Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Vatan haini, iktidar(lar) yalakası aşşağılık liboş. Senin leşin pkk leşinden daha yararlıdır bu vatana. Askerin sana koyduğu yasağı kaldırıp seni tv ye cıkaranların gotune koyim.
Aynen öle kardeş ;) -
Tüccar gazeteci değil mi lan bu yavşak :|
Siktirsin...
-
küfür et rahatla bölümüne dönmüş burası ya..
aslında bu foruma böyle bi bölüm lazım, nası sigara içenle içmeyen ayrı oluyo bazı yerlerde, bizede stres atmak için özel küfür bölümü olsa iyi olur
belki böylece diğer konularda insanlar gerekli gereksiz küfür etmez..
-
tsk her konuda basarısını kanıtlamıştır bi kere kimsenin o dallamaya inancanı sanmıyorum...
-
Adam daha konuşmaktan aciz 2 kelimeyi zor yanyana koyuyor çıkarıyorlar haber sunduruyorlar..Yazıklar olsun böyle basına medyaya
-
Bu adam masondur yani tehlikelidir :X
-
yalan adam doğru haber.
-
Omnuarliti bunu yazdı:
West bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bazen roju izliyorum ne diyorlar diye. Bizim 150 terorist öldürdüğümüz söylendiğinde onlar 10-15 adam diyor. Bizim şehit sayımızıda çok çok ağır olarak söylüyorlar.
Tamam o şerefsizler yalan söylüyorda... Biz neden? Adamın söylediği doğru sürekli bi yerlerde sıkıştırıyoruz birilerini ve bazen 100-150 terorist öldürüyoruz ama cidden bu rakamları topladığımızda çok büyük rakamlar çıkıyor ona göre kürt kalmaması lazım dünyada.
Pkk li kalmamasi lazim demek istedin heralde?
-----------------------------bu lafı arkadaşların çoğu anladı ama üşendiklerinden ve gereksiz gördüklerinden yazmadılar..anlayacağınız şöyle
bu haberlere göre o kadar çok pkklı öldürülmüş olmalı ki pkk bitmiş fazladan pkklı olmayan kürtlerde bitmiş olması gerekiyor demek istiyor arkadaş burda
-----------------------------Aynen buydu...
-
madem öyle bir halt yemiş bunu neden yazıya döker anlamış değilim.. şimdi de pkk ya mı moral veriyormuş arkadaş.. apo p*çiyle kahvaltısını da unutmuş değiliz !!
haberlerine izlememekle ne kadar doğru bir karar aldığımı bir kere daha teğit ettirdi..
-
arkadaşlar olaya objektif 1sekilde bakıyorum ve adama hak veriyorum.örnek 2hafta önce tunceli kırsalında 300 pkklı ile sıcak temasa gecildiği catışma cıktığı haberi verilde ana haberde ertesi gün ortada haberden ses yoktu mantıkla bakınca 300 kişinin dağda yürüyerek kaçması imkansız neden gece görüşüne helikoptere agır silahlara sahip 1ordudan bahsediyoruz.bu tür 1haber aslında ordumuza zarar veriyor bence...