
+ gündem yasaklarında öyle birşey yok :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
EmotioN bunu yazdı:
gazı bitmiş ufaktan yazsana :) -
DEVSIRME bunu yazdı:
EmotioN bunu yazdı:
devsirme bilmiosan zıplama bence :)
bili$im forumu tabiiki burasi bende senden bayaa bi eskiyim :)
Ama tartı$malarada açık bi forum. -
cw işin bokunu cıkarıyor tamam ama sırf cw için burada din ile ilgili konular açılmayacakmıdır? zaten burada ayda belki 1 tane din ile ilgili konu açılıyor:)
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------tbt te ne zamandan beri adminlerin görevini user lar yapmaya basladi bildigim kadariyla forum kurallarina aykiri seyleri destek@tahribat.com a gönderiyoduk :)
-
tamam ya :D Yeterin artık :D
çocuğun üstüne gitmeyin artık oda anlamı$dır yanlı$ yapdıgını artık :) -
Soruyu soran arkadaş yanlış anlamasın. Yazdıklarımı yapıyorsa anlayabilir beni bağlamaz. İşle günahı sonra namaz kıl affettir. Adam afedersiniz camiden çıkıp kerhaneye gidiyor. Yalan, dolan her türlü pislik var namazdan oruçtan başka birşey yok. Allah'ın affedecekleri küçük şeylerdir. Öbür türlü diğer kullarınında hakkını yemiş oluyor. Bende bilirim adilik yaptıktan sonra namaz kılmayı. Hiç affedilmeyecekmişsiniz gibi yaşayın. İslam günah çıkartma dini değildir.