folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz

Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bazen roju izliyorum ne diyorlar diye. Bizim 150 terorist öldürdüğümüz söylendiğinde onlar 10-15 adam diyor. Bizim şehit sayımızıda çok çok ağır olarak söylüyorlar.

Tamam o şerefsizler yalan söylüyorda... Biz neden? Adamın söylediği doğru sürekli bi yerlerde sıkıştırıyoruz birilerini ve bazen 100-150 terorist öldürüyoruz ama cidden bu rakamları topladığımızda çok büyük rakamlar çıkıyor ona göre kürt kalmaması lazım dünyada.

Pkk li kalmamasi lazim demek istedin heralde?

west[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:

Arkadaşlar bazen roju izliyorum ne diyorlar diye. Bizim 150 terorist öldürdüğümüz söylendiğinde onlar 10-15 adam diyor. Bizim şehit sayımızıda çok çok ağır olarak söylüyorlar.

Tamam o şerefsizler yalan söylüyorda... Biz neden? Adamın söylediği doğru sürekli bi yerlerde sıkıştırıyoruz birilerini ve bazen 100-150 terorist öldürüyoruz ama cidden bu rakamları topladığımızda çok büyük rakamlar çıkıyor ona göre kürt kalmaması lazım dünyada.

aynı şey..

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Vatan haini, iktidar(lar) yalakası aşşağılık liboş. Senin leşin pkk leşinden daha yararlıdır bu vatana. Askerin sana koyduğu yasağı kaldırıp seni tv ye cıkaranların gotune koyim.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:

bla bla bla...

aynen öle dedi dili sürçtü eminim, kürt-türk muhabbetine getirmeyin hemen olayı, olayımız m.ali birand polemik çıkmasın...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    mehmet ali birand ın avrupa birliğine hizmet eden bir uşak olduğunu bilmeyen yok. tam bir kara lekedir kendisi. ilk önce pohpohluyorum sonra vuruyorum kafasına kafasına diye iş yapıyor. madem buyuk gazetecisin niye kamuoyunu güvenini daha çok bozuyorsun? beyinsizliğin büyüğünü kendisi yapıyor. bilmedenmi yapıyor sanki ? tabiki bilerek. g*t birand

arkadaşlar m.a.birand hakkında çok önyargılı düşünüyorsunuz..ben msnde konuştuğum kadarıyla az çok kendini tanıma fırsatı buldum ..hiçte öyle AB uşağı olduğu falan yok.başka g.tlerle karıştırmayın bu adamı lütfen

eger dogru diyosan şu adamın msni versene 2 dkda ben koniişiyim :))

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    "memedali birant; koyimda turat" diyorum, başka da bir şey demiyorum :\

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:

Arkadaşlar bazen roju izliyorum ne diyorlar diye. Bizim 150 terorist öldürdüğümüz söylendiğinde onlar 10-15 adam diyor. Bizim şehit sayımızıda çok çok ağır olarak söylüyorlar.

bu lafı arkadaşların çoğu anladı ama üşendiklerinden ve gereksiz gördüklerinden yazmadılar..anlayacağınız şöyle

bu haberlere göre o kadar çok pkklı öldürülmüş olmalı ki pkk bitmiş fazladan pkklı olmayan kürtlerde bitmiş olması gerekiyor demek istiyor arkadaş burda

mabirandın msnsini istemişsiniz ama vermem :D kendi olanaklarınızlada çok kolay ulaşabilirsiniz aslında zor bişey değil gazetecileRE ulaşmak  

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

kızmanın alemi yok kendilerinin yalancı olduğunu belirtmiş asker yalan söylüyo dememiş

lakin suda var bir askere karsı 5  10 15 terorist sürekli öldürüldü deniyor

ozaman bizim simdiye kadar 40 bin insanımız öldüyse şimdiye kadar  kaç pkklı öldürülmüştür acaba 1 milyon falanmı?

evet yalan haber cok yapılıyor buda gercek

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    Vatan haini, iktidar(lar) yalakası aşşağılık liboş. Senin leşin pkk leşinden daha yararlıdır bu vatana. Askerin sana koyduğu yasağı kaldırıp seni tv ye cıkaranların gotune koyim.

güzel yorum eline sağlık

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

s.ke takılmıcak bi adam sallayın gitsin

ne desen bo$ koy mali birandn g*tune co$ 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 12064 Toplam Mesaj: 78